• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi akşamlar kızlar bende şuan spordan çıktım otobüs beklerken yazıyorum eve gidince fırsatım olmayabilir kahvaltıda peynir ,pastırma,haşlanmış yumurta of beyazlarını yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ,pastırma akşam fırında kasap köfte spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık kızlar 2,5 litre su içtim
canım spor hocası ve baya başarılı arkadaslarimdan bildiğim kadarıyla kilo vermeden fazla ağırlık çalışmak iyi değil çünkü yağlar erimeden kas yapmaya başlıyorsun incelmeni ve zayiflamani engelleyip vucudunun bu kiloda kasa dönüşmesine neden olabiliyor canım belli bir kiloyu verene kadar sadece kardiyo tarzi yapip direk yag yakmak yeterli siye biliyorum ama istersen sende iyice bir araştır yinede canım emeğin bosa gitmesin

İyi akşamlar kızlar bende şuan spordan çıktım otobüs beklerken yazıyorum eve gidince fırsatım olmayabilir kahvaltıda peynir ,pastırma,haşlanmış yumurta of beyazlarını yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ,pastırma akşam fırında kasap köfte spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık kızlar 2,5 litre su içtim
Süper bir gün geçirmissin.bende beyazini yiyemiyorum o yüzden sürekli omlet yiyorum.omlette belli olmuyor beyazi

Elalis Elalis , blonde ambition blonde ambition olayı bende bilmiyorum canım.Burası kimsenin kişisel bloğu değil.Kazen e ait kocaman bir kadın platformu.Benim kilo düşüşümün görmezden gelinmesi benim kilo vermediğim anlamına gelmez.Ve bu benim hiçte umrumda değil.Tarafsız biri çizelge yapana kadar adımı çizelgelerde tutup bana saygısızlık yapılmasın bari.

Elalis Elalis , blonde ambition blonde ambition olayı bende bilmiyorum canım.Burası kimsenin kişisel bloğu değil.Kazen e ait kocaman bir kadın platformu.Benim kilo düşüşümün görmezden gelinmesi benim kilo vermediğim anlamına gelmez.Ve bu benim hiçte umrumda değil.Tarafsız biri çizelge yapana kadar adımı çizelgelerde tutup bana saygısızlık yapılmasın bari.
Ne oldu hayırdır canım

Neye kızdın cnm. Senın verdıgın kılolar görmezden gelınenezkı zaten, maşallah cok guzel verıyorsun. :KK68:

Merhaba canım.Neden bahsettiğini şimdi anladım canım ama bunun bilinçli yapılan birşey olduğunu sanmıyırum ve kaldıki burda hepimiz aynı samimiyetteyuz diye düşünüyorum .Birbirimizin yüzünü bile görmedik taraf tutulacak bir olayda yok zaten.
Belki alınmakta haklı olabilirsin ama eminim bu bir yanlış anlaşılma.
Ve ben senin kırılmana ve bunun sonucunda tepkine çok üzüldüm inan.:KK200:

Ben yapamadım kızlar ya güne dukan atağına niyetlenerek kalktım ama sabah sadece yurta ve peynir yiyince hem çok aç hissettim hemde halsizligim zirve yaptı elim kolum kalkmadı.anladım ki ben eskisi gibi dukan yapabilcek durumda degilim:KK43:zaten sabahlarida uyanamiyorum uyku düşkünlüğüm çok arttı ve tiroidden şüphe duymaya başladım ve eğer değilse kesin kansızlık demir eksikligim olabilir:110:öğlen sebzemi ve fıstığımı yiyip kendime azıcık gelmeye çalıştım ama dayanılmaz baş ağrım devam ediyor:ruh:karatay kadar rahatı yok gerçekten artık az az vermeye razı olacağım yeterki gitsin:dua:

sabah=2 yumurta,biraz peynir

öğlen=yoğurtlu karnabahar,bir kase fıstık

akşamda tavuk ve salata yiycem
Sorma canım spor çıkışı otobüse bindim yerimi hamile bayanı verdim bende ters koltuğa oturdum acayip midem bulandı :kusmuk:malesef of çok kötü oldum ne yesem bilemiyorum :KK43:sabah dükkana gitmem lazım :KK43:

evet canım çok iyi anliyorum bende öyleyim ve artık bu hafta resmen psikolojim bozuldu canım bugün de migrenim tuttu sonra aman dedim sağlık olsun gerisi boş yavaştan veririz dedim en iyisi böyle rahat rahat:KK39:
Gecmişolsun cnm. Haklısın, önce sağlık. En sonunda verecegız:)

Ben yapamadım kızlar ya güne dukan atağına niyetlenerek kalktım ama sabah sadece yurta ve peynir yiyince hem çok aç hissettim hemde halsizligim zirve yaptı elim kolum kalkmadı.anladım ki ben eskisi gibi dukan yapabilcek durumda degilim:KK43:zaten sabahlarida uyanamiyorum uyku düşkünlüğüm çok arttı ve tiroidden şüphe duymaya başladım ve eğer değilse kesin kansızlık demir eksikligim olabilir:110:öğlen sebzemi ve fıstığımı yiyip kendime azıcık gelmeye çalıştım ama dayanılmaz baş ağrım devam ediyor:ruh:karatay kadar rahatı yok gerçekten artık az az vermeye razı olacağım yeterki gitsin:dua:

sabah=2 yumurta,biraz peynir

öğlen=yoğurtlu karnabahar,bir kase fıstık

akşamda tavuk ve salata yiycem
Bu arada menün güzel afiyet olsun

Afıyet olsun cnm. Bende yumurta beyazını zorla yıyorum :(

canım biz bir saygisizligimiz yada yanlış kelimemiz olmadı neyi yanlış anladın bilmiyorum tam tersine seni hep ornek alip taktir ettik ama espirilli dille konusmamdan bir yanlış anlaşılma dogduysa özür dilerim ama zaten kişisel blok muş gibi ozel hayatımı yazmadım sadece sorulara cvp veriyorum yada aklıma takılan seyleri yada yarari olabilecek seyleri yazmaya calisiyorum ama rahatsız ettiyse daha az yazarım artık ve zaten listeyide ben yapmıyorum benimde önceden kilomun yanlış yazıldığı çok oldu defalarca ikaz ettim zor duzelttiler.bildigim kadariyla listeyi yapan onthebeach zaten

Slm kızlar
Dun pıknıge gıttık mangal ve Çiğ kofte yedım ekmek yemedım ama koftelerıde saymadım
Bu gun sabah klasık Karatay
Aksam 3 lahmacun ayran salata
1,5 lt su
Yeşil cay içegegım sonra
Artık umudum kayboluyor gslıba. Takıldım kaldım. Kendımı sıkmadan devam edeceğim.
Afiyet olsun spor yapıyor Musun ?birde kahvaltını öne çeksen 3 öğün yapsan olmaz mı

Back