Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçamak yapmayıp leptin saatleri ne uyarsan gıünde en az yarım saat yürüyüş de yaparsan 1 kilo gitmemesi imkansız.Durma döneminde değilsen tabi.missfrezya canım sen çok iyi veriyorsun ben niye böyleyim anlamadım ya pazartesi tam bir ayım bitiyor ve verdigim kilo 3 kilo civarı anca morelim sıfırmotivasyonum komple gitti ve artik canım börek çörek cekmeye başladı
73200 canımAy hadi inşallah canım sen kaç kilo ile başlamıştın
Haftaya daha çok verirsin canimGeçen hafta 69.9
Bu hafta 69.7
Fark -200 gram
Vallahi mutluyum.almamışım en azından
Geçmis olsunGünaydın kızlar. Bugün kilo bildirimi yapacakmıyiz. Dun hic uğrayamadım oğlum biraz rahatsızdı onu hastaneye görürdük. Aksamda çok yorgundum hemen uyumuşum.
Kaç hafta oldu başlayalı birde kaçamak yaptım mı73200 canım
dikkat ettim..ama regli donemim...aslinda regli de kesildi gibi..yani erken menopoz var sanki bu ay artik olmayacagim gibi.ins degildir.yasim 32 cunku. Rwgli olur gibi oldum ama gelmiyor. Sislik de cabasi..bakalim sali gunu gorecegim tartida...ya ben hic spor yapamiyprum..yurusem ona da raziyim ama o da yok..oglum 2 yasinda yapisigiz daDikkat etmedin mi canım sana öyle geliyordur dikkat ettiysen vermişsindir
Haklısın canım ben bünyemi keşfettim et salata yoğurt ve sporla bir kilodan fazla veriyorum.Bu son haftalarda öyle beslenmeye özen göstereceğim.Freyza__ dukan 3 gün atak yapmayı ben de istiyordum ama vazgeçtim karatayı+yürüyüş harika zaten
6.haftamın ortasında yım canım.Yasak hiç bir şey yemedim.2 kere lahmacun bir kere içli köfte yedim.onlarda yasak değil zaten.Kaç hafta oldu başlayalı birde kaçamak yaptım mı
Süpersin maşallah sanaBu sabah çok mutluyum
Güzel bir haftanin hasilati 1.4 kg 66.5 kiloyum...
Bana hayal gibi geliyor toplamda 9.5 kilo verdim 43 günde
Mayisa kadar 65 olurmuyum diyordum cok az kaldi olurum tabi
SüperrBu sabah çok mutluyum
Seni ayrıca bir tebrik edeyim arkadaşımGruptaki en çok kiloyu sen verdin tekrar tebrik ederimBu sabah çok mutluyum
Süpersin evet onlarda yasak değil6.haftamın ortasında yım canım.Yasak hiç bir şey yemedim.2 kere lahmacun bir kere içli köfte yedim.onlarda yasak değil zaten.
Amin hepimize versinCanım benimki hiç calismiyor malesef. Allah sifa versin .
Azmi'ne tebriklerDün dışarıda yemek durumunda kaldik.acili adana bulgur pilavı bol salata yedim.esim savaşları gözünün önünde götürdü ama ben demedim.o yerken içim gitti ama olsun başarmak istiyorum pes etmek yok insaallah
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Bugün kilo bildirimi yapacakmıyiz. Dun hic uğrayamadım oğlum biraz rahatsızdı onu hastaneye görürdük. Aksamda çok yorgundum hemen uyumuşum.