• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

missfrezya canım sen çok iyi veriyorsun ben niye böyleyim anlamadım ya pazartesi tam bir ayım bitiyor ve verdigim kilo 3 kilo civarı anca :110:morelim sıfır:KK43:motivasyonum komple gitti :KK42:ve artik canım börek çörek cekmeye başladı:mad:
Canım kaçamak yapmayıp leptin saatleri ne uyarsan gıünde en az yarım saat yürüyüş de yaparsan 1 kilo gitmemesi imkansız.Durma döneminde değilsen tabi.

Dikkat etmedin mi canım sana öyle geliyordur dikkat ettiysen vermişsindir
dikkat ettim..ama regli donemim...aslinda regli de kesildi gibi..yani erken menopoz var sanki bu ay artik olmayacagim gibi.ins degildir.yasim 32 cunku. Rwgli olur gibi oldum ama gelmiyor. Sislik de cabasi..bakalim sali gunu gorecegim tartida...ya ben hic spor yapamiyprum..yurusem ona da raziyim ama o da yok..oglum 2 yasinda yapisigiz da

Freyza__ Freyza__ dukan 3 gün atak yapmayı ben de istiyordum ama vazgeçtim karatayı+yürüyüş harika zaten
Haklısın canım ben bünyemi keşfettim et salata yoğurt ve sporla bir kilodan fazla veriyorum.Bu son haftalarda öyle beslenmeye özen göstereceğim.

Bu sabah çok mutluyum:halay::halay::halay:
Güzel bir haftanin hasilati 1.4 kg 66.5 kiloyum...
Bana hayal gibi geliyor toplamda 9.5 kilo verdim 43 günde:KK49::KK49::KK49:

Mayisa kadar 65 olurmuyum diyordum cok az kaldi olurum tabi:21::21::21:
Seni ayrıca bir tebrik edeyim arkadaşım:sampiyon:Gruptaki en çok kiloyu sen verdin tekrar tebrik ederim:KK36:

pegasus canım seni çok iyi anlıyorum ve aynı durumdayım canım morelim sıfır ya bu haftada 100gr bile veremedim ve tam 30gunum doldu moralim çok bozuk 10mart da diyete başladım ve bir ayda sadece 3kilo verebildim şaka gibi ya bunu 10günde veriiyor millet yani baska diyetlerle bir haftada bile veriyorken ben tam 30gunde verebildim koca bir ay ve 3 kilo suan inancım komple bitti diyeti bozdum tartidan inince börekli gevrekli bir kahvalti hazırlayıp tıka basa yedim bugün komple ara veriyorum yarın yeniden basliycam ama bir şeyleri degistirmem şart bu şekilde karatayla veriyorum

Back