- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
Canım benimki hiç calismiyor malesef. Allah sifa versin .Bende onu kullanıyorum benimki düşük 25 mg senin o zaman çok daha düşük çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki hiç calismiyor malesef. Allah sifa versin .Bende onu kullanıyorum benimki düşük 25 mg senin o zaman çok daha düşük çalışıyor
Sporsuz olmuyor karatay kitaplarında zaten buna hep yer vermis. Az az başlayıp artırmalıyız. Allah izniyle spor yapacağız yoksa verilmiyor kilolar.Yarından itibaren şu sporu aksatmam lazım kızlar yoksa olmuyor benim
Ben güzel spor yapıyordum bazı nedenler ile ara verdim toparlayamadım kendimiSporsuz olmuyor karatay kitaplarında zaten buna hep yer vermis. Az az başlayıp artırmalıyız. Allah izniyle spor yapacağız yoksa verilmiyor kilolar.
Hastanmistin değil mi? Sporumuza başlar devam ederiz yolumuza bizde.Ben güzel spor yapıyordum bazı nedenler ile ara verdim toparlayamadım kendimi
Yok canım iş durumu beni kötü etkiledi evimi arabamı sattım sonra egzama sonra saçlarım döküldü toparlayamadım kendimi daha yemini kendime geliyorumHastanmistin değil mi? Sporumuza başlar devam ederiz yolumuza bizde.
Yok canım iş durumu beni kötü etkiledi evimi arabamı sattım sonra egzama sonra saçlarım döküldü toparlayamadım kendimi daha yemini kendime geliyorum [/QUOTE
Allah yardimcin olsun.
Günaydın canım süper vermişsin peki spor yapdın mıGünaydın kızlar.ben pek yazmasam da takipteyim sizi.tam bir Karatay uygulayamiyorum ama bana en büyük katkısı kuruyemiş sayesinde ekmeği unutturdu.seker kullanımım sıfıra indi.
aksam yemegim artık beşte bitiyor.kizartma yemiyorum asla.ama bunun haricinde daha kucuk porsiyonlarla aynen eskisi gibi besleniyorum.sabah en geç dokuzda kahvaltı bitiyor.bol dereotu tuketiyorum.68ile başladım geçen hafta64 tüm bugun 62.5
Geçmişe baktım bildirim yapılmış bende yazayım. Bugün çok keyifliyim iyiki karataya başladım hepinize tesekkur ederim.
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.5
Fark 1.5
Evet moral bozuluyor ama birakma sakin...Günaydın kızlar. Artık gerçekten cok sıkıldım.64,2 kıloyum bu hafta. Demek oluyorkı 2 haftadır hıc vermemişim.
Dun aksam 4 te ekmeksız döner salata yedım. Hayır aşırı bısey yesem yıne neyse. Bu hafta hıc kaçamak yapmadım. 2 haftam ÇÖP oldu.