- 2 Şubat 2015
- 228
- 593
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle hayırlısısogan kuru hic denemedim.ama aklimda.fakat bir sey degisecegini sanmiyorum..yunurta rezervi bitti bende.yani depoda bitince bitiyor tedavisi yok.hayirlisi artik
canım şekersiz kremasiz ve sütsüz ise yani sede kahve ve çayı her zaman istediğin kadar içebilirsiniz.zaten tabiki krema ve şeker direk yasak ama öğünler de ise sütlü kahve icebiliyoruz canım sade ise aralarda da içKizlar kahveyi aralarda icemiyor mutuz.illa leptin saatine uyulmali mi kahvede de..
canım geçmiş olsun çocukların varmiydisogan kuru hic denemedim.ama aklimda.fakat bir sey degisecegini sanmiyorum..yunurta rezervi bitti bende.yani depoda bitince bitiyor tedavisi yok.hayirlisi artik
Canım ben dün başladım atak evresi 6 gün bugün 2. Günümmiyav su sen yarın dukana kesin başlıyormu sun?
bende yarın basliyim diye düşünüyorum canım bugün diyet yok full izinli yaptım canım sabah börek öğlen tatlı artık aksam ne olur bilmem bu gün bana izin morel motivasyon sifirliycam yarin bir aksilik olmassa bende dukan atagina basliyim diyorum canım sen şimdi kaç kilosun?blonde ambition 6 gün ataktan sonra Karataya devam Canım
Canım Bencede öyle yap yoksa insanın psikolojisi bozuluyor şuan çok iyi anlıyorum seni ben gecen hafta 74.5 kg idim sabah 75 kg çıktım İnan şuanda ben bile başka şeyler yemeyi planlıyorum bir yandan hayır devam diyorum artık canıma tak dedibende yarın basliyim diye düşünüyorum canım bugün diyet yok full izinli yaptım canım sabah börek öğlen tatlı artık aksam ne olur bilmem bu gün bana izin morel motivasyon sifirliycam yarin bir aksilik olmassa bende dukan atagina basliyim diyorum canım sen şimdi kaç kilosun?
canım şimdi testi çözdüm canım benim atağım 3 gün çıktı 3 günde 1.200gr diyo gercekten sanad yazmistim gecenlerde denedigimde 3 gunde 1.200 verp 68.800 olmustum diye doğru cikiyor valla ama suan listede tüm bilgilerimi yazdım suanki kilomu 69'u da yazdım idalin 60 dedi 3 gün atak sonra 2 ay seyir diyor cnm zaten seninde 4 gün daha atağın var beraber yaparızCanım Bencede öyle yap yoksa insanın psikolojisi bozuluyor şuan çok iyi anlıyorum seni ben gecen hafta 74.5 kg idim sabah 75 kg çıktım İnan şuanda ben bile başka şeyler yemeyi planlıyorum bir yandan hayır devam diyorum artık canıma tak dedi
1tane oglum var 2yasinda.. Tup bebek tedavisiyle oldu...hormon verdiler sadece 1yumurta cikti..Allah yuzumuze bakti o yumurta embriyo oldu ve oglum oldu sukur..canım geçmiş olsun çocukların varmiydi
bu brnim icin cok kotu iste..sutlu kahve severim..neyse turk kahvesi iceyim ozamancanım şekersiz kremasiz ve sütsüz ise yani sede kahve ve çayı her zaman istediğin kadar içebilirsiniz.zaten tabiki krema ve şeker direk yasak ama öğünler de ise sütlü kahve icebiliyoruz canım sade ise aralarda da iç
canım çok zor şeyler yasamissin geçmiş olsun ama çok şükür Allah sana bir evlat vermiş canım benimde bir kızım var çocuk sahibi olmussun sonuçta artık gerisini düşünme canım bu durumda iken çocuğu daha olamadan komple şansını kaybedenler olabiliyor sen şanslisin ve stres gerginlik de adeti geciktiren sebeplarden canım diyetle beraber stres yapmış olabilirsin1tane oglum var 2yasinda.. Tup bebek tedavisiyle oldu...hormon verdiler sadece 1yumurta cikti..Allah yuzumuze bakti o yumurta embriyo oldu ve oglum oldu sukur..
Tamam canım yarına birlikte devam ederiz çok iyi olurcanım şimdi testi çözdüm canım benim atağım 3 gün çıktı 3 günde 1.200gr diyo gercekten sanad yazmistim gecenlerde denedigimde 3 gunde 1.200 verp 68.800 olmustum diye doğru cikiyor valla ama suan listede tüm bilgilerimi yazdım suanki kilomu 69'u da yazdım idalin 60 dedi 3 gün atak sonra 2 ay seyir diyor cnm zaten seninde 4 gün daha atağın var beraber yaparız
Süpersin bende Haziran'a kadar 65 kg olmak istiyorum inşallah oluruzyanliz yeni gordum ideal 60 dio ama bana verdiği hazirana sonuna kadar seyirle 57.5 olucagim yaziyor ayyyy tam istediğim
Afiyet olsun canım salı günü eksiye düşersinMenum
Sabah menemen peynir cay
Ogle sutlu neskafe
Aksam tarhana corbasi biraz fazla kacirdim sanki
1tabak bamya yemegi
Yesillik
2litreden fazla su...bu saatten sonra sadece cay icerim diye planliyorum...
Kizlarbu arada adet oldum sukur..ama isteonunagirligi tartida kesincikar neyse menopozdan iyidir :)
inşallah canim ya olursun bende bu ay çıktığında 65-66 olup rahat rahat yazdıklarımı giymek istiyorum canım hazirana kadarda bikini için 58-59 ları görmem lazımSüpersin bende Haziran'a kadar 65 kg olmak istiyorum inşallah oluruz