• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bende mi sorun var ya hiçkilo vermedim 69 um zaten 72 iile başladım 1 ayda 3 kilo ooofff:KK42:yarın kandegerlerime baktiricaktim inslh yine bir aksilik cikmaz bu sefer bakarlar ama D vit B12 yada demir gibi eksiklikler disinda baska neyden olabilir ki baska bir testde yiptirmaliyim:KK42:

dikkat ettim..ama regli donemim...aslinda regli de kesildi gibi..yani erken menopoz var sanki bu ay artik olmayacagim gibi.ins degildir.yasim 32 cunku. Rwgli olur gibi oldum ama gelmiyor. Sislik de cabasi..bakalim sali gunu gorecegim tartida...ya ben hic spor yapamiyprum..yurusem ona da raziyim ama o da yok..oglum 2 yasinda yapisigiz da
Soğan kürü denedin mi canım

kızlar bende mi sorun var ya hiçkilo vermedim 69 um zaten 72 iile başladım 1 ayda 3 kilo ooofff:KK42:yarın kandegerlerime baktiricaktim inslh yine bir aksilik cikmaz bu sefer bakarlar ama D vit B12 yada demir gibi eksiklikler disinda baska neyden olabilir ki baska bir testde yiptirmaliyim:KK42:
Canım tiroidlerin az çalışıyor olabilir

Bu sabah çok mutluyum:halay::halay::halay:
Güzel bir haftanin hasilati 1.4 kg 66.5 kiloyum...
Bana hayal gibi geliyor toplamda 9.5 kilo verdim 43 günde:KK49::KK49::KK49:

Mayisa kadar 65 olurmuyum diyordum cok az kaldi olurum tabi:21::21::21:
canım 65 in bayada altında olusun tebrik ederim seni gerçekten harikasın:nazar: :KK200:yerinde olmak isterdim o_Ogaliba sorun bende

Günaydın kızlar. Artık gerçekten cok sıkıldım.64,2 kıloyum bu hafta. Demek oluyorkı 2 haftadır hıc vermemişim.
Dun aksam 4 te ekmeksız döner salata yedım. Hayır aşırı bısey yesem yıne neyse. Bu hafta hıc kaçamak yapmadım.:KK43: 2 haftam ÇÖP oldu.
Anlıyorum canım seni sakın bırakma şöyle yapsan günde 2 öğün besleniyorsan saatlerini öne çek ve 3 öğün beslenmeye çalış olmaz mı

sen ne kadar kilo verdin canım bu hafta falan ne kadar fark var
Sabah tartıldım +500 gr fazla çıktım ama moral bozmak Yok dukanın testine göre 6 gün atak yapmam gerekiyor bende öyle yapıcam hayırlısı ile yarında tam gaz spor inşallah artık üzülmek istemiyorum bayrama kadar 65 kg görmek istiyorum sonrada kurbana kadar 55 kg hedefim

Sabah tartıldım +500 gr fazla çıktım ama moral bozmak Yok dukanın testine göre 6 gün atak yapmam gerekiyor bende öyle yapıcam hayırlısı ile yarında tam gaz spor inşallah artık üzülmek istemiyorum bayrama kadar 65 kg görmek istiyorum sonrada kurbana kadar 55 kg hedefim
ben 69 da niye takiliyorum anlamadim gerci haftanin basinda sali gunu 68.800 cikmistik ama sonra hemen 69 lara hatta 69800 e kadar tarti çıktı sonrada gecen pazartesi çıktığım kiloya yani 69.200 e döndü bu ne böyle anlamadim o bir ara gorunuen 68.800 ne idi ve nereye gitti

miyav su benimde kafamda bu var ya yakın zamanda dukana dönmek istiyorum ben başka türlü veremiyorum zaten ben geçen 3 gün dukan atagi yapinca bu 68.800 görünmüştü tabi 69.100 olarak sabitledi galiba ama sonuçta tam 1 kilo gitmişti 70 den sonrasi sadece dukan ve duraklama ile geçti karatay ile verebildigim sadece 2 kilo oda ilk haftalar ben hiç ödem atmadimmi peki ilk 10 gün de odem atmakla eğer 2 kilo verdiysem su isi ben hiç karatay ile hiç yağ yakmamis oluyorun

ben 69 da niye takiliyorum anlamadim gerci haftanin basinda sali gunu 68.800 cikmistik ama sonra hemen 69 lara hatta 69800 e kadar tarti çıktı sonrada gecen pazartesi çıktığım kiloya yani 69.200 e döndü bu ne böyle anlamadim o bir ara gorunuen 68.800 ne idi ve nereye gitti
İşte sende benim gibisin insülin direncin var canım merak ettim Benim insülin direncinden ya bugün o artıyı görünce dedim artık vazgeç hatta eve gidince salçalı makarna Bile yemeyi düşündüm vazgeçtim hep bu artıları gördükçe üzüldüm ve hep yasaklı gıdaları yedim başa döndüm dedim ve sıkıldım şuna karar verdim dukanın 6 gün atak sonrada Karataya devam birde bu hafta düzenli spor inşallah

miyav su benimde kafamda bu var ya yakın zamanda dukana dönmek istiyorum ben başka türlü veremiyorum zaten ben geçen 3 gün dukan atagi yapinca bu 68.800 görünmüştü tabi 69.100 olarak sabitledi galiba ama sonuçta tam 1 kilo gitmişti 70 den sonrasi sadece dukan ve duraklama ile geçti karatay ile verebildigim sadece 2 kilo oda ilk haftalar ben hiç ödem peki ilk 10 gün de odem atmakla eğer 2 kilo verdiysem su isi ben hiç karatay ile hiç yağ yakmamis oluyorun
Ben diyetisyen ile gram kilo veremedim dediği herşeyi harfi harfine yaptığım halde olmadı olmadı Karatay ile mükemmel verdim sana da yarayan dukan canım o zaman zaten dediğin gibi Karataya yakın

Back