• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tamam 3 gün deneyeyim salam sosis diyet ürünleri normalde de evime sokmuyorum diğerleri ni deneyeyim.
bende öyle yaptım canim salam sosis ve diyet icecek urun falan kullanmadim digerleri kullandim birde salata sebze yok ama sadece maydonoz serbest bilgin olsun

Mayıs 15 de bu iş tamam inşallah.19 Mayıs doğum günüm.Doğum günümü 38 beden eteğimle kutlayacağım inşallah:dua::halay:
Amin canım:dua: amin inslh ya darısı başımıza oofff bende artık 38 bedenime dönmek istiyorum:dua:çok sıkıldım artık diyetten 1 ay oldu artık:olamaz:

Amin canım:dua: amin inslh ya darısı başımıza oofff bende artık 38 bedenime dönmek istiyorum:dua:çok sıkıldım artık diyetten 1 ay oldu artık:olamaz:
Maydanoz sütümü kesiyor çok yiyemiyorum.Halledicem ben alt tarafı 3 gün.İnsallah biran evvel 38 beden olursun canım.Bende diyetten çok sıkıldım samimiyetle söylüyorum ki sizler ,bu ortam olmasaydı bu diyete bukadar istikrarlı devam edemezdim.İyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı seviyorum:KK200::KK200::KK200:

40 günde 8 gitti bir 4 haftaya daha ihtiyacım var Allah'ın izniyle.. Hepimizin kiloları kuş olsun uçsun inşallah:dua:
Bize biraz anlatsana saat kacta yiyorsun sabah Akşam. Spor olarak ne yapıyorsun. Ben hep okuyorum ama karışıyor birbirine.

Ben bugün hiç spor yapmadım bir miskinlik var üstünde. Sanırım troid ilaçların yine az geldi. Ben sıkıldım bu ilaçların do ayarlama faslından. Troid rahatsızlığı yaşayan arkadaşım acaba sen de mi böyle surekli doz ayarliyorsun ben 11 aydır bebek doğdu dogali bir düzene sokamadim.
Geçmiş olsun siz hangi ilacı ve ne kadar kullanıyorsunuz

Sizi çok iyi anliyorum. Her iş zorlaştı. Artık para kazanabilmek daha meşakkatli. Napalim Allah inşallah rizkimizi artırır. Ben turizm lisesi mezunuyum yabancı dile düşkünüm turizm deyince hayat duruyor bende. Turizm işiyle uğraşmak isterdim ama olmadı. Rabbim yardım eder inşallah işlerimiz kolaylaşır.
Bende turizm mezunuyum canım iyiki çalışmamaşsın şuan işsizlik olan bir meslek

kızlar teşekkür ederim kahveyi bende sütlü iciyorum ama öğünler de yemek üstüne çünkü süt ile yapıldığı zaman zaten leptini etkiliyor öğün olarak içiliyor diye biliyorum öyle söylemişlerdi yanlismi biliyorum acaba kitapda ne diyor
Yok doğru biliyorsun ben yemekten 4 saat sonra içerim

Back