• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu sıralar zor bir sektör canım malesef
Sizi çok iyi anliyorum. Her iş zorlaştı. Artık para kazanabilmek daha meşakkatli. Napalim Allah inşallah rizkimizi artırır. Ben turizm lisesi mezunuyum yabancı dile düşkünüm turizm deyince hayat duruyor bende. Turizm işiyle uğraşmak isterdim ama olmadı. Rabbim yardım eder inşallah işlerimiz kolaylaşır.

kızlar teşekkür ederim kahveyi bende sütlü iciyorum ama öğünler de yemek üstüne çünkü süt ile yapıldığı zaman zaten leptini etkiliyor öğün olarak içiliyor diye biliyorum öyle söylemişlerdi yanlismi biliyorum acaba kitapda ne diyor

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim.sizi çok özledim.
Arkadaşım hala perişan :( ama hayat devam ediyor.evime geldim artık.bu sürede tabi ki diyete uyamadım.karatay dışı bişey yememeye çalıştım.zaten yemek yiyecek halimiz yoktu ama saatlere hiç uyamadım.gecemiz gündüzümüze karıştı :(
Verdiğimi pek sanmıyorum ama inşallah almamışımdır.

Kızlar ben geldim.sizi çok özledim.
Arkadaşım hala perişan :KK43: ama hayat devam ediyor.evime geldim artık.bu sürede tabi ki diyete uyamadım.karatay dışı bişey yememeye çalıştım.zaten yemek yiyecek halimiz yoktu ama saatlere hiç uyamadım.gecemiz gündüzümüze karıştı :KK43:
Verdiğimi pek sanmıyorum ama inşallah almamışımdır.
Hoşgeldin canım bebeğin vefat sebebi neydi

akşam yemeğim= 2 bardak kefir,bir peynirli omlet,bir kase çağla badem

canim yemek yemek istemedi atistirmalik gibi böyle yaptim ama akşam tekrar yumurta ve peynir tuketmemizde bir sakınca varmiydi?
Bende peynirli omlet yapayım dedim ama saat çok geç canım yemesek daha iyi.malum yarın tartı günü

kızlar teşekkür ederim kahveyi bende sütlü iciyorum ama öğünler de yemek üstüne çünkü süt ile yapıldığı zaman zaten leptini etkiliyor öğün olarak içiliyor diye biliyorum öyle söylemişlerdi yanlismi biliyorum acaba kitapda ne diyor
Ben sadece öğünlerde tüketiyorum canım.Bendeki Karatay tablosunda öyle yazıyor.

blonde ambition blonde ambition Dukan atağı nedir kaç günde kaç kilo verdiriyor en önemlisi verilen kilo geri geliyor mu?
Dukan atağı sadece proteinle beslenme demek.herhangi bi saati zamanı yok.patlayana kadar protein yiyebilirsin.hatta gece bile.arada bekleme yok istediğin zaman yiyosun ama yağsız olacak yağ yasak.
Süresi de kilona ve yaşına göre değişiyor.en az 2 gün en çok 10 gün.hergün 500 g ila 1 kilo arasında gidiyo nerdeyse.
Ben yapmıştım ama devam edemedim.ve kiloyu da geri aldım.dikkat edilirse alınmaz çünkü aç kalmıyorsun.

Bide dukanda en önemli husus su tüketimi.böbrekler zarar görmesin diye bol bol su içmek gerekiyor
Araştırdım şimdi bizde neredeyse aynı besleniyoruz zaten öğün sayısı ve yağ hariç çok güzel kilolar vermişler ama bence o giden ilk haftadakiler ödem.Karbonhidratı kesince ödem gidiyor.

Back