• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar dün bahsetmiştim ya bugün arkadasim gelsi bozmamak için elimden geleni yaptım liste disina çıkmadım ama saatlere pek uyamdim biraz karışık oldu leptin gitti

öğlen:Tavuk sote,yoğurtlu semizotu,mevsim salata,bir kase fıstık,sütlü kahve,çay

dediğim gibi listeye uygun yemek iyiydi ama fıstık ile kahvenin saati leptin için uygun olmadı galiba tam takip etmedim ama başka bir akşam yemeği yemedim yemefin ardindan belli aralikla çay kahve ve fıstık oldu yani akşam bişey yemeden yaticam
Bence gayet güzel atlatmışsın... afiyet olsun

kızlar dün bahsetmiştim ya bugün arkadasim gelsi bozmamak için elimden geleni yaptım liste disina çıkmadım ama saatlere pek uyamdim biraz karışık oldu leptin gitti

öğlen:Tavuk sote,yoğurtlu semizotu,mevsim salata,bir kase fıstık,sütlü kahve,çay

dediğim gibi listeye uygun yemek iyiydi ama fıstık ile kahvenin saati leptin için uygun olmadı galiba tam takip etmedim ama başka bir akşam yemeği yemedim yemefin ardindan belli aralikla çay kahve ve fıstık oldu yani akşam bişey yemeden yaticam
Günaydın canım olsun karatayı bozmamış devam etmişsin ne güzel tebrikler

Günaydın fistiklar aranızda yakinzamanda D vitamini B12 gibi değerlerine baktiran yada gıda alerji tesrti yaptıran varmı kilo takılmaları bundan olabiliyormus biliyorsunuz canan hoca çok önemli diyor
Ben baslamadan yaptirdim b12 iyi ama d vitamini biraz dusuk cikmisti haftada 1 sise devit kullaniyorum

Günaydın fistiklar aranızda yakinzamanda D vitamini B12 gibi değerlerine baktiran yada gıda alerji tesrti yaptıran varmı kilo takılmaları bundan olabiliyormus biliyorsunuz canan hoca çok önemli diyor
Benim B12 900, D vtamini 110, insülin 3, troit-haşimato vb. sorunum yok.. Bütün kan değerleri normalin üstü normal ama ben anormalim sanırım:KK17:

Ben eczaneden alip ictim d vitamini.ama tahlil falan yaptirmadim.düsmuştur kisin diye dusundum.butun gun kapali yerde calisiyorum.gunes gormuyorum
canım sağlık ocakları hemen bakıyorlar bir baktir istersen daha doğru olur canım tek ampulle fazla bir değişim olmaz çünkü belli araliklarla bir kaç kez içiliyor düşüklük seviyesine göre 8 -10 kezde bile anca düzelen olaviliyor içilme aralığını ve sayısını doktor kan sonucuna göre belirliyor ama dediğim gibi sağlık ocağına sabah aç karnına gidip kan vermen yeterli zaten bence mutlaka baktir banada bu sefer saglik ocağı malzemelrmi eksikmis ne erteliyip durdular ama pazartesi gel dediler bu sefer bakalım inslh bi aksilik çıkmaz

kahvaltim:peynir,zeytin,dometes,biber,fistik,2rafadan yumurta,çay bugüniyi yedim acikmiyim diye ay insallah öyle olur çünkü kayinvaldam çağırdı misafirleride varmış şimdi ikramlar falan i:KK17:çok korkuyorum kızlar zaten bu hafta kilom fazla çıkıyor:olamaz:

kahvaltim:peynir,zeytin,dometes,biber,fistik,2rafadan yumurta,çay bugüniyi yedim acikmiyim diye ay insallah öyle olur çünkü kayinvaldam çağırdı misafirleride varmış şimdi ikramlar falan i:KK17:çok korkuyorum kızlar zaten bu hafta kilom fazla çıkıyor:olamaz:
Zaten bu davetlerde hayır dersin bir de ısrar ederler. İnşallah yememeyi basarirsin. Dün yaptın bugün de uygun şeyler yemeye çalış istersen.
Öğlen yemegim
Tereyaginda 3 yumurta
8 zeytin
Peynir
Çay
3 ceviz
Kahvaltiyi öğlen yemeğine almam iyi oldu.
Haftasonu diyet bir şaşıyor yiyip yememe arasında kalıyor insan. Herkes yufka ekmek yedi ben baktim. Herkese sabır diliyorum.

Back