• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben calisiyorum ve sabah erken kalkıyorum en geç 9 gibi kahvaltımı yapıyorum acıkmam normal yani.tam 6 saat oluyor.
Tamam lahmacun yok! :KK43:
Mutlisun demi lahmacun isteğine yenilmediğin için. Aslında böyle günler için kenarda tavuk bulundursak hem doyurucu hem sıfır karbonhidrat yanına biraz yeşillik ya da ayran. Çabuk da pişiyor.

Sağol canım,Allah razı olsun.Bir ara geçerken uğrarım Karabükte miydin?:KK200:

:halay::KK74::KK200:

Amin canım hepimizin yavrusuna Allahım hayırlı uzun ömür versin bahtları açık olsun inşallah.Baya var ara 12 saat maşallah iyi dayanıyorsun.Peki sütün nasıl canım.

Ben de sevmiyorum ütü ama ben her şeyi ütülemeye vakit bulamıyorum canım.
Ha o senin ctesi pazar yaptığın şeyleri yerim pişi severim arasına helva koyup yemeye bayılırım daha doğrusu bayılırdım.
Plaketimi de hazırladın de mi?:KK200::halay:
İstanbul

Kızlar iş bıtmıyor valla. Ne kadar nankör şu ev işleri.
Denvırcıgım acıktıysan ye bence, ac kalmak leptıne zarar bılıyorsun.

Msfreyza cnm cok guzel eskı kıyafetlere sıgabılmek. Cok ıyı gıdıyorsun cnm. Nazar değmesin .:))
Sağol canım:KK200:

kızlar dün bahsetmiştim ya bugün arkadasim gelsi bozmamak için elimden geleni yaptım liste disina çıkmadım ama saatlere pek uyamdim biraz karışık oldu leptin gitti

öğlen:Tavuk sote,yoğurtlu semizotu,mevsim salata,bir kase fıstık,sütlü kahve,çay

dediğim gibi listeye uygun yemek iyiydi ama fıstık ile kahvenin saati leptin için uygun olmadı galiba tam takip etmedim ama başka bir akşam yemeği yemedim yemefin ardindan belli aralikla çay kahve ve fıstık oldu yani akşam bişey yemeden yaticam

Back