• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Harikasin... İşte karatay farkı...

Günaydın kızlar. Son günler tartı ıcın dıkkat edelım :))
Kahvaltımı yaptım, sımdı ütü yapacagım.utuyu seven varmıdır ya, ben nefret edıyorum. Nefret etmeme rağmen çoraplar harıc herseyı utuluuorum.:KK43:

Günaydın cnm. Gecmişolsun.tebrık ederım harıkasın

O kokuya, ağızda bıraktığı tada ıyı dayanmışsın cnm gercekten. Tebrıkler :))

Günaydın cnm.
Günaydın cnm

Afıyet olsun cnm. Cocuklar kac yasındaydı

KAhvalini bende hıc sevmem.mecburıyetten yıyorum. En zorlandığım gun pazar oluyor, her pazar taze ekmek, pişi veya Çığ Börek yapıyorum kahvaltıya , yutkuna yutkuna kalkıyorum resmen masadan :)))

Afıyet olsun cnm. Iyı dayandın Açlığa gerçekten. Ne versem kar dıye bak bence. :)

Çok iyi canım süper tartı daha pazar günü 2 gün var o zaman kadar enaz 300gr daha verirsin inşallah.:KK200:
Çok Teşekkür ederim kızlar. İnşallah bu şekilde devam ederim çünkü bazen takiliyorum ve hic veremiyorum.

400gr gitmiş gözüküyor.600 daha vermeye çabalıyorum bakalım inşallah canım.
Çok azimlisin arkadaşım, tebrik ederim ..
Çok iyi gidiyorsun canım Afiyet olsun menüde harika ve çok hafif bir öğün olmuş hem doyurucu.Kabak da çalıştırıyor galiba bağırsakları.:KK200:

Mercimek köftesiiiii cacıkkk keşke beni de çağarsaydın akşam yemeğine ucundan yerdim azıcıkkk.
Afiyet olsun canım.:KK200:

Afiyet olsun canım,quark neki?:KK200:
quark tuzsuz krema kıvamında süzme yoğurt ile labne peyniri karışımı gibi birşeye benziyor.. Sek markası da meyvalı quark çıkardı ama pek benzetemedim ben tadını..

Süzme yoguta benzeyen bi peynir çeşidi cnm
Sen yurtdışında mısın canım?

Günaydın kızlar an itibaribi ile 70.7 kiloyum. Milletin 3 kg verdiği bir detoks ta acimdann ölerek sadece 1.1 kilo verebildim. Kilo vermemin oldukça zor olduğunu bir kez daha anladım. Bunun yanında geçen ay regl olamadigim için bir sürü ilaçta kullaniyorum ondan mı böyle bilmiyorum. Bir daha yapmam ama bu eziyeti kendime.

9.20 de harika bir kahvaltı yaptım .klasik karatay artı bir mini muz yedim.yemin ederim hücrelerim bayram etti.
13.te öğle yemeği 1 kase mercimek çorbası sütlü kahve
18.de akşam yemeği fırında patlıcan saksuka sulu kofte
1 saat spordan sonra akşam sütlü kahve ve çay içerim Belki 1 ceviz az kuru üzüm le.

Saglikli beslenmenin gözünü seveyim. Herkese hayırlı huzurlu cumalar güzellikler.
Hayırlı Cumalar.. Adet olamıyorsan civanperçemi içmeyi denedin mi?

Benimde bebeğim 11 ay olacak inşallah Allah bağışlasın. Bende iki ogün yapmaya calisiyorum. 2.5 ogün denilebilir hatta. Ama başta üç öğün yaptim. Sonra alıştı vücut kalktığımda bile zoraki yiyorum açlıktan değil. Çoğu zaman 7.45 te bitiyor kahvaltim. Cuma cumartesi pazar hariç. Evdeyim ise gitmiyorum o yüzden. Vücudunu herkes dinlemeli. Ne iyi geliyor nasıl daha hızlı çalışıyor deneyerek kastediyorum ben. Dün 7 de.kahvalti yaptim 11 gibi türk kahvesi içtim. Eve geldiğimde saat 12 30 du hala açıklamıştım. Akşam 6 30 da yemeğimi yedim. Kahve leptin bozmuyor değil mi arkadaşlar???
Bebeğini Allah bağışlasın canım, kahve leptini bozmuyor, hatta içine minik bir parça tereyağı ilave ederek içiyorlar, antioksidan değeri yükseliyormuş..

Evet ara uzun.saat 5 te acikiyorum baya.ama isten 18.15 te cikiyorum .mecbur bekliyorumhaftasinu 5 gibi yiyorum cnm
5 gibi bir bardak ayran ya da süt gibi birşeyle açlığını bastır bence, baya acıkıyorsan o aradaki bekleme süresinde vücut kıtlık moduna girmesin.. içtiklerin leptini durdurmaz, yavaşlatır ama kıtlık modundan iyidir.

Günaydın güzeller bir sorum var yüzde yüz dana eti olan ve kasapdan doğal hazırlanmış sucuk yasakmi

kahvaltı:sucuk yumurta,peynir,domates,zeytin,çay

kahvaltı sevmiyorum diyen kızlara şaşkınim ya şimdi kahvaltıda çeşit çeşit miss gibi börekler gözlemeler yaninda kipkirmizi bir çay olsa sevmiyormusunuz yada simit yada miss gibi tost yada kizarmis ekmek yaninda serpme kahvaltı hepsine hayranım :bicak::KK200:
Ben de kahvaltı çok severim çeşit çeşit ama hazırlayan olursa :halay:

Çok azimlisin arkadaşım, tebrik ederim ..

quark tuzsuz krema kıvamında süzme yoğurt ile labne peyniri karışımı gibi birşeye benziyor.. Sek markası da meyvalı quark çıkardı ama pek benzetemedim ben tadını..

Sen yurtdışında mısın canım?

Hayırlı Cumalar.. Adet olamıyorsan civanperçemi içmeyi denedin mi?

Bebeğini Allah bağışlasın canım, kahve leptini bozmuyor, hatta içine minik bir parça tereyağı ilave ederek içiyorlar, antioksidan değeri yükseliyormuş..

5 gibi bir bardak ayran ya da süt gibi birşeyle açlığını bastır bence, baya acıkıyorsan o aradaki bekleme süresinde vücut kıtlık moduna girmesin.. içtiklerin leptini durdurmaz, yavaşlatır ama kıtlık modundan iyidir.

Ben de kahvaltı çok severim çeşit çeşit ama hazırlayan olursa :halay:
4 lahmacun yiyerek zayıflamaya çalışan,Kafasız Azimli:KK48:Teşekkürler:KK200:

Bende kahvaltı hiç sevmem, Normalde sadece hafta sonları eşim evdeyken yapardım kahvaltı.Yiyeli iki saat oldu hala midem şiş.Elimden gelse Karatay bitene kadar kahvaltı yapmam o derece tiksindim..
Sevmem derken kahvaltı saatinde birşey yemeyi mi yoksa kahvaltılıklarları mı sevmiyorsun?

Sevmem derken kahvaltı saatinde birşey yemeyi mi yoksa kahvaltılıklarları mı sevmiyorsun?
Tek başıma yemeyi sevmiyorum canım. Karatay yiyeceklerin dende bıktım 6 hafta oldu gına geldi.Öğleye doğru ekmek arası birşeyler yapıp yemeyi seviyordum.

Tek başıma yemeyi sevmiyorum canım. Karatay yiyeceklerin dende bıktım 6 hafta oldu gına geldi.Öğleye doğru ekmek arası birşeyler yapıp yemeyi seviyordum.
Benim gibisin o zaman, ben uyanınca 1 saat içinde yapamıyorum, zorluyorum ama ilk önce kahve içtiğimden hiç yerim kalmıyor hem de acıkmamış oluyorum. Yanlız olursam 1 kase salata malzemesine işte canım ne isterse marul, havuç, tere vb. haşlanmış yumurta, ceviz, zeytin, peyniri bol zeytinyağı ile harmanlayıp acıkınca yiyorum kahvaltı niyetine.. İstersen çorba içebilirsin, füme et-balık, kurufasülye vb. de olabilir der Karatay.. Ama sağlam bir kk metabolizmayı çok iyi çalıştırıyor bu gerçek.. Bir de işte erken yapabilsem :110:

Ben kahvaltiya bayilirim.bizim burda her pazar kiymali pide yaptirilir gelenek gibi birsey.içi evde hazirlanip firina götürülür.kahvaltiyi pideyle yapariz.hic sikilmadan. her pazar sabahi elinde pidelerle eve giden insanlari görebilirsiniz sokakta.özledim valla yemiyorum hiç:110:
Neresi ki sizin orası merak ettim.. Mayasız hamurdan yaptırırsan lahmacun hakkın yerine yiyebilirsin bence..

Ben kahvaltiya bayilirim.bizim burda her pazar kiymali pide yaptirilir gelenek gibi birsey.içi evde hazirlanip firina götürülür.kahvaltiyi pideyle yapariz.hic sikilmadan. her pazar sabahi elinde pidelerle eve giden insanlari görebilirsiniz sokakta.özledim valla yemiyorum hiç:110:
Öyle kahvaltı ya can kurban,zaten o hafta sonları yaktı başımızı :)Bizde de hafta sonları özeldir patates, biber kızartmaları, sucuklu yumurtalar, tavada yapılan arası tereyağlı sıcacık ekmekler...Ayyyy 5 kilom kaldı kızlar sabır edelim geçecek bugünler geriye buradaki hoş sohbetlerimiz kalacak inşallah:KK200::KK200:

Peki kızlar tartı günümüz regli dönemine denk gelirse nasıl yapıyoruz.. Benim bugün ya da yarın günüm de tırsıyorum..
Bende geçen ay regliden önceki bir hafta katiyyen veremedim.Yapacak birşey yok ama reglimin son günlerinde toplu bir düşüş görmüştüm inşallah sizinde öyle olur.

Sabah 2 yumurtali omlet beyaz peynir kaşar peynir 2 salatalik 4 zeytin 3 ceviz yedim
Simdi türk kahvesi iciyorum
Sıkıldim cok ama.napiyim zamaninda yemeseydin diye kiziyorum kendime:sinirli:
Hiç sıkılma canım göz açıp kapayana kadar geçer.Zayıf olmak çok güzel bir duygu.. Bende çok sıkıldım ama eski elbiselerimin üstümden düştüğünü görünce helâl olsun sana diyorum kendime.Sende kendine diyeceksin İnşallah..

Dün 6 hafta önce üstümden hiç çıkarmadığım kotumu giydim pazara giderken.4 parmak ileride kalmış pantolonun beli inanamadım ya.. Yüksek bel bir kot fermuar bölgesi bomboş kalmış resmen..Moral olsun size diyetinizden vazgeçmeyin arkadaşlar:KK50:

Back