- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Lahmacunların küçük mü oluyor canım.SEn kendi lahmacunlarını bol harçlı yap.Lahmacun bir haftamı yedi kızlar.Ben ettim siz etmeyin.1 taneden fazla yemeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahmacunların küçük mü oluyor canım.SEn kendi lahmacunlarını bol harçlı yap.Lahmacun bir haftamı yedi kızlar.Ben ettim siz etmeyin.1 taneden fazla yemeyin.
Küçük pasta tabağı büyüklüğünde bol harçlıydı.Bir daha yemiyeceğim ya zaten reglimde yaklaştı ozaman da veremiyorum kafadan iki haftam boşa gitti.Lahmacunların küçük mü oluyor canım.SEn kendi lahmacunlarını bol harçlı yap.
Sağol canım,Allah razı olsun.Bir ara geçerken uğrarım Karabükte miydin?Sen gel ben yaparim en sagliklisindan hemde
Ahahah sen sorunca oh dedim bir ben bilmiyorum:)
Amin canım hepimizin yavrusuna Allahım hayırlı uzun ömür versin bahtları açık olsun inşallah.Baya var ara 12 saat maşallah iyi dayanıyorsun.Peki sütün nasıl canım.Benimde bebeğim 11 ay olacak inşallah Allah bağışlasın. Bende iki ogün yapmaya calisiyorum. 2.5 ogün denilebilir hatta. Ama başta üç öğün yaptim. Sonra alıştı vücut kalktığımda bile zoraki yiyorum açlıktan değil. Çoğu zaman 7.45 te bitiyor kahvaltim. Cuma cumartesi pazar hariç. Evdeyim ise gitmiyorum o yüzden. Vücudunu herkes dinlemeli. Ne iyi geliyor nasıl daha hızlı çalışıyor deneyerek kastediyorum ben. Dün 7 de.kahvalti yaptim 11 gibi türk kahvesi içtim. Eve geldiğimde saat 12 30 du hala açıklamıştım. Akşam 6 30 da yemeğimi yedim. Kahve leptin bozmuyor değil mi arkadaşlar???
Ben de sevmiyorum ütü ama ben her şeyi ütülemeye vakit bulamıyorum canım.Günaydın kızlar. Son günler tartı ıcın dıkkat edelım :))
Kahvaltımı yaptım, sımdı ütü yapacagım.utuyu seven varmıdır ya, ben nefret edıyorum. Nefret etmeme rağmen çoraplar harıc herseyı utuluuorum.
Günaydın cnm. Gecmişolsun.tebrık ederım harıkasın
O kokuya, ağızda bıraktığı tada ıyı dayanmışsın cnm gercekten. Tebrıkler :))
Günaydın cnm.
Günaydın cnm
Afıyet olsun cnm. Cocuklar kac yasındaydı
KAhvalini bende hıc sevmem.mecburıyetten yıyorum. En zorlandığım gun pazar oluyor, her pazar taze ekmek, pişi veya Çığ Börek yapıyorum kahvaltıya , yutkuna yutkuna kalkıyorum resmen masadan :)))
Afıyet olsun cnm. Iyı dayandın Açlığa gerçekten. Ne versem kar dıye bak bence. :)
Üzülme cnm 2 gun var daha tartıya .Küçük pasta tabağı büyüklüğünde bol harçlıydı.Bir daha yemiyeceğim ya zaten reglimde yaklaştı ozaman da veremiyorum kafadan iki haftam boşa gitti.
Olsun canım afiyet olsun.Sağlıksız birşey yemedin sonuçta.Bu işi hayatımıza uyarlayacaksak onları da canımız isteyince yiyeceğiz elbet.Gerçi sizlerin istediğiniz kiloya ulaşma zamanınız bana göre daha kısa hatta çok kısa olacak.Küçük pasta tabağı büyüklüğünde bol harçlıydı.Bir daha yemiyeceğim ya zaten reglimde yaklaştı ozaman da veremiyorum kafadan iki haftam boşa gitti.
Bol etli az bulgurlu ye canım bizim yolumuz biraz uzun,haftada bir canımız çok isterse yiyelim bence.3 4 tane.Bende bulgur hastasıyım. Hele çiğköfte kısır favorim yaz da geldi cesit cesit yesillikle super olurdu. Sabrediyorum kilo vereyim öyle yarim.
Evet canım çok haklısın ,genelde gittiğim zamanlarda ızgaraya falan yükleniyorum ama inşalllah hayırlısı kesin gideceğimiz de belli değil.Ama gidecek olursak beni sık sık kontrol edin emi?Cnm otelde sana en yakınlarını secersın artık.hıc bulaşma tatlıya bence. O kadar emegıne yazık edersın. 5 dk mutlu olacaksın fakat Butun hafta uzuleceksın:))
Öyle mi canım.Ben de zaten bu hakkımı hafta sonları kullanıyorum genelde.Annem ve kardeşler toplanınca genelde pasta börekten ziyade bulgur işi yapıyoruz herkes seviyor.Üstüne bir de kek ben kek yemiyorum ama.yenidencan öyle yazıyor canım.Haftada 3 kaşık tan fazla yenmez diyor.Yazının yalancısıyım canım.
Çok iyi canım.Güvenilir arkadaş bulmak çok zor.Aynen cnm. Dedıkodu yaparak yürümek ayrı Heyecanlı oluyor. :))
Ah o Pazarları nasıl kötü gecıyor bır bılsen:))Sağol canım,Allah razı olsun.Bir ara geçerken uğrarım Karabükte miydin?
Amin canım hepimizin yavrusuna Allahım hayırlı uzun ömür versin bahtları açık olsun inşallah.Baya var ara 12 saat maşallah iyi dayanıyorsun.Peki sütün nasıl canım.
Ben de sevmiyorum ütü ama ben her şeyi ütülemeye vakit bulamıyorum canım.
Ha o senin ctesi pazar yaptığın şeyleri yerim pişi severim arasına helva koyup yemeye bayılırım daha doğrusu bayılırdım.
Plaketimi de hazırladın de mi?
Burcum kova canımKarnabahar da çalıştıyor demek bağırsakları hiçbirşey yapamasam da haşlayıp yiyeyim en iyisi zeytinyağı içmekten iyidir ve severim karnabahar.
Biran aynadaki yansımam var karşımda sandım burcun da ikizler olaydı.
Peynirle pek aram yok ama merak ettim bir ara araştırıcam marketlerde,sağol canım.
İşte bu karataya dönüşün muhteşem olmuş canım afiyet olsun.3 günde 1,1 kilo da az değil tebrik ederim.
He bülbül yuvası ,yiyenlere afiyet olsun sana da aferin gelsin hem kendin alacaksın hem yemeyeceksin büyük başarı tebrikler.
Evet ara uzun.saat 5 te acikiyorum baya.ama isten 18.15 te cikiyorum .mecbur bekliyorumhaftasinu 5 gibi yiyorum cnmMaşallah canım ara baya uzun hiç mi acıkmıyorsun?
Benim de bebeğim var canım 10 aylık.Ve bizde erken kalkıyoruz ve işe geliyorum .Birkaç gün denedim 2 öğün ama olmadı.Arkadaşların da dediği gibi başta 3 yap bi bakarsın vücut alışınca belki 2 öğün yaparsın zamanla.
Afiyet olsun bebişe.Sütleri bol olsun inşallah.Bebek genelde gece emiyor. Gunduz iki kere en fazla evde olursam. Şimdilik iyi akşam protein bol su salata bebisime süt oluyor diye düşünüyorum
Severim sevmez olur muyum.pişi şöyle soslu patates kızartması , patlıcan salatası yanında miss gibi saç böreği olsa 5 6 tane götürürüm.Günaydın güzeller bir sorum var yüzde yüz dana eti olan ve kasapdan doğal hazırlanmış sucuk yasakmi
kahvaltı:sucuk yumurta,peynir,domates,zeytin,çay
kahvaltı sevmiyorum diyen kızlara şaşkınim ya şimdi kahvaltıda çeşit çeşit miss gibi börekler gözlemeler yaninda kipkirmizi bir çay olsa sevmiyormusunuz yada simit yada miss gibi tost yada kizarmis ekmek yaninda serpme kahvaltı hepsine hayranım
Dogal sucuk pastirma serbest cnm .sadece paketli market sucuklari yasak icindeki katki maddelerinden dolayiGünaydın güzeller bir sorum var yüzde yüz dana eti olan ve kasapdan doğal hazırlanmış sucuk yasakmi
kahvaltı:sucuk yumurta,peynir,domates,zeytin,çay
kahvaltı sevmiyorum diyen kızlara şaşkınim ya şimdi kahvaltıda çeşit çeşit miss gibi börekler gözlemeler yaninda kipkirmizi bir çay olsa sevmiyormusunuz yada simit yada miss gibi tost yada kizarmis ekmek yaninda serpme kahvaltı hepsine hayranım
Amin tüm bebislere bol süt olsun yediklerimiz.Afiyet olsun bebişe.Sütleri bol olsun inşallah.
400gr gitmiş gözüküyor.600 daha vermeye çabalıyorum bakalım inşallah canım.Üzülme cnm 2 gun var daha tartıya .
Bende yoğurt lu haşlanmış karnabahar yiyeceğim bugün canım.Karnabahar da çalıştıyor demek bağırsakları hiçbirşey yapamasam da haşlayıp yiyeyim en iyisi zeytinyağı içmekten iyidir ve severim karnabahar.
Biran aynadaki yansımam var karşımda sandım burcun da ikizler olaydı.
Peynirle pek aram yok ama merak ettim bir ara araştırıcam marketlerde,sağol canım.
İşte bu karataya dönüşün muhteşem olmuş canım afiyet olsun.3 günde 1,1 kilo da az değil tebrik ederim.
He bülbül yuvası ,yiyenlere afiyet olsun sana da aferin gelsin hem kendin alacaksın hem yemeyeceksin büyük başarı tebrikler.
ben yanlış anladım ozaman demekki canım sende değişik borek gibi omletlerden denesene buraya atmıştım tarif sayfasini cnm içine sucuklar biber falan börek gibi görünüyor çok güzel rulo seklinde olan malzemeler zevkine kalmış o tarz değişiklikler deneye bilirsin yada yumurta yerine arada meyveli kahvaltıda yapabilirsinSeverim sevmez olur muyum.pişi şöyle soslu patates kızartması , patlıcan salatası yanında miss gibi saç böreği olsa 5 6 tane götürürüm.
Ama benim sorun karatay kahvaltısı peynirle aram yok yumurta artık beni zorluyor.Ama gene de pes etmek yok.