- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorumBen de merak ediyorum @onthebeach
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorumBen de merak ediyorum @onthebeach
Aynen bende dolma ,sarma mercimek köftesiBu tarifi mutlaka denemek lazım,bayıuırım yaaa patlıcan dolmasına.
Öyle börek pasta değil de bulgur işi yemekler ,yöresel yemekler benim sorunum.Kolayca hayır diyebilirim su böreğine poaçaya,çeşit çeşit pastalara.
Bulgursuz yaptın değil mi canım ellerine sağlık afiyet olsunCanım ben Manisa lıyım eşimin görevi sebebiyle İstanbul da yaşıyorum.Ama Türkiye de en yakın olduğum mutfak güney doğunun mutfağı.Çayı bende korkudan yarım bardak içtim.Süte geçer tabi.Emzirmesem neler içeceğim de olmuyor işte.Bu arada oğlum 19 aydır ilk kez dün hiç kalkmadı19 aydır ilk kez hiç kalkmadan 7,5 saat uyudum hala şoktayım.Dün sadece 2 kere emdi bir öğlen uyku öncesi birde akşam uyku öncesi.Memeden kesmekten vazgeçtim o yüzden bende.Mercimek köfte sini mercimek ten yaptım canım.Az suyla haşladım ağzını kapatıp soğumaya bıraktım.İçine taze soğan, maydanoz, karabiber,nane, kimyon, limon ve zeytin yağı koydum yuvarladım.Tabi çok sert değildi ama tadı harikaydı.
Aldırmaz canım bugün bol su iç ve hareket et hiçbiri vücudunda kalmazKızlar size günaydın ama benimki pek aydin değil tartida fazla çıkıyorum ve gece kacamak yaptım ondanmi bilmiyorum dün öğle yemeği güzel olunca aksamda aclik hissetmiyip fistik ve kahve ile akşam yemegimi kapattim ama bir kaç saat sonra açlık krizi geldi ve eşim ile benim kız zaten abur cuburlari doldurmuş sinema keyfi yapiyor bende dayanamadım ve o fındıklı çikolatayı yedimdünde çok yürümüştük esimle sahil boyu ama yürüyüş migdemin kazinmasindan başka bir işe yaramamışkızlar dün belki 2 saat yuruduk onceki gün iki saat bisiklet yaptım acaba ondan kaslarimmi boyle şiş zaten bacak agrisindan ölüyorum yoksa bu harekete ragmen cikolata tamam iki üç günümü yesin razıyım ama bide üstüne kilo aldırırmı?sizce neden?
Karatay da yasaklı hiç bir şey yemedim ama geçen sene bu diyeti yaptım öyle bir yasaklı şeyi yemekle kilo almazsın ama durdurursun kilo vermeyi ödem tutarsın.
Hiç Yok canım glisemik indeksi yüksek bir gıdakızlar patates hakkı sıfır mı hiç mi yok?
Ben yagi azaltmadim.aynen kullaniyorum.bizim evde yemekler köy tereyaği ve sızma zeytinyaği ile yapilir ve yağlidir.degisiklik yapmadim cnmkızlar yağı nekadar tuketiyorsunuz peki belli bir miktar ölçü falan varmı bu konuda
kesin vermişsindır cnm. Hiç şüphen Olmasın:)salı günü 68.8 çıkıp şimdiden 400gr eksideyim 1.bile olabilirim diye ziplarken bugün 69.8 yani tam 1 kilo fazla gördüm artık en merakla beklediğim tarti günü bu hafta kaç çıkarım bilmiyorum çok komik
Kahvaltıda 1-2 tane gun kurusu yıyebılırsın cnmKizlar aci biber kabizliga iyi geliyormus.bi haftadir sikintidayim.aksam bol pulbiberli yogurt yicem bakalim ise yarayacak mi.aslinda kuru kayisi da iyi gelir ama seker orani yuksek oldugundan simdilik yemeyi dusunmuyorum.en azindan tartida 7 li rakamlari gorene kadar
Harıkasın cnm. Sakın bozma düzenli, tartıya ne kaldı demi ama :)kızlar bugün kuruyemisim bitmişti hiç yemedim ve doğru düzgün suda icmedim ondan bu açlık hissetme oldu sanırım bide bu sıralar yoğun spor ve proteine ağırlık vermek beni şeker ve karbonhidrat arayışına soktuçok şükür kahvemi içip kendime geldim.bol su ile migdemi doldurdum kızlar 60li rakamlara yeni varmisken seytana uyamam hemen alışverişe çıkıp bolca sebze çeşitleri ve kuru yemislerimi alıcamdurmak yok
Cok ıyı yapmışsın cnm. Afıyet olsun sımdıdenBenimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldi
Yarim saat yuruyus yapabildim bugun hic yoktan iyidir
Cnm normal kullanıyorum ben. Tereyağı,zeytınyagı ve kuyruk Yağı kullanıyorum ölçusuzkızlar yağı nekadar tuketiyorsunuz peki belli bir miktar ölçü falan varmı bu konuda
Cnm zeytınyagı içebılmek büyük becerı bence. Elımde olsa plaket verecem içenlere o kadar kötü gelıyor TADI bana :))Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorum
Cnm sakın bozayım deme. Anne yemeklerıne dayanmak zor olur ama tartıyı duşun sen :)Selam kizlar
B7gun geberiyorum aklimda surekli bir sey yemek var. Sehirdisina cikiyoruz annemlerde kalacagim birkac gun diyetibozmazsam iyi...
Sabah peynir yumurta zeytin
Ogle kofte ayran domates 2kahve
Aksam eve geldim cikmak uzereydik. 4kasikpilav yedim...su an yoldayiz yarim paket cubuk kraker yedim....Allah sonumu hayir etsin...bugun iradem göcuk
canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildirkesin vermişsindır cnm. Hiç şüphen Olmasın:)
Kahvaltıda 1-2 tane gun kurusu yıyebılırsın cnm
Harıkasın cnm. Sakın bozma düzenli, tartıya ne kaldı demi ama :)
Cok ıyı yapmışsın cnm. Afıyet olsun sımdıden
Cnm normal kullanıyorum ben. Tereyağı,zeytınyagı ve kuyruk Yağı kullanıyorum ölçusuz
Cnm zeytınyagı içebılmek büyük becerı bence. Elımde olsa plaket verecem içenlere o kadar kötü gelıyor TADI bana :))
Cnm sakın bozayım deme. Anne yemeklerıne dayanmak zor olur ama tartıyı duşun sen :)
aaayyyy ağzından bal damlıyor ya inşallah öyle olur canımBence eksi çıkacaksın canım vücûd şişiyor iniyor şaşırtıyor bizleri
Öyle olucak zaten canımaaayyyy ağzından bal damlıyor ya inşallah öyle olur canım
bende azaltmadim canım zaten öyle çok çok yağlı yapmiyorum ve sedece tereyağ,zeytin yağ kullanıyorum ama genede daha az kullanılmalı mı diye merak etim kitapta ne diyor acabaBen yagi azaltmadim.aynen kullaniyorum.bizim evde yemekler köy tereyaği ve sızma zeytinyaği ile yapilir ve yağlidir.degisiklik yapmadim cnm
Afiyet olsun canım harikasınYediklerımı yazayım
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba , dünden kalan karnıyarık, yoğurt
2 lt su
2 saate yakın yuruyuş
Beyaz cay
cnm tok karınla en az 1 kılo fazla cıkıyosun zaten. Sakın moralını bozma. Ac karınla kesin vermişsindircanim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir