- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Canım kırmızı mercimek sınırsız serbest.Karataycılar onunla krep,kek , ekmek herşeyi yapıyor lar.Ben onları yapmadım ama 65 den sonra belki krepini denerim.Canım bulgursuz mercimek köfte serbest mi. Bende yapayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kırmızı mercimek sınırsız serbest.Karataycılar onunla krep,kek , ekmek herşeyi yapıyor lar.Ben onları yapmadım ama 65 den sonra belki krepini denerim.Canım bulgursuz mercimek köfte serbest mi. Bende yapayım.
Ilk fırsatta deneyeceğim cnm. Tam benlık bu yemekler :)Çok doyuyorum ama bilmiyorum canım.Dolma yap vallahi bende bir tane yaptığıma pişman oldum .Önümde bir tencere dolma yediler.3-5 yaprak sarsaydım keşke son pişmanlık fayda etmiyorYarında bulgursuz mercimek köftesi yapacağım geçen yaptım kısır istediğimi durdurdu inanılmaz güzel ve doyurucu.Onuda tavsiye ederim.
Tesekkur ederım cnm benım.Afiyet olsun canım
Benimde lavabo sorunum halen evam ediyor.Nasıl çözüyorsun Freyza__
Ben de merak ediyorum @onthebeach
Cnm kız kardeşimde sınamekı ıcıyor arada. Emzırdıgın ıçın bebeğe geçer ama. Bol su iç belkı fayda eder. Mercımek Çorbası iç istersen. Bıde ben ne zaman yoğurtlu Sarımsaklı bısey yesem wc den çıkmıyorum. Sadece bendemı öyle bulmuyorum:)) bır dene istersenCanım çok iyi gözün aydın darısı bizlere?Tartıya çıkmaya korkar oldum artık.
Temmuz ayına 15 -20 kilo veririm düşüncesindeydim biraz zor görünüyor.
Aynen cnm. Tatlıyı hıc aramam ama yemeklere dayanamam. Özelkıkle acılı ekşili olursa :))Bu tarifi mutlaka denemek lazım,bayıuırım yaaa patlıcan dolmasına.
Öyle börek pasta değil de bulgur işi yemekler ,yöresel yemekler benim sorunum.Kolayca hayır diyebilirim su böreğine poaçaya,çeşit çeşit pastalara.
Günaydın cnm. Afıyet olsunGünaydin fıstıklarrr
Hepimiz fıstık gibi olacagiz ya ondan böyle yazdim
Sabah 2 yumurtali peynirli omlet
2 salatalik
4 ceviz
5 zeytin
Yesilcay
Cnm spor kasları şişiliyomuş. Bu gun ara ver ıstersen :) bu arada senın sporu gördükçe kıskanıyorum haberın olsun :))Kızlar size günaydın ama benimki pek aydin değil tartida fazla çıkıyorum ve gece kacamak yaptım ondanmi bilmiyorum dün öğle yemeği güzel olunca aksamda aclik hissetmiyip fistik ve kahve ile akşam yemegimi kapattim ama bir kaç saat sonra açlık krizi geldi ve eşim ile benim kız zaten abur cuburlari doldurmuş sinema keyfi yapiyor bende dayanamadım ve o fındıklı çikolatayı yedimdünde çok yürümüştük esimle sahil boyu ama yürüyüş migdemin kazinmasindan başka bir işe yaramamışkızlar dün belki 2 saat yuruduk onceki gün iki saat bisiklet yaptım acaba ondan kaslarimmi boyle şiş zaten bacak agrisindan ölüyorum yoksa bu harekete ragmen cikolata tamam iki üç günümü yesin razıyım ama bide üstüne kilo aldırırmı?sizce neden?
Cnm mercımek kofte bulgurluda serbest bıldıgım kadarıyla fakat sınırlı sayıdaHayır canım yemiyorum çünkü pek sevmiyorum. Yer fıstığıni severim onuda haftasonu alırım inşallah.
Bende pasta, tatlı, kurabiyeye bayılırım ama yemekleri hic aramiyorum. Keske bende tatlı yemeyi pek sevmesem.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun.
Canım bulgursuz mercimek köfte serbest mi. Bende yapayım.
Afıyet olsun cnmSabah kahvaltımı yazayım
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 salatalik
Devami gelir insallah... benim oglum cok kalkiyordu geceleri emmiyirdu da meme acik olacak emzik gibi kullaniyordu 18. Ayda kestim suttenCanım ben Manisa lıyım eşimin görevi sebebiyle İstanbul da yaşıyorum.Ama Türkiye de en yakın olduğum mutfak güney doğunun mutfağı.Çayı bende korkudan yarım bardak içtim.Süte geçer tabi.Emzirmesem neler içeceğim de olmuyor işte.Bu arada oğlum 19 aydır ilk kez dün hiç kalkmadı19 aydır ilk kez hiç kalkmadan 7,5 saat uyudum hala şoktayım.Dün sadece 2 kere emdi bir öğlen uyku öncesi birde akşam uyku öncesi.Memeden kesmekten vazgeçtim o yüzden bende.Mercimek köfte sini mercimek ten yaptım canım.Az suyla haşladım ağzını kapatıp soğumaya bıraktım.İçine taze soğan, maydanoz, karabiber,nane, kimyon, limon ve zeytin yağı koydum yuvarladım.Tabi çok sert değildi ama tadı harikaydı.
Canım kırmızı mercimek sınırsız serbest.Karataycılar onunla krep,kek , ekmek herşeyi yapıyor lar.Ben onları yapmadım ama 65 den sonra belki krepini denerim.
Teşekkürler Kızlar ilk fırsatta mercimek köftesi yapicam. Karatay diyeti çok güzel ya!! neden bu kadar geç keşfettim acaba.Günaydın güzellıkler. Cok enerjı doluyum bu gun nedense :))
Ilk fırsatta deneyeceğim cnm. Tam benlık bu yemekler :)
Tesekkur ederım cnm benım.
Cnm kız kardeşimde sınamekı ıcıyor arada. Emzırdıgın ıçın bebeğe geçer ama. Bol su iç belkı fayda eder. Mercımek Çorbası iç istersen. Bıde ben ne zaman yoğurtlu Sarımsaklı bısey yesem wc den çıkmıyorum. Sadece bendemı öyle bulmuyorum:)) bır dene istersen
Aynen cnm. Tatlıyı hıc aramam ama yemeklere dayanamam. Özelkıkle acılı ekşili olursa :))
Günaydın cnm. Afıyet olsun
Cnm spor kasları şişiliyomuş. Bu gun ara ver ıstersen :) bu arada senın sporu gördükçe kıskanıyorum haberın olsun :))
Cnm mercımek kofte bulgurluda serbest bıldıgım kadarıyla fakat sınırlı sayıda
Afıyet olsun cnm
Gerçekten cok ıyı bır dıyet. Hersey var. Azıcık baklava, börekte yemeyelım demı ama:))Teşekkürler Kızlar ilk fırsatta mercimek köftesi yapicam. Karatay diyeti çok güzel ya!! neden bu kadar geç keşfettim acaba.
Benimkide aynıydı canım o yüzden kesecek tim uykusuzluk çok zor.İnsanın herşeyi ni etkiliyor gerçekten.inşallah devamı gelir.Devami gelir insallah... benim oglum cok kalkiyordu geceleri emmiyirdu da meme acik olacak emzik gibi kullaniyordu 18. Ayda kestim sutten
mercimek koftesi ben de yapiyim aksam icin
Çok güzel ama benim aklım hala el açması börek,mantı ve kaşarlı tosttaİki ay yemezsek ölmeyiz Allah tan.Teşekkürler Kızlar ilk fırsatta mercimek köftesi yapicam. Karatay diyeti çok güzel ya!! neden bu kadar geç keşfettim acaba.
benimde aklım 2 gündür tost da idi ondan bende bu sabah yumurta,süt,tereyağı ile krep yaptım ona salça sürüp peynir dometes koyup aynı ekmek yiyormuş gibi yedim bütün tost isteğim gitti valla yanında da güzel bir çay ile harikaydı canım dene yarın sende insan ekmek yemiş gibi oluyorÇok güzel ama benim aklım hala el açması börek,mantı ve kaşarlı tosttaİki ay yemezsek ölmeyiz Allah tan.
Hayır canım yemiyorum çünkü pek sevmiyorum. Yer fıstığıni severim onuda haftasonu alırım inşallah.
Evet canım,karbonhidrat mutlaka almamız lazım o da en sağlıklı kuruyemişlerde var.Sakın benim gibi kavurup kase kase yeme.
Bende pasta, tatlı, kurabiyeye bayılırım ama yemekleri hic aramiyorum. Keske bende tatlı yemeyi pek sevmesem.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Sabah kahvaltımı yazayım
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 salatalik
Deneyeyim canım yoğurtlu sarımsak teşekkürler.Günaydın güzellıkler. Cok enerjı doluyum bu gun nedense :))
Cnm kız kardeşimde sınamekı ıcıyor arada. Emzırdıgın ıçın bebeğe geçer ama. Bol su iç belkı fayda eder. Mercımek Çorbası iç istersen. Bıde ben ne zaman yoğurtlu Sarımsaklı bısey yesem wc den çıkmıyorum. Sadece bendemı öyle bulmuyorum:)) bır dene istersen
Aynen cnm. Tatlıyı hıc aramam ama yemeklere dayanamam. Özelkıkle acılı ekşili olursa :))
Cnm spor kasları şişiliyomuş. Bu gun ara ver ıstersen :) bu arada senın sporu gördükçe kıskanıyorum haberın olsun :))
Afıyet olsun cnm
Yürüyüş için de geçerli acaba bu durum.Çünkü ben hafta içi genelde 5 gün 35-40dk yürüyüş yapıyorum.Nasıl bir program yapsam.teşekkürler kızlar şimdi bir yazı okudum aralıksız spor kas artışına yani tartida kilo artışına neden oluyormuş ben araliksiz bisiklet ve protinide çok arttirinca böyle olmuş olabilir aslında kas yaptıysam bu harika ama tartida fazla görmek kötü oluyor birde yazının devamında 1 kilo kas vücutta 4 kilo eder diyor yani 1 kilo kas 2.7 su tutuyormuş buda tartida aniden 4-5 kilo verdiklerini görenler için çok kötü haber çünkü genelde kaslarını kaybetmiş oluyorlarmis kızlar doğrusu haftada 3-4 gün 45 dk spormus ve kas kaybi olmasin die protein yemegede dikkat etmek.bu gün hiç spor yapmiycam artık aralıklı yaparim
O göbek varya o göbek aynı hamile gibiydim ama diyete başlayalı birazcık küçüldü.Bir de bende göbekten ziyade mide büyümesi oldu.Gerçekten cok ıyı bır dıyet. Hersey var. Azıcık baklava, börekte yemeyelım demı ama:))
Yedıkte ne oldu basen göbekten başka:))
Evet canım,karbonhidrat mutlaka almamız lazım o da en sağlıklı kuruyemişlerde var.Sakın benim gibi kavurup kase kase yeme.Hayır canım yemiyorum çünkü pek sevmiyorum. Yer fıstığıni severim onuda haftasonu alırım inşallah.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Sabah kahvaltımı yazayım
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 salatalik
Deneyeyim canım yoğurtlu sarımsak teşekkürler.Günaydın güzellıkler. Cok enerjı doluyum bu gun nedense :))
Afıyet olsun cnm
Yürüyüş için de geçerli acaba bu durum.Çünkü ben hafta içi genelde 5 gün 35-40dk yürüyüş yapıyorum.Nasıl bir program yapsam.teşekkürler kızlar şimdi bir yazı okudum aralıksız spor kas artışına yani tartida kilo artışına neden oluyormuş ben araliksiz bisiklet ve protinide çok arttirinca böyle olmuş olabilir aslında kas yaptıysam bu harika ama tartida fazla görmek kötü oluyor birde yazının devamında 1 kilo kas vücutta 4 kilo eder diyor yani 1 kilo kas 2.7 su tutuyormuş buda tartida aniden 4-5 kilo verdiklerini görenler için çok kötü haber çünkü genelde kaslarını kaybetmiş oluyorlarmis kızlar doğrusu haftada 3-4 gün 45 dk spormus ve kas kaybi olmasin die protein yemegede dikkat etmek.bu gün hiç spor yapmiycam artık aralıklı yaparim
O göbek varya o göbek aynı hamile gibiydim ama diyete başlayalı birazcık küçüldü.Bir de bende göbekten ziyade mide büyümesi oldu.Gerçekten cok ıyı bır dıyet. Hersey var. Azıcık baklava, börekte yemeyelım demı ama:))
Valla bu zamana kadar yediklerim lop lop et, top top yağ oldu. Basenimde duruyor. İnşallah gidecek arada diyetten biraz sıkılıp kaçamak yapsak ta kaldığımız yerden tekrar devam ediyoruz. Başka yolu yok çünkü. Madem zayıf,güzel ve sağlıklı görünmek istiyoruz boğazımızı biraz tutucaz artik.Gerçekten cok ıyı bır dıyet. Hersey var. Azıcık baklava, börekte yemeyelım demı ama:))
Öyle canım. Sen çok iyi kilo vermissin maşallah. Bu donemde kacamakların oldu mu yoksa hic aksatmadan yoluna devam ediyor musun.Çok güzel ama benim aklım hala el açması börek,mantı ve kaşarlı tosttaİki ay yemezsek ölmeyiz Allah tan.
İnşallah canım.Emsin kuzu sütüm de arttı demiştin.Benim sütüm azaldı bir de artık işyerinde sağmıyorum.Bir süre öncesine kadar ne kadar az çıksa da evden çıkmadan öğleden önce bir kez iş yerinde sağıyordum.Sağmayı bırakınca miktarı bayaca düştü galiba.Bugün sağdım haftalar sonra.Memenin birini emmiyor oğlum.1 HAFTADIR DA AĞZINA KOYMUYOR NERDEYSE bugün sağdım sağdığım sütü atmalı mıyım kızlar.Benimkide aynıydı canım o yüzden kesecek tim uykusuzluk çok zor.İnsanın herşeyi ni etkiliyor gerçekten.inşallah devamı gelir.
Ben içliköfte topalak yemek istiyorummmmm.Çok güzel ama benim aklım hala el açması börek,mantı ve kaşarlı tosttaİki ay yemezsek ölmeyiz Allah tan.
Afiyet olsun canım.Yaratıcı olmak çok güzel bir şey.Bulgursuz köfte pirinçsiz sarma ekmeksiz tostbenimde aklım 2 gündür tost da idi ondan bende bu sabah yumurta,süt,tereyağı ile krep yaptım ona salça sürüp peynir dometes koyup aynı ekmek yiyormuş gibi yedim bütün tost isteğim gitti valla yanında da güzel bir çay ile harikaydı canım dene yarın sende insan ekmek yemiş gibi oluyor
Ben yasak hiçbir şey yemedim canım hatta yasak olmayan üç kaşık bulgur hakkımı bile kullanmadım.6 haftadır iki kere lahmacun bir kere içli köfte yedim.Onlarda yasak değil ama sayısını abarttımilkinde 3 lahmacun, ikincisinde 6 içli köfte,sonuncusunda 4 lahmacun yedimValla bu zamana kadar yediklerim lop lop et, top top yağ oldu. Basenimde duruyor. İnşallah gidecek arada diyetten biraz sıkılıp kaçamak yapsak ta kaldığımız yerden tekrar devam ediyoruz. Başka yolu yok çünkü. Madem zayıf,güzel ve sağlıklı görünmek istiyoruz boğazımızı biraz tutucaz artik.
Öyle canım. Sen çok iyi kilo vermissin maşallah. Bu donemde kacamakların oldu mu yoksa hic aksatmadan yoluna devam ediyor musun.
Niye atacaksın ki canım ,memede sütün bozulma fikrine karşıyım ben ama yinede sen bilirsin.At yeniden sağ, içine sinmiyorsa.İnşallah canım.Emsin kuzu sütüm de arttı demiştin.Benim sütüm azaldı bir de artık işyerinde sağmıyorum.Bir süre öncesine kadar ne kadar az çıksa da evden çıkmadan öğleden önce bir kez iş yerinde sağıyordum.Sağmayı bırakınca miktarı bayaca düştü galiba.Bugün sağdım haftalar sonra.Memenin birini emmiyor oğlum.1 HAFTADIR DA AĞZINA KOYMUYOR NERDEYSE bugün sağdım sağdığım sütü atmalı mıyım kızlar.
Ben içliköfte topalak yemek istiyorummmmm.
Afiyet olsun canım.Yaratıcı olmak çok güzel bir şey.Bulgursuz köfte pirinçsiz sarma ekmeksiz tost
Evet blonde ambition dediğin gibi yapayım haftada 4 gün yürüyeyim.Haftasonu zaten yapamıyorum.evet yenidencan her spor için geçerli kasların dinlenmeye ihtiyacı var 5 gün yine çok iyi 4 gunde yapabilirsin ama 2 gün yap 1 gün ara ver yine 2 gün yap bir gün ara ver bu sekilde haftada 4-5 gün yoğun ve iyi spor yapmış oluyorsun zaten ama ben haftanın 7 günü sıfır ara yaptım bu yanlış tabi ve bugun çok kaslarim ağrıyor artık ara vererek yapacağım bakalım bugün dinleniyorum yarın olumlu bir değişim olurmu tartılıp bakicam
Şimdiden afiyet olsun canım.bu bulgursuz mercimek koftesini tuttum süper fikiryarın arkadaşım gelicekti yapacağım ikramlardan biri bu olucak hemde rahat rahat yiyebilirim
Freyza__ Atmayayım değil mi?İçim gitti zaten çıkan 100ml kaç gündür sağmamama rağmen.Ama az da olsa dökesim yok.Tadına baksam akşam yemeğinden leptin bozulur mu acaba?Niye atacaksın ki canım ,memede sütün bozulma fikrine karşıyım ben ama yinede sen bilirsin.At yeniden sağ, içine sinmiyorsa.