Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo olarak olmasa bile sıkılaşma olarak kesinlikle bir faydası vardır.
Ama yürüyüşten sonra bazı bölgesel hareketler yaparsan belki daha çok faydası olabilir.
Vücut belli bir süre bir spora alıştıktan sonra eskisi kadar faydalı olmuyormuş.
Yada 6 km yürüyorsanız, 1 km koşabilirsiniz.
Bu 1 km'yi bir anda değil de 6 km'nin aralarına yayarak belki zamanla yürüyüş yerine koşuya çevirirsiniz.

Tabii var sıkılaşma anlamında,ayrıca sağlık anlamında da çok faydalı elbette.36 yaşındayım ben ve bu kiloma rağmen hiç bir sağlık sorunum yok çok şükür.Yıllarca bebek mtedavisi gördüm aldığım hormonlarda çok şişirdi beni ve geçmişte profesyonel anlamda da spor yaptım.27 yaşına kadar voleybol oynuyordum.Sporu bırakmak da çok kilo aldırıyor söyleyeyim.Şu senin yaptığın Slim in 6 start up ne ola ki :))internetten falan indirilebiyor mu?Aslında evde o kadar çok spor aletim var ki ama evde spor yapmaktan hoşlanmıyorum ne yazık ki

Gül bir şey soracağım bu süt ürünleriyle ilgili.
Ben oldum olası yağsız tüketirim, hiç olmazsa yarım yağlı.
Çünkü yağlıyı yiyemiyorum.
Mİdem garip oluyor.
Tamamen yağsız tüketmesem bile yarım yağlı tüketmem uygun mu?
doktorlar sıtesınde canan hanımın roportajı var bır hastayla,adamın yagsız yıyueyıye vucudunda uyusmalar baslamıs.artı yarım yaglı hale gelırken yayıkla bıle olsa buyuk mıktarda uretımlerde bozunmalar olur sanırım,lıght urunler ıslem gormus oluyorNtahmın edılenın aksıne aldırıyor cunku daha kolay kana karısacak vb kaldıkı sut tozu kullanılıyor ,mesela kavanoza salca koyanların uzerıne yag koyup kapadıklarını gormusunuzdur,kaynama noktası degısecek daha cabuk bozunmalar olacaktır vb. Cunku heryerın ısısı bır degıl adam ızmırden sutu sagıyor gonderıyor farklı ıklımeNacan adamda kutuyu hemen bıtırmez,fırma mecburen katkı koyacak kı raf omru uzasın,ne oldu omega3/omega6 sımdı oldu 1/20,sana ne lazımdı 1/4,n olcak deformasyonel hastalıklar,neden cunku omega3 ve omega6 lazım,nereye?hucre zarı yapımına pekı n yapmalı evvela lıgh sut alma,yaglı sut ısıl bozunmalara ızolellı,ama kutuda ,omega3 bAlık yagı takvıyenı kullan,takı sızın apartman bır ınek alana kadar unutma ınek te ozgur olacak hollanda degıl, ah keskem ah keskem :KK66:

[QUOTE=tylholl;20768828]Tabii var sıkılaşma anlamında,ayrıca sağlık anlamında da çok faydalı elbette.36 yaşındayım ben ve bu kiloma rağmen hiç bir sağlık sorunum yok çok şükür.Yıllarca bebek mtedavisi gördüm aldığım hormonlarda çok şişirdi beni ve geçmişte profesyonel anlamda da spor yaptım.27 yaşına kadar voleybol oynuyordum.Sporu bırakmak da çok kilo aldırıyor söyleyeyim.Şu senin yaptığın Slim in 6 start up ne ola ki :))internetten falan indirilebiyor mu?Aslında evde o kadar çok spor aletim var ki ama evde spor yapmaktan hoşlanmıyorum ne yazık ki[/QUOTE]

Kesinlikle doğru.
Sporu bırakmak kadar kilo aldıran bir şey yok.
Yaklaşık 4 yıl yüzdüm.
3 yılda teakwando.
Onları bırakınca şiştim resmen.
Slim in 6 serisi 6 haftalık bir program ve kademe kademe artıyor.
2-2-2 hafta olarak yapılabilecek 3 seviyeden oluşuyor.
İnternetten indirebiliyorsun.
Önceden leslieyi yapıyordum ama artık çok basit geilnce sıkılmaya başladım.
Bak reismlerini de ekleyeyim 6 haftalık program sonrasındaki.
Slim in 6 before after yazıp ararsan videoları çok daha güzel.
Fark çok bariz.

$sc.jpg
$P90X before after woman transformation.jpeg
$beforeafter1.jpg
$187780_250164191675195_2134687_n.jpg

doktorlar sıtesınde canan hanımın roportajı var bır hastayla,adamın yagsız yıyueyıye vucudunda uyusmalar baslamıs.artı yarım yaglı hale gelırken yayıkla bıle olsa buyuk mıktarda uretımlerde bozunmalar olur sanırım,lıght urunler ıslem gormus oluyorNtahmın edılenın aksıne aldırıyor cunku daha kolay kana karısacak vb kaldıkı sut tozu kullanılıyor ,mesela kavanoza salca koyanların uzerıne yag koyup kapadıklarını gormusunuzdur,kaynama noktası degısecek daha cabuk bozunmalar olacaktır vb. Cunku heryerın ısısı bır degıl adam ızmırden sutu sagıyor gonderıyor farklı ıklımeNacan adamda kutuyu hemen bıtırmez,fırma mecburen katkı koyacak kı raf omru uzasın,ne oldu omega3/omega6 sımdı oldu 1/20,sana ne lazımdı 1/4,n olcak deformasyonel hastalıklar,neden cunku omega3 ve omega6 lazım,nereye?hucre zarı yapımına pekı n yapmalı evvela lıgh sut alma,yaglı sut ısıl bozunmalara ızolellı,ama kutuda ,omega3 bAlık yagı takvıyenı kullan,takı sızın apartman bır ınek alana kadar unutma ınek te ozgur olacak hollanda degıl, ah keskem ah keskem :KK66:

Tamam light sütten vazgeçiyorum kararlıyım.
Babam doğallık konusunda çok hassastır.
Evimize yakın bir dağ köyüne ev yaptırdı.
Tavuk falan yetiştiriyor.
Doğal köy yumurtası, eti ..
Sütte var aslında orada bulunan insanlarda ama ben inek, koyun sütü de içemiyorum ki kokusu ve yağı midemi alt üst ediyor.
Aman ben de pek çıt kırıldım çıktım.

Sütte var aslında orada bulunan insanlarda ama ben inek, koyun sütü de içemiyorum ki kokusu ve yağı midemi alt üst ediyor.

Hıc yabancı hatun gordun mu? Ben gordum bebeeek dıyesın gelıyor bakımlı olanına,bırak damak zevkını ya benım yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler vardı,meger beslenmedenmıs kayboldular.

bence vücudunun ve midenin bunları istememesinin nedeni ,şimdiye kadar sağlıklı diye bizlere yutturulan sağlıksız besinler yüzünden midemiz ve metabolizmamız bize kızıyor neden beni bu hale getirdin diyor :)) herkes gibi bende dahil :KK70: .doğal olan şeylere artık vücudun bir şekilde tepki veriyor sanırım :)) en kısa zamanda doğallığa alıştırmamız lazım kendimizi karatay diyeti bunun için var. sevgiler..:KK64::KK64::KK64:

Hıc yabancı hatun gordun mu? Ben gordum bebeeek dıyesın gelıyor bakımlı olanına,bırak damak zevkını ya benım yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler vardı,meger beslenmedenmıs kayboldular.

Peki yabancı ülkelerde o kadar sağlıklı mı besleniyorlar da böyle onların yüzleri?

bence vücudunun ve midenin bunları istememesinin nedeni ,şimdiye kadar sağlıklı diye bizlere yutturulan sağlıksız besinler yüzünden midemiz ve metabolizmamız bize kızıyor neden beni bu hale getirdin diyor :)) herkes gibi bende dahil :KK70: .doğal olan şeylere artık vücudun bir şekilde tepki veriyor sanırım :)) en kısa zamanda doğallığa alıştırmamız lazım kendimizi karatay diyeti bunun için var. sevgiler..:KK64::KK64::KK64:

Haklısın alışkanlıklardan kaynaklanıyor sanırım.
Tamam birden geçiş yapıyorum yağlı ürünlere ben o zaman ..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar hemen çok kısa menümü yazmak istiyorum

sabah :KK9:45 'de
iki adet kayısı kıvamında yumurta
peynir,
bol bol zeytin
domates
salatalık (harka bir lezzetti köy salatalığı sütçüden aldım kivir kivir mükemmel di gerçekten çabuk bitti o yüzden :))
bir avuç ceviz
4 adet günkurusu
derince bir bardak şişe sütü

öğlen:KK15:30'da
sabah kahvaltımı sıkı yaptım bol bol limonlu su içincede öğlene canınız bişey istemiyor bende sadece bir tabak yoğurtlu semizotu salatası yaptım oda harikaydı.

akşam :KK19:30'a doğru
dünden kalan zeytinyağlı türlü ve kabak salatası yanınada 4 adet teflonda kendi yağıyla köfte hazırladım ve bir avuç ceviz ve çiğ badem tükettim ve bomba gibi bitirdim günü ,biraz şişkinlik var heralde sarımsaktan olsa gerek haricinde çok iyiyim şuan daha sonra meyve çayı içebilirim kuşburnu yada karanfilli tarçınlı çay

spor şimdilik yok sporla daha iyi olcağımdan hiç kuşkum yok .hadi hoşcakalın arkadaşlar görüşmek üzere byyy :KK3::KK3:

peynir,
bol bol zeytin
domates
salatalık (harka bir lezzetti köy salatalığı sütçüden aldım kivir kivir mükemmel di gerçekten çabuk bitti o yüzden :))
bir avuç ceviz
4 adet günkurusu

sabah kahvaltımı sıkı yaptım bol bol limonlu su içincede öğlene canınız bişey istemiyor bende sadece bir tabak yoğurtlu semizotu salatası yaptım oda harikaydı.

dünden kalan zeytinyağlı türlü ve kabak salatası yanınada 4 adet teflonda kendi yağıyla köfte hazırladım ve bir avuç ceviz ve çiğ badem tükettim ve bomba gibi bitirdim günü ,biraz şişkinlik var heralde sarımsaktan olsa gerek haricinde çok iyiyim şuan daha sonra meyve çayı içebilirim kuşburnu yada karanfilli tarçınlı çay

spor şimdilik yok sporla daha iyi olcağımdan hiç kuşkum yok .hadi hoşcakalın arkadaşlar görüşmek üzere byyy :KK3::KK3:

aslında bakınca ne kadar dolu dolu bir menü değil mi?
benim kiloma dikkat etmediğim zamanlarda bile yemediğim kadar.
Ama sağlıklı olduğundan kilo veriliyor daha ne olsun.
İyi sporlarr ..

Peki yabancı ülkelerde o kadar sağlıklı mı besleniyorlar da böyle onların yüzleri?

Haklısın alışkanlıklardan kaynaklanıyor sanırım.
Tamam birden geçiş yapıyorum yağlı ürünlere ben o zaman ..

orda ıkı evın arası 100m,bızde ıkı apartman arası 4m yapılıyor,mesela japon hele herseyın dogalına cok duskun bol omega3 tuketıyor,evlerde cok esya yok sterıl yasıyor,kasık bıle kullanmıyor,yemege daha ınce yaklasıyor,cekık gozlerı bosver denızanası gıbı hıc japon hatun gordun mu?

orda ıkı evın arası 100m,bızde ıkı apartman arası 4m yapılıyor,mesela japon hele herseyın dogalına cok duskun bol omega3 tuketıyor,evlerde cok esya yok sterıl yasıyor,kasık bıle kullanmıyor,yemege daha ınce yaklasıyor,cekık gozlerı bosver denızanası gıbı hıc japon hatun gordun mu?

Doğru tamamen haklısın.
Çekik gözleri de çok severim.
Gözleri bile güzel.
Sağlık evet sağlık her şeyin başı bu haklısın.

aslında bakınca ne kadar dolu dolu bir menü değil mi?
benim kiloma dikkat etmediğim zamanlarda bile yemediğim kadar.
Ama sağlıklı olduğundan kilo veriliyor daha ne olsun.
İyi sporlarr ..

evet çok haklısın canım.insan kafasından diyeti ve kilo vermeyi çıkarınca bile kendi kendinize sağlıklı bir şekilde hayatınıza devam edebiliyorsanki ve ediyoruzda artık , yanına zayıflamak kazancınız olsa gerek iyi ıstırahatler herkese ...:KK24:

akşam yemeğimi 21.00 de yedim ya :KK43: 4 saat olabilmesi için aranın 1 de yatacağım.o kadar da uykum vardı ki.pofff bugün böyle oldu.
omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz?

akşam yemeğimi 21.00 de yedim ya :KK43: 4 saat olabilmesi için aranın 1 de yatacağım.o kadar da uykum vardı ki.pofff bugün böyle oldu.
omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz?

Ben henüz başlayamadım ama epa'nın uygun olduğunu söylemişti bir arkadaş.
21 konusunda da bir bilgim yok ondan yorum yapamıyorum ama bir daha ki günlerde daha erken yemeye çalışırsan tabiiki daha güzel olur.

peynir,
bol bol zeytin
domates
bir avuç ceviz
4 adet günkurusu

Omega3 balık yagı takvıyenı bır ara satınal,bırde krıstal saydam kaya tuzu cankırıda varmıs arastırıp buldun mu kanatlanırsın kanımca kıtapta doktor alın dıyor bunları,ben tuzu bulamadım denız tuzu aldım annem bozuk tuzdan pısırıyor henuz ama artık ayda 45 ekmek,15 kılo meyve,30 tabak pılav,90 tabak pılav yemıyorum Allah bın bereket versın kaporta duzeldı,pasta cıla boya ya Allah Kerım. :KK66:

uff 1 hafta internete giremedim amma cok ilerlemis sayfalar:) tek tek okuyayim dedim ama biryerden sonra pes ettim 40 sayfa falan yazmissiniz hepsi super:)
herkesin yavas yavas bilinclendigini gormek nekadar guzel:)
burada karatay ve tas devri diyetine uygun kendi olusturdugumuz yemek tariflerini de paylasalim arkadaslar, ben sahsen yemek konusunda cok deneyimsizim, tek bildigim pilav ve tavuktu, ozamanlar 40 bedendim:) artik 36 bedenim yeni yemek tarifleri istiyorumm:)

uff 1 hafta internete giremedim amma cok ilerlemis sayfalar:) tek tek okuyayim dedim ama biryerden sonra pes ettim 40 sayfa falan yazmissiniz hepsi super:)
herkesin yavas yavas bilinclendigini gormek nekadar guzel:)
burada karatay ve tas devri diyetine uygun kendi olusturdugumuz yemek tariflerini de paylasalim arkadaslar, ben sahsen yemek konusunda cok deneyimsizim, tek bildigim pilav ve tavuktu, ozamanlar 40 bedendim:) artik 36 bedenim yeni yemek tarifleri istiyorumm:)
Jazaam hosgeldın tas devrınden yemek salata menu lutfen.

X