Yeşillik yenerek zayıflansa, koyunlar, inekler, hepsi incecik olurdu kızzz
canım ben kolesterolüm için bayramda kavurmayı kaçırdım dengelemek için yeşilliği arttırmalıyım dediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşillik yenerek zayıflansa, koyunlar, inekler, hepsi incecik olurdu kızzz
tünaydın canım nasılsın[sıze=3][ı]
Sabah menüm
4-5 tane bulgurlu yaprak sarma
biber kavurma
salçalı yumurta
peynir zeytin
2 gün kurusu
sucuk pastırma
[/ı][/sıze]
tünaydın canım nasılsın
teşekkür canım iyiyim bende.evet hep burdayım kaldığım yerden devammm.bu gün sabah bİşey yemedim sadece bol su ve ıhlamur öğlende yumurta+salata yani yanında bol yeşillik yicem bide regl olucam yaa acayip fazla çıktım tartıda onları telafiye uğraşıyorum.düzenli bildirim yapıp listeye gireyim diyorum artık çünkü 4.aydan beri burdayımmm[sıze=3][ı]iyiyim tatlım sağol sen de iyisindir umarım Artık hep aramızdasın di mi[/ı][/sıze]
teşekkür canım iyiyim bende.evet hep burdayım kaldığım yerden devammm.bu gün sabah bİşey yemedim sadece bol su ve ıhlamur öğlende yumurta+salata yani yanında bol yeşillik yicem bide regl olucam yaa acayip fazla çıktım tartıda onları telafiye uğraşıyorum.düzenli bildirim yapıp listeye gireyim diyorum artık çünkü 4.aydan beri burdayımmm
kızlar size bişey sorcamm benn: Bu diyette tavuk ciğeri ve sakatatlar serbest mi? :44::44:
serbest canım..hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim canımm, hoşbuldummm siz ne kadar süredir yapıorsnz ve kaç kg verdiniz merak ettim dee bnm kg vermem durdu iki haftadır, sanırım kgma göre çok azalttım yemek yemeyi. metabolizmam da iyice yavaşladı. 13. takımda yarışmacıyım, kızlarla karataya başlamaya karar verdik. inşallah yeniden kg vermeye başlarım, ne dersiniz
ben bir istisnayım beni örnek alma canım
metabolizmam daha önce aldığım hormonlar nedeniyle çok yavaş ..ama yine de azar azar veriyorum kilo..diğer arkadaşlardan haftada 1 -2 kg bile verenler var..
önemli olan sağlıklı ve doğru besleniyoruz..gerisi de yavaş ta olsa oluyor..başarılar dilerim..burada da vücut alışana kadar bir durgunluk dönemin olabilir..topiğin ilk sayfalarını okursan sana faydası olur..tabii karatay hocanın 2. kitabını da alırsan iyi olur..
tünaydın canım nasılsın
tmm canım teşekkür ederimm iki kitabını da almayı düşünüyorum.
tmm canım teşekkür ederimm iki kitabını da almayı düşünüyorum.
ilk kitabı almana gerek yok canım 2. ve 3. tarif kitabı yeterli..1. kitabın daha geliştirilmişi 2. kitap zaten ..ben de 2. ve 3. yü aldım ve okudum