Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
omega 3 almadım ben...amway in omega 3 ünü kullanmayı düşünüyordum amakızlar değerlerin az olduğunu söyleyince vazgeçtim..faydası var kesinlikle..
nezaman başladın karatay a..kaç kilosun?
sersumunda dediği gibi ilk sayfaları okumalısın ve kaçamak yapsan dahi menü bildiriminde bulun..
kizlar yarim kupa bardagiyla yarim yagli sutlu sekersiz kahve kilo aldirimi bilen varm aranizda ben hergun iciyorum rejimdeyimde ??? cokda tok tutuyoo bu arada
kahve kafeinli içecekler yağ yakımını engeller diye biliyorum. ama bende seviyorum.
kizlar yarim kupa bardagiyla yarim yagli sutlu sekersiz kahve kilo aldirimi bilen varm aranizda ben hergun iciyorum rejimdeyimde ??? cokda tok tutuyoo bu arada
herkese mutlu bayramlar diliyorum
gunaydin kizlar hepinizin bayrami kutlu olsunnnnn karataycilarin bayrami bu sabah, findik ceviz cay peynir ceyrek pisi tereyagli yumurta 3 zeytin
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…
Bayramınız guzel , kacamaklariniz az olsun kızlar ....
Kızlar bugün internette bir sitede okudum,kahveye süt eklendiğinde glisemik degeri yükseliyormuş.bilginize..
yani icilemez anlamindami sevgili melexin ama hic degilse toklk hissi veriyor onuda icmezsem iyice acikiyorum nasil olck bu is :-( Allah yardimcimiz olsun
bu diyet işi bayaağa zormuş yaf. ama açlık hissetmiyorum hiç. bende biraz kaçırdım 2 tane sarma yedim
Kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun
Hayırlı bayramlar
sımdıdem hepınızın bayramını kutluyorum hayırlı bayramlar
Hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar. Sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirin inş.
iyi geceler, hazırlıkları ancak tamamladım . şimdiden bayramınızı kutluyorum. sabah erkenden bağ evine gidip kurbanımızı orda keseceğiz, mis gibi doğal etlerden birazda ızgara yaparız
herkese mutlu bayramlar diliyorum
gunaydin kizlar hepinizin bayrami kutlu olsunnnnn karataycilarin bayrami bu sabah, findik ceviz cay peynir ceyrek pisi tereyagli yumurta 3 zeytin
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…
Bayramınız guzel , kacamaklariniz az olsun kızlar ....
gercekten zor benim 2. haftam insallah devami gelir gelmeli de zaten beynimde bitirdim bu isi insallah hedefime ulasmak istiyorum canim 2 sarmada yemiceksek olelim gitsn) ya zaten doktorlar demiyomu herseyden yiyin ama miktarina dikkat ederek o yuzden bosver olsun biiscikler olmaz)
bişey sorcam içiceklerden istediğimiz kadar çay serbest mi? ben çok seviyorum çayı çünkü, bir de ıhlamur kilo yapar mı?akşam 9-10 gibi ıhlamur içiyorum ben çünkü
bişey sorcam içiceklerden istediğimiz kadar çay serbest mi? ben çok seviyorum çayı çünkü, bir de ıhlamur kilo yapar mı?akşam 9-10 gibi ıhlamur içiyorum ben çünkü