- 10 Mayıs 2012
- 1.478
- 960
kızlar yarın annemlere gidiyorum..şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.sevdiklerinizle mutlu,güzel bayramlar geçirin inşallah
pazartesi günü görüşürüz artık.herkesi çooooook öpüyorum
Hayırlı bayramlar Leylak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın annemlere gidiyorum..şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.sevdiklerinizle mutlu,güzel bayramlar geçirin inşallah
iCok Cok teşekkür ederim cevabın icin.Bende 5. Günümü bitireceğim bu gece.2,700 verdim hemde acemice uygulayarak.5 gündür forumu okumaktan yerimden bile kimildayamadim.( sporsuz) 2,700 Ama bu sitede herseyi ybuldum sayenizde.Motivasyon da süper.Hepinize canigonulden Tesekkurler.
kıslar selam
az önce geçmişi okudum evler temizlenmiş misler gibi olmuş hepiciğinizin ellerine sağlık ben de bugün ilk defa burada temizlikçi aldım,karı koca gelecekler düzgün insanlara benziyolar inşallah iyi yaparlar benim de evim bi bayram temziliği görmüş olur böylece
sersumum tam bayram öncesi makinen bozulmuş düzelir inşallah canım burada bulaşık makinesi yok maalesef çok zor oluyomuş valla insan yokluğunda anlıyo
dün akşam arkadaşlarda ipin ucunu fena kaçırdım hem seksenler izledik hem de Türkiye'den getirttikleri türlü türlü cısları yedik pek fena oldu ama aynen evdeymişiz gibi oldu çok güzledi
bu sabah arkadaşla yürümek için sözleştiğimiz saatte uyanınca evden rüzgar gibi çıktım bi tane salatalığı kemire kemire yürüdüm tam 40 dk
sonra kahvaltıda 4 zeytin, bi haşlanmış yumurta, peynir domates ve 1 ceviz içi yedim bi bardak da süt içtim
daha öğle yemeğine gidemedik gidebilir miyiz bilmiyorum bakalım akşama da bi yemeğe davetliyiz en az hasarla atlatmaya çalışıcam inşallah
Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun daha nice nice bayramlar görün sevdiklerinizle birlikte inşallah Büyüklerimin ellerinden, yaşıtlarımın yanaklarından, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
burada bayram cumartesi günü o yüzden ben yarın da çalışıcam maalesef,forumda nöbet tutarım artık
hadi ben biraz daha çalışayın kalın sağlıcakla
Canlar , benim mutfak çalışmalarım halen devam etmekte.Hepinize sevdiklerinizle birlikte , sağlıklı , keyifli bir bayram diliyorum.
Herkese sevgiler...
gecen gun markette gozume ılıstı cok pahalı geldı bana ıkı yıkamalık 15tl falandı dımı sersumummakinemi makine temizleyiciyle yıkadım sanırım temizlendi bu akşam bir daha yıkayıp deniyeceğim..
sagol bıdenemmm
Allah kabul etsin canım..
evet canım pahalı birazgecen gun markette gozume ılıstı cok pahalı geldı bana ıkı yıkamalık 15tl falandı dımı sersumum
sagol bıdenemmm
sımdıdem hepınızın bayramını kutluyorum hayırlı bayramlar
aa bimde varmı bak bunu ogrendıgım ıyı oldu canım napıyosun bıttımı hazırlıklar sersumcum.ben makınanın bıtırmesını beklıyorum camasırları asıp yatıcam
iyi geceler, hazırlıkları ancak tamamladım . şimdiden bayramınızı kutluyorum. sabah erkenden bağ evine gidip kurbanımızı orda keseceğiz, mis gibi doğal etlerden birazda ızgara yaparız