- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
hepinize günaydın
bu sabah erken kalkıp arkadaşımla sözleştiğimiz gibi yürüdük tam 45 dk
yürüyüşe gitmeden önce 1 bardak süt içtim ve 6-7 kaşık nar yedim
yürüyüşten gelince de 1 tane haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 6 zeytin ve domatesten oluşan kahvaltımı yaptım
şimdi suyumu ve yeşil çayımı içip bi yandan da işleri yetiştirmeye çalışıyorum
öğlen eve gidebilirsem çorba ve salata yiyicem
akşama da bi arkadaşa davetliyiz türkiye'den baklava getirtmişler 1 tane yiycem valla şimdiden söyleyeyim dayanamam yani:18:
yarın sabah daha çok yürürüm yakarım diye kendimi avutayım azıcık
iskenderunlu 3. çocuğu sormşsun ben tek çocuğum pek fenaa bişey eğer imkanların elveriyosa maddi sıkıntın yoksa çocuktan güzel şey yok, bence ne kadar çok kardeş o kadar mutlu çocuk, bi ayakkabı eksik giyer belki ama kardeş bambaşka hele yoksa daha iyi anlıyo insan
bu sabah erken kalkıp arkadaşımla sözleştiğimiz gibi yürüdük tam 45 dk
yürüyüşe gitmeden önce 1 bardak süt içtim ve 6-7 kaşık nar yedim
yürüyüşten gelince de 1 tane haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 6 zeytin ve domatesten oluşan kahvaltımı yaptım
şimdi suyumu ve yeşil çayımı içip bi yandan da işleri yetiştirmeye çalışıyorum
öğlen eve gidebilirsem çorba ve salata yiyicem
akşama da bi arkadaşa davetliyiz türkiye'den baklava getirtmişler 1 tane yiycem valla şimdiden söyleyeyim dayanamam yani:18:
yarın sabah daha çok yürürüm yakarım diye kendimi avutayım azıcık
iskenderunlu 3. çocuğu sormşsun ben tek çocuğum pek fenaa bişey eğer imkanların elveriyosa maddi sıkıntın yoksa çocuktan güzel şey yok, bence ne kadar çok kardeş o kadar mutlu çocuk, bi ayakkabı eksik giyer belki ama kardeş bambaşka hele yoksa daha iyi anlıyo insan