Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sen nasılsın?
herkese iyi geceler bol leptinler kızlar:79::79::79:
İyiyim, süperim. Bugün pek enerjik ve mutlu hissediyorum kendimi. Sebebi yok.
kızlar..!!
cok alakasız ama 3.bebek için bir turlu karara vertemıyorum.
cocuklarım 11 ve 7 yaşında..tam rahat ettıgım bır dönemdeyim..
düşünüyorum ama çok kararsızım..
Kuzu06 da dayanamıyo senin gibi ama o habire yiyo sen gene arada yiyosun
Bi fırın tepsisi kendi açtığım börekten bi dilimin yarısı bi parça yedim sadece ben eşim 2 dilim birden yidi demin Ben de kızım kabaklı yemem diye tutturunca bakıcıma verdim tepsinin yarıdan fazlasını
kızlar toparlanıyorum..tahlil yaptırdım geçen gün kanım 14.2 çıktı hayatımda ilk defa 14 oldu ...ama ilk defa da kolesterolumyüksek çıktı hem hdl hem ldl yüksek hdl73.60 ldl 178.80...karaciğer enzimlerinden ast 41 çıktı o da yüksekmiş diğer herşey normal ..artık daha iyiyim ama uykuyla hala aramız çok iyii...tam anlamıyla geri dönmek istiyorum size ve karataya umarım bayram sonrası olur..umarım kilo vermeye de başlarım
Evet tüm arkadaşlara günaydın.Bayram temizliği yapanlara,işinin başına geçenlere,dünya işlerine dalanlara hepimize Allah kolaylık versin.Hepimize iyi bir gün diliyorum. Evet, ben bu karatay diyetini Cumadan beri acemice uygulamaya çalıştım.YAni 4 gündür.Dün kitabını aldım.Soyle bir göz gezdirdim.Ama Cumadan beri bu formu bastan sona okumaya çalışıyorum.Bu bana daha fayda sağladı.Hepinize teşekkür ederim.Ozellikle gul63 Arkadasımıza.Yilmadan herkese cevap vermiş.Ben forumun 57. Sayfasındayım.Okumaya devam.Cok şey öğrendim.Gelelim cumadan bu güne (yani 4 günde ) verdigim kiloya.Tammmm 2,700 gr... YAsasin...
kutlarım canım, 4 günde çok güzel kilo vermişsin
arkadaslar bu omega 3 kapsülünü kullanan var mı ? Kullanan varsa ne marka günde kaç tane kullanılmalı ? Beni aydınlatırsanız sevinirim.marincup diye duydugum var.o nasıl ?