Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi pazarlar karatay çıtırlarııııı
Çıtırığım Asyamın fotosuna bakayım bi
Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü Kociş beni yemeğe götürdü ciciler aldı
Ben de kocişe aldım çok yakışıklı oldu kocacım
Boğazım hafiften yokluyordu biraz soğuk su içtim yemekte şimdi hastayım:95::95::95: temizlik yapacağım sıra hiç olmadı:95::95::95::95:
Boğazım kötü kızlar sesim karga gibi adaçayı ıhlamur karışımı çayımı içiyorum
Mutfak camlarını sildim giriştekini de sileceğim şimdi
herkese iyi akşamlar
dün nikahtaydık çok güzeldi.bugün evimize geldik geri,2 gün sonra yeniden annemlerde oliciz inşallah.kurbanımızı orda kesicez...
geçmişi fazla okuyamadım,çünkü akşamüzeri eşim zorla balık yedirdi,hala midem bulanıyo:120::120:sevemedim gitti şu balığı
sanırım asyaates gelmiş,propycille de konuşmuş.allaha şükür iyiymiş,inşallah zamanla daha da iyi olur
leylakım hosgeldın yenı alyansını gule gule kullan eskısı baya bı bol oluyodur artıkkurbanınızı allah kabul etsın sımdıden.bayram heyecanı ve hazırlıkları ıyıce arttı ne guzel
slm kızlar nasılsınz bakimmm
iyiniyetlimm evlılık yıldönumunuzu kutluyorum canımm
asyaatesım basarılar dılıyorum takımınıza
sersum leylak papadıya fıcans iğne oyası ekmek hepinizee slmm
dıyetsız gun lere devam ne yazıkkı toparlıyamıyorummm
Allah kabul etsin
Ne giydin nikahta
hoşbuldum canımcımsağol canım,eski alyansım 2 kere daraltılmıştı zatenyine de bol geliyodu.dün alırken özellikle sordum numarasını 16 dan biraz küçük dedi kuyumcu.eski yüzük ölçüm 21 di papadiyam
amin canım hepimizinkini kabul etsinevet ya bu güzel telaşları ve hazırlıkları çok seviyorum ben
merhaba canım,neden motivasyonunu kaybettin acaba:44::44:
sağol canım....
aldığım elbiseyi giydim canımcımama eşim yine kıskançlıktan çatladı
günaydın dostlarım
2 yımırta
1 kaşık kuymak
badem
3 kaşık sarmısaklı köfte(kızımın kalanı,normalde yimem )
nane kaynattım içiyom şimdi
bugün temislik yapıcam
İyi pazarlar karatay çıtırlarııııı
Çıtırığım Asyamın fotosuna bakayım bi
Boğazım hafiften yokluyordu biraz soğuk su içtim yemekte şimdi hastayım:95::95::95: temizlik yapacağım sıra hiç olmadı:95::95::95::95:
kahvaltımı bitirdim..brunch oldu biraz bu kahvaltı..
ilaveten 1 avuç kadar kocişimin getirdiği ıscak pide ve 2 dilim elma yedimm
şimdi de kahvemi içip temisliğe başlıyacam..
Kolay geçmiyor zaten Şifayı kaptık Sana da geçmiş olsun datlum
Çok yorulmuşum yalnız dün.. Alışveriş yapacağız diye Akhisara gittik orası küççük geldi bise Ordan balıkesire gittik.. Git git yol bitmedi
Eve gelince de yorgunluktan saat 10 a doğru uyuyakaldık.. kulaklarım çınladıysa da duymamışımdır Yanımızda da vardı en çok yavrum yoruldu o sızdı kaldı zaten Kıyamamıştım bakıcısına bırakmaya ama iyi de oldu evdeyken yorulmak bilmiyor
Biraz kendimi iyi hissedeyim okuycam datlum:112:
Dilekolay canım mithiş bi irade harikasınevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,cicilerinizi de güle güle kullanın iyiniyetlim
dün de kociş bana süpriz yaptı.arkadaşımın nikahı için altın bakarken alyansımı yeniledi,çok güsel oldu
Canım sağol sen de dön aramıza menü bildir toparlan artıkslm kızlar nasılsınz bakimmm
hoşbuldum canımcımsağol canım,eski alyansım 2 kere daraltılmıştı zatenyine de bol geliyodu.dün alırken özellikle sordum numarasını 16 dan biraz küçük dedi kuyumcu.eski yüzük ölçüm 21 di papadiyam
amin canım hepimizinkini kabul etsinevet ya bu güzel telaşları ve hazırlıkları çok seviyorum ben
merhaba canım,neden motivasyonunu kaybettin acaba:44::44:
sağol canım....
aldığım elbiseyi giydim canımcımama eşim yine kıskançlıktan çatladı
Kolay gelsin canım:)
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun , nice mutlu seneler
Afiyet olsun canım, temizlik için de kolay gelsin
Geçmiş olsun iyiniyetlim
herkese iyi akşamlar
dün nikahtaydık çok güzeldi.bugün evimize geldik geri,2 gün sonra yeniden annemlerde oliciz inşallah.kurbanımızı orda kesicez...
geçmişi fazla okuyamadım,çünkü akşamüzeri eşim zorla balık yedirdi,hala midem bulanıyo:120::120:sevemedim gitti şu balığı
sanırım asyaates gelmiş,propycille de konuşmuş.allaha şükür iyiymiş,inşallah zamanla daha da iyi olur
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,cicilerinizi de güle güle kullanın iyiniyetlim
dün de kociş bana süpriz yaptı.arkadaşımın nikahı için altın bakarken alyansımı yeniledi,çok güsel oldu
slm kızlar nasılsınz bakimmm
canımcım fotoğrafla yetinme görüşelim tekrardan bende özledim seniCanım linke baktım, inşallah başarılı olursunuz, resminden de olsa seni tekrar görmek güzeldi canım
canım benim malesef Avrupa yakasında olacağım. Olmazsa olmaz Taksim ve İTÜ Ayazağa kampüsünde olacağım.Keşke vakit olsa da görüşsekAsya hoşgeldin canım. Özlettin gerçekten kendini. Yarışma için Allah yardımcınız olsun diyorum.
Pazartesi İstanbul'a gelecekmişsin. Anadolu yakasına gelecek misin? Bak bi latte ısmarlarım sana
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun iyiniyetlim Cicişlerde alınmış ohh sefan olsunÇıtırığım Asyamın fotosuna bakayım bi
Aaaaa sersumum çok geçmiş olsun Dün dikkatimden kaçmış hasta olduğun kusura bakma canımbenim de boğazım hala kötü tatlım..geçmiş olsun sana daa..
akşam kulaklarınızı çınlattık çınladı mı kısss