Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi pazarlar karatay çıtırlarııııı
Çıtırığım Asyamın fotosuna bakayım bi
Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü Kociş beni yemeğe götürdü ciciler aldı
Ben de kocişe aldım çok yakışıklı oldu kocacım
Boğazım hafiften yokluyordu biraz soğuk su içtim yemekte şimdi hastayım:95::95::95: temizlik yapacağım sıra hiç olmadı:95::95::95::95:
Boğazım kötü kızlar sesim karga gibi adaçayı ıhlamur karışımı çayımı içiyorum
Mutfak camlarını sildim giriştekini de sileceğim şimdi
datlım yıldönümünüz kutlu olsun..daha nice nice yılları sağlıkla kutlayın inşallah..
ohh ciciler de alınmış yemekler de yenilmiş ne güsel..
benim de boğazım hala kötü tatlım..geçmiş olsun sana daa..
akşam kulaklarınızı çınlattık çınladı mı kısss
kahvaltımı bitirdim..brunch oldu biraz bu kahvaltı..
ilaveten 1 avuç kadar kocişimin getirdiği ıscak pide ve 2 dilim elma yedimm
şimdi de kahvemi içip temisliğe başlıyacam..
yavrum çok yorulmuştur..kıyamam.. neyse cicilerin hatrınaKolay geçmiyor zaten Şifayı kaptık Sana da geçmiş olsun datlum
Çok yorulmuşum yalnız dün.. Alışveriş yapacağız diye Akhisara gittik orası küççük geldi bise Ordan balıkesire gittik.. Git git yol bitmedi
Eve gelince de yorgunluktan saat 10 a doğru uyuyakaldık.. kulaklarım çınladıysa da duymamışımdır Yanımızda da vardı en çok yavrum yoruldu o sızdı kaldı zaten Kıyamamıştım bakıcısına bırakmaya ama iyi de oldu evdeyken yorulmak bilmiyor
Biraz kendimi iyi hissedeyim okuycam datlum:112:
Ben de gidiyorum canımcım perdeyi attım makinaya camı sileyim kolay gelsin sana da
Sersumcum süt içimi daha çok eziyor o yüzden ayranı tercih ediyorum.Tavsiyen için sağol.Allahtan midem çok sağlam.Öyle ekşime falan pek bilmem.mide sorunun varsa ayran tavsiye etmem bu saatte canım..süt iç bence..benim midemi çok ekşitiyor ayrann:120::120::120:.. iyi geceler..
Boğazım hafiften yokluyordu biraz soğuk su içtim yemekte şimdi hastayım:95::95::95: temizlik yapacağım sıra hiç olmadı:95::95::95::95:
Sersumcum süt içimi daha çok eziyor o yüzden ayranı tercih ediyorum.Tavsiyen için sağol.Allahtan midem çok sağlam.Öyle ekşime falan pek bilmem.
evet datlum..kulaklarınızı bayaa çınlattık asyamla..olsun artık bidaha sefere inşallah
listenin tenha olması ilkdefa benim işime yaradı.3. olmuşum beyaaa..
sağol ekmeğim inş.Mutlu ve daha uzun yıllar olsun
Camlar içinde kolay gelsin
seni koccamaaan öpüyorum baakk istikrarın kaçamak yapmadığın için1.öğün : 11:00
2 kk yumurta
1 bardak ceviz+fındık+kara üzüm
3 gün kurusu
1 incir
peynir
domates
maydanoz
roka
biber
8 zeytin
adaçayı
Sağol Oyammm azar azar olduğu kaa temizlerim ben de:112:Nice mutlu, huzurlu yıllara iyiniyetlim. Cicileri de güle güle kullanın. Azıcık dinlenebilsen çabuk toparlanabilirsin ama tam da bayram öncesi biraz zor galiba Neyse, geçmiş olsun canım.
BEN DEEEE... Amma 2 günden sonrası bayar beni... Gıcık bi tipim ben ya...
Asyaaa... Bak bunlar da suyla enerji üretiyormuş kız:)))
Bana da ayran daha iyi geliyor. Tok tutuyor beni. Midem de sağolsun işkembe gibi olduğu için, sorun çıkmıyor:)
Aynen, ben de o sayede 1. oldum zaten:) Asya yarın İstanbuldaymış. Yakalasam da burda bir latte ısmarlasam ona... Bak o zaman nasıl kulaklarınızı çınlatıyorum
Nice nice yıllara İyiniyetlim;
Çok acil suda eriyen C vitaminlerinden al.Günde 2-3 tane bunlardan iç.Seni ayakta tutar , üzülme...
Ben Cuma günü 6 tane cam sildim (hepsi yere kadar) , tüm perdeleri yıkadım ve bana ödül olarak dün yağmur yağdı :) Zaten yılda iki defa yapıyorum bu işi.O da heder oldu gitti.Burdan tüm temizlik yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.Fazla yıpratmayın kendinizi.Ertesi gün yine heryer toz oluyor nasılsa..Ya da en azından İstanbul'da durum böyle maalesef...
senin adına sevindim canım.. benim midem berbat..Sersumcum süt içimi daha çok eziyor o yüzden ayranı tercih ediyorum.Tavsiyen için sağol.Allahtan midem çok sağlam.Öyle ekşime falan pek bilmem.
N
BEN DEEEE... Amma 2 günden sonrası bayar beni... Gıcık bi tipim ben ya...
Asyaaa... Bak bunlar da suyla enerji üretiyormuş kız:)))
Bana da ayran daha iyi geliyor. Tok tutuyor beni. Midem de sağolsun işkembe gibi olduğu için, sorun çıkmıyor:)
Aynen, ben de o sayede 1. oldum zaten:) Asya yarın İstanbuldaymış. Yakalasam da burda bir latte ısmarlasam ona... Bak o zaman nasıl kulaklarınızı çınlatıyorum