hoş buldum canımcım
arada gireceğim ama her gün giremem malesef
sakın yeme onları.insan yapacak bir şey bulamayınca ve stres altındayken yemeğe saldırır, dikkat et oyala kendini bir şeylerle.kitap oku, spor yap, film izle
iyi yolculuklar ve iyi bayramlar canım
uçağın rötar yapmasını bende hiç sevmem bir keresinde Mısır'a giderken 6 saat rötarlı kalkmıştı uçağımız, hava çok sisliydi.
ayy canım büyük risk dedin güldüm valla
eee tabii açıklamayıp yarışma deyince yanlış anlaşılıyor, suçlu benim.hemen anlatayım:
ABD Enerji Bakanlığının düzenlediği bir yarışma, adı Solar Decathlon. Güneş enerjisini verimli kullanmak ile ilgili dünyaca tanınmış bir yarışma ama türkiyede bugüne kadar katılan olmamış. ilk katılan takım biz olduk.hatta ilk elemeyi geçtik, dünyada 20 takım arasına girdik
şimdi son eleme için hazırlanıyoruz.Allah nasip ederse Ağustos ayında Çin'e gitcez son eleme için
en son bıraktığımda bahsediyordun kızının arkadaşından canım. Her şeyin yolunda gitmesine sevindim.
inşallah fırsat buldukça gireceğim canım benim özlüyorum sizi, hep aklımdasınız. Propycil de merak ediyor sürekli sizi
sabır, sabır
elbette sen de 36 beden giymeye başlayacaksın yeter ki azmini ve sabrını yitirme
evet ficansım çok yoğunum, gerçi sen biliyorsun buluştuğumuzda bahsetmiştim bu yoğunluktan.
link verirseniz bende yaparım, merakla takipteyim link için
canım benim çok güldüm
anneme de gösterdim o da çok güldü
teşekkürler paylaşım için