Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba canım.nasıl gidiyor diyet,gelişme var mı?Açlık yaşıyormusun hala?

Günaydın herkese.Evet aslında açlık değil de ben en çok meyve olayında zorlanıyorum.Karpuz,incir,üzüm falan yiyememek zorluyor beni.Siz ne yapıyorsunuz bu meyve konusunda.

merhaba canım.nasıl gidiyor diyet,gelişme var mı?Açlık yaşıyormusun hala?

Krıstal saydam kaya tuzunu onermıs cankırı dda varmıs.Dıger tuz su tutuyor vucutta,hem mıneral yonuden zengın degıl hemde mıneral kaybına neden oluyormus,bırı hocAya da sorup buraya atsa keske konuyu.

Günaydın,
Dün Ankaradaydım, fırsat sitelerinden satın aldığım incelme paket programını uyguluyorum. G5, powerplate, selülit masajı ve lenf drenajdan oluşuyor. Ödemleri atmaya lenf drenaj çok iyi geliyor. 1 saatten fazla da tempolu bir şekilde yürüdüm. Amaaaaa bu sabah kilo almış olarak indim tartıdan, 81.9 dum cuma sabahı, bugün 82.3.....

Çikolata kaçamağı yaptım sadece, bi de gece yedim. Tabiki şeker insülünü harekete geçirdi, büyük ihtimal ondan. Madoda ilk kez ben tatlı sipariş etmedim oysakiiii Neyse gül63 ün dediği gibi 5 gün dukan atak evresini yapıp sonra karatay diyetine devam edeceğim.

Sizlere dünkü menümü yazıyorum, loxandra yalnız değilsin :)))

Sabah :
2 lop yumurta
Peynir

Yola çıkmadan 3 tane bayram çikolatasııııı (((

Öğlen :
Tavuk döner
Salata

Ara:
1 avuç fındık, 3 adet badem ezmesi, 3 parça madlen çikolata

Akşam :
Izgara levrek ( Mükemmeldi, Tunalı Hilmide Ayabakan adlı balık pişirme evinde yedim. Giderseniz kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlarda oldukça makul )
Yeşillik (Roka, maydonoz, marul)
Turşu
1 kaşık irmik helvası

Çikolata nedeniyle mi, geç uyuduğumdan mı bilmem (02:00) acıktım. Gece 23:00 da otobüs mola verdi ve 1 bardak ayran içtim.Eve gelince saat 24:00 de yarım kibrit kutusu kaşar peyniri, 1 kase kabuklu fıstık (ayıklanınca 1 avuç kadar)

Evet aslında öğünlerim süper sağlıklıydı, o kadar yürürüm sporda tamdı, incelme programı da çok güzeldi. Çikolata ve gece yemek kötü oldu, 300-400 gr verebilirdim, aldım
Buna rağmen moralim hemen düzeldi, çünkü acıkmıyorum, hayatımdan bir sürü zararlı yiyeceği çıkardım. Dün hariç. 1 kere hata yapmak hep devam edeceği anlamına gelmiyor. Yine aynı istek ve azimle devam edeceğim.

Herkese kolay gelsin, ince ve sağlıklı olma yolundaki adımlarımız kolay ve kısa olsun :)

Son düzenleme:
Günaydın herkese.Evet aslında açlık değil de ben en çok meyve olayında zorlanıyorum.Karpuz,incir,üzüm falan yiyememek zorluyor beni.Siz ne yapıyorsunuz bu meyve konusunda.

ben bu 3 meyveyi de yıllardır çok az tüketiyorum zaten,çok şekerli oldukları için.diğer diyetleri yaparken canım çok meyve isterdi ama bunda olmuyor çok şükür öyle bir istek.birkaç kere çocuklara şeftali yedirirken canım istedi,1 öğünde yedim sanırım yemekten sonra.

glisemik indeksi yüksek olmayan meyvelerden günde 1 tane yiyebilirsiniz diyor,orta boy elma,portakal gibi.

yada 1 öğünde 2 muz,1 tabak kuruyemiş yiyin başka birşey yemeyin diyor.arada bir böyle birşey yemek de tatlı meyve ihtiyacını azaltabilir.

bayramda bile tatlı birşey istemedi canım çok ilginç,dün yanımda hazır kornet dondurmalardan ve baklava ,akşam da profiterol yedi kardeşim,kendimi şartladıgımdan mıdır nedir,canım istemiyor,.

inş. hep bu motivasyonla devam ederim.birbirimize destek olalım kızlar

Meyve yemeyelı cok oldu bıber yıyıyorum ya,kuru kaysı fılan oda artık arada valla ben ademle havva nın neden kovuldugunu anladım cennetten meyve seker demek saf seker alkol demek,zaten gurbette ogrencıyken tek yemEdıgım meyveydı boynum hındı boynu gıbı ınceydı ya,hele sekızden sonra meyve yıyenlerın vay halıne :84:

Hayırlı olsun rose,tatlıya
Trans yag kaynagı olarak bakmalısın k.a.n.s.e.r.o.j.e.n zıhnınde oyle ımgele canın cekmeyecek, omega3 ıceren balık yagı kapsullerınden al,depresyona da ıyı gelıyor daha dınamık olursun, spor programın guzel begendım, 5gun balık yemeyı denesene bı

Omega3 u aldım ,norveclı bır marka aldım artık annemle kullanırız, sehırde yasıyoruz kullandıgımız gıdalar cok dogal degıller takvıye bıze sart.

Denız tuzu aldım marketten,krıstal kaya tuzuna benzıyor ama bakalım artık,daha cok kullanıldıgı halde vucutta depolanmıyormus.

kuru ıncır,kuru kahverengı kaysı,bıber c vıtamını ıcerır.ben bunlarla ıdare edıyorum 5 ayda 20 kılo gıttı.

Teşekkür ederim canım. Bugün dukan protein atağını 5 gün yapıcam, önermiştin sen.

Sabahtan bu yana gayet iyiyim, maşallah. İlginç de bişey oldu öğlen yemeğinde. Ciğer, yürek, tavuk aldım. Ciğerleri biraz sütte beklettim, kokusunu pek sevmiyorum. Sonrada yağladığım seramik (Bu arada teflon yerine yeni çıkan seramik teflonlardan kullanıyorum, öyle güzel yapıyorki ızgaraları. Kansorejen madde içermiyor, biliyorsunuz tefonlar zararlı. Ben tansaştan italyan markası ceramica aldım. Anneler gününde % 50 indirimliydi 3 tane birden aldım, çünkü teflona göre baya pahalıydı) tavada pişirdim. Pişiriken de kalın çekilmiş karabiber ve kekik ilave ettim. Ağzıma bi attım tuzlu, ama hiç tuz atmamıştım. Tavuğuda aynı şekilde yaptım hiç tuz istemedi. Baharatlar tuz tadı verdi demekki. Her zaman böyle yapardım ama, pişerken tuz eklemediğim için yerken eklerdim, tuzsuz diye. Kesinlikle bir daha tuz atmam.

Bakalım 2-3 kilo veririm inşallah 5 günde. Az sonra gidip balık stoğumu da yapıcam, süperrr :)

Öğle yemeğim 1tbk zeytinyağlı fasulye 1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt salata

Menülerin evet güzel ama 3+3 çikolata
irmik helvası inisül,n direcini arttırmıştır diye düşünüyorum arkadaşlar daha iyi yorum yapar.
Tavuk dönerde pidelerini yedin mi?
ayrıca bedem ezmesi acaba hazır gıdaya giriyor mu?

Ben 80-89 kg grubundayım. Orada her gün herkes kg menüsünü belirtiyor, cuma günleri de kg bildiriminde bulunuyorlar. Ertesi gün de liste oluşturuluyor. Yeni katılan biri olduğunda da iki haftalık bildirimden sonra listeye alıyorlar. Birbirleri hakkında sürekli yorum yapıyor, müdahale ediyor ve mötive ediyorlar. Ama o forumda tek Karatay diyeti yapan benim, onların hepsi de kalori diyeti yapıyorlar. O yüzden ne onlar bana yorumda bulunabiliyor ne de ben onlar hakkında... Aslında bu forumda Karatay diyeti yapanlar birlikte inceliyor şeklinde uygulasak daha verimli olur gibi geliyor. Günlük menü bildirimlerinde bulunalım. Yaptığımız veya yapmadığımız konularda birbirimizi uyaralım ve motive edelim. Haftalık da kg bildiriminde bulunalım. Liste yapalım. Ben bunu daha önce de önermiştim ama kimse uygulamayınca bıraktım.

Burda amaç yarışma değil, listenin amacı birbirimizi listede birarada görmek olmalı. Burda sorun listeyi kim hazırlayacak, bilgisayarda iyi olan, bu konuya zaman ayırabilen birisi olmalı...
Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum... Sevgiyle kalınız..........

Liste yapmak çok zor bir şey değil.
Katılım olduğu durumda rahatlıkla yapabiliriz.
Listelerimizi paylaşmak da gayet güzel olacaktır.

Liste yapmak çok zor bir şey değil.
Katılım olduğu durumda rahatlıkla yapabiliriz.
Listelerimizi paylaşmak da gayet güzel olacaktır.

Tşk ederim canım. Bu gün kg bildiriminde bulunalım haftaya kg bildirminden sonra liste oluşturalım. İnanın şimdiden ben heveslendim. Yine o förumda listede sadece 20 kg ve üzeri verenler kırmızı renkle yazılmış. Ama bana göre 5 kg da bir biz renk değiştirelim işte şu renge terfi edeceğim gibi. Yakın hedeflere ulaşma isteği daha motive edici olacaktır. 20 kg birden gözümüzde büyüyebilir ama 5 kg daha ulaşılabilir yakın bir hedef olur. Listede isimlerimizin renkleri şu şekilde olabilir.

0 – 4999: Siyah

5000 – 9999: Mavi

10000 – 14999: Yeşil

15000 – 19999: Mor

20000 – 24999: Kırmızı

25000 – 29999: Pembe

30000 - + : Altın

Ben şimdi siyahtayım maviye geçmek için motive olabilirim gibi.....

Yorumlarınızı bekliyorum........

Bu mantıklı güzel de ama kişinin kilosuna göre, kilo vermesi de farklı olacaktır.
O yüzden bu renklendirmeyi yüzdelere göre yapsak nasıl olur.
Atıyorum

% 0- %5 Siyah
%5-% 10 Yeşil gibi ..

selam kizlar,cok

güzel topik bayagi hareketlenmis pazaertesi aranizdayim ins,daha diyete baslamadim ama simdiden sise süt kullanmaya basladim gerci onlarda uzun tarihli ve pastorize ama kötünün iyisi diyelim artik ne yapalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…