- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
selam kizlar,cok
güzel topik bayagi hareketlenmis pazaertesi aranizdayim ins,daha diyete baslamadim ama simdiden sise süt kullanmaya basladim gerci onlarda uzun tarihli ve pastorize ama kötünün iyisi diyelim artik ne yapalim :)
Gelişme olması bile yeterince güzel bence.
Pazartesi bekilyoruz.
tesekür ederim canim,birakmak istemiyorum ama olurda birgün biraksam bile bu sise süt ve serbest dolasan tavuk yumurtalarini birakmak istemiyorum ve tek dilegim 2 3 günlük sise süt bulabilmek ( imkansiz olsa bile) :))
ayrica ben trabzonluyum trrabzonda dayimin arilari var abim izindeydi cocuklarim icin istemistim dogal bal ne güzel ama karatayda dogalda olsa yasak bende cocuklarima ilac niyetine veririm ama abim sagolsun abartmis ve 5 kilo almis :) arkadaslara dagitirim artik,tabi bide findik var ki Allahtan serbest yas findiga bayilirim suan abimin postayla yollamasini bekliyrum :)
Evet, 18 gündür ilk kez yaptım bunları, hepsi de zararlı ve yasak. Gerçi çikolata bitterdi ama, yine de kilo verme döneminde yenmemesi gerekti. İrmik helvası değil tahin yiyecektim, karatay diyetinde her balık sonrası var, olmadığından bunu yedim artık. Gereksizdi aslında ama dediğim gibi ilk ve son kaçamaklarım :))Menülerin evet güzel ama 3+3 çikolata
irmik helvası inisül,n direcini arttırmıştır diye düşünüyorum arkadaşlar daha iyi yorum yapar.
Tavuk dönerde pidelerini yedin mi?
ayrıca bedem ezmesi acaba hazır gıdaya giriyor mu?
Bildirim
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 85.5
Bu hafta: 86.5
Gelen: 1000 gr
Toplamda giden: 3500
Beden: 48
Spor: Yok
Boy: 155
Hedef: 55
Bayramın getirisi +1 kg buna da şükürrrrrrrrrrrr.............
Evet, 18 gündür ilk kez yaptım bunları, hepsi de zararlı ve yasak. Gerçi çikolata bitterdi ama, yine de kilo verme döneminde yenmemesi gerekti. İrmik helvası değil tahin yiyecektim, karatay diyetinde her balık sonrası var, olmadığından bunu yedim artık. Gereksizdi aslında ama dediğim gibi ilk ve son kaçamaklarım :))
Tavuk değil et döner, ekmek ağzıma koymuyorum 18 gündür. O konuda iradem güçlü, zaten ekmek seven biri de değildim. Günde 1-2 dilim yerdim. En çok da kahvaltıda.
Tabiki çok güzel olur canım ama her hafta bu yüzde hesaplarının hesaplanması biraz zor olmaz mı inan canım zamanla bu listedeki kişi sayısı ileride 30- 40 ve daha fazla çıkacaktır. Belki 50-100 Çünkü herkesin
Bu mantıklı güzel de ama kişinin kilosuna göre, kilo vermesi de farklı olacaktır.
O yüzden bu renklendirmeyi yüzdelere göre yapsak nasıl olur.
Atıyorum
% 0- %5 Siyah
%5-% 10 Yeşil gibi ..
Tabiki çok güzel olur canım ama her hafta bu yüzde hesaplarının hesaplanması biraz zor olmaz mı inan canım zamanla bu listedeki kişi sayısı ileride 30- 40 ve daha fazla çıkacaktır. Belki 50-100 Çünkü herkesin
Ad - soyad, başlangıç kg, geçen haftaki kg, bu haftaki kg, fark, toplam fark, spor, beden, boy, hedef
bunları tek tek listede belirtmek gerekiyor vs Bir de tek tek bildirimlerden bu hanelere geçecek ve en çok kg verenden sıralanacak .... inan uğraş isteyen bir iş bu... Sürekliliğinin olması gerekiyor. Bizler genelde hızlı koşup çabuk yoruluyoruz... Bilmiyorum ben çalışan bir bayanın ve bir de bilgisayar kullanma özürlüsüyüm belki o yüzden gözümde büyümüştür. Ama gerçekten emek, zaman ve bilgi isteyen bir islem, bir de süreklilik...
Bildirim
Başlangıç: 90
Geçen hafta: 85.5
Bu hafta: 86.5
Gelen: 1000 gr
Toplamda giden: 3500
Beden: 48
Spor: Yok
Boy: 155
Hedef: 55
Bayramın getirisi +1 kg buna da şükürrrrrrrrrrrr.............
Herkes geçen haftaki kilo ve bu haftaki kilosunu yazdığı durumda ben yüzdeleri hesaplayabilirim.
İnan çok kolay bir şey.
Olur da aksilik olup giremediğim bir hafta olursa size de söylerim.
Toplam liste 10 dakikanızı almıyor.
Çünkü şöyle bir durum.
Kendimden örnek vereyim.
64 kiloyum.
Boyum 170.
Vermem gereken çok aşırı bir kilom da yok.
55 kilo falan olmak istiyorum.
Ama 130 kilodan 120 ye inmek çok daha kolaydır.
Eğer arkadaşlar da onaylarsa bu şekilde olmasını ben listeleri hallederim belirlediğimiz günde.
Canım, şimdiden yüreğine emeğine sağlık diyorum ve tüm forum üyelerinin sahsında tşk ediyorum...
Bir de halen kimse kg bildiriminde bulunmamış, katılım olmadan bu iş yürümez ki.. Bu gün kg bildiriminde bulunalım ki haftaya liste oluşturulabilsin, her akşam 8 den sonra da günlük menü bildiriminde bulunalım..
Haydi katılım arkadaşlar, başarı bizi bekliyor........
Sevgilerimle..........
Bence çok güzel fikir, ikinci bildirimi de ban yapayım. Listeyi hazırlardım bilgisayarım iyi ama iş hayatım çok yoğun, zamanın kısıtlı. Başka bir gönüllü varsa çok güzel olur.
Zelişciğim biraz geliştirebiliriz ama kilo bildirimimizi, ben de şu şekilde öneriyorum;
Başlangıç tarihi :14.08.2011 Pazar
Boy : 1.63
Kilo : 83.2
1. Hafta :81.2
2. Hafta :81.9
3. Hafta :82.3
(4. hafta başlangıcında 5 günlük dukan atak devresi uygulanıyor)
Spor : Düzensiz ve az
Hedef :55
Bildirim:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark: + veya -
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef:
Hepimizde aynı şablona kopyala yapıştır şeklinde bildirimde bulunursak ESki Bir Masal adlı arkadaşımızın liste hazırlaması daha kolay olur diye düşünüyorum. Sıralama aynı olursa daha rahat liste oluşturulur.
Sevgilerimle.........
Gayet güzel olur canım. Bir de listeyi bu hafta hazırlamayalım cuma günü bildirimden sonra c.tesi gün hazırlarsanız iyi olur. Cumaya kadar da diğer arkadaşlarında katılımını ve de bildirimini beklemiş oluruz. Sevgiyle kalınız...Evet liste gayet güzel ama 10 hafta-20 hafta geçtikten sonra bu liste çok uzayacağından kontrol zor olmaz mı ?
Şİmdiye kadar verilen kilo ve geçen haftayı mı yazsak sadece?
Bir de liste yapımından itibaren verilen kilolarımızı yazsak.
Çünkü bazı arkadaşlar uzun zamandır bu diyeti sürdürürken bazı arkadaşlar yeni başlayacak.
Boy:
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:
Şİmdiye kadar verilen kilo:
Bu hafta verilen kilonun yüzdesi:
Spor:
Hedef:
Şeklinde yapsak nasıl olur?
Gayet güzel olur canım. Bir de listeyi bu hafta hazırlamayalım cuma günü bildirimden sonra c.tesi gün hazırlarsanız iyi olur. Cumaya kadar da diğer arkadaşlarında katılımını ve de bildirimini beklemiş oluruz. Sevgiyle kalınız...
Gayet güzel olur canım. Bir de listeyi bu hafta hazırlamayalım cuma günü bildirimden sonra c.tesi gün hazırlarsanız iyi olur. Cumaya kadar da diğer arkadaşlarında katılımını ve de bildirimini beklemiş oluruz. Sevgiyle kalınız...