- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
Canımcım sen bi bayan bulursun devam eder gider.. İstediğin gibi birini de bulursan niye sen yapasın doğru diyosun. Ben 1-2 yılda bir yer değiştiriyorum zor oluyo bööle.. Şimdi un bakıcısı var emir_bebek: uyanıkken ya da evdeyken yapmıyor iş)etrafı özellikle mutfağı toplayıp ütü yapıyor bayağı yardımı oluyor bana..Ama onun da eli bilekten kırıldı. Onu büyük temizliğe alamıyorum şans işteYok... Benim bundan önceki kadın, doğuma 4 hafta kala, ben yarın gelmiycem dedi, gitti. Bir sonrakini bulana kadar, 2 ay boyunca, kaç tane kadın denedim, hatırlamıyorum bile...
Heyyyttt haftaya temizliği yapınca kilo veriririm ben
yaşasııınnn güle güle kullan canımcımeveeeet,2. ebru şallı oluciiiiiiimmmmm
iyi geceler bol leptinler canımcım
Sen o cısları hemen telafi edersin canım hiç merak etme
kaneelcim çok az yiyorsun canım belki de kilonun duraklaema sebebi bu da olabilir tatlım
Sanada iyigeceler bol leptinler iyiniyetlim
Yürüyüş ve ütü için Ütü de bi nevi spor değişiklik olmuş bana da haftaya olacak değişiklikSabah kahvaltım tam Karatay kahvaltısı yalnız diğer öğünler biraz cıslı oldu yazmıyorum o yüzden
Bugün gene 4km yürüyüşümü yaptım pilates yapamadım tam 2 saat aralıksız ütü yaptım diğer işleri saymıyorum bile çok yoruldum yarın inşallah ikisini beraber yapmak istiyorum bakalım
günaydın kızlaaarr
kahvaltımı yazıp işlere dalış yapacağım
1 yumurtalı peynirli ıspanak(sabah sabah yedim valla canım çekti)
1 haşlanmış yumurt
1 kk kadar peynir
3 zeytin
5 ceviz,5 fındık
1 bardak süt ve 1.5 gram omega 3
şimdi kahvemi içiyorum bakayım akşam ne kaynatılmış
Akşam kaynatma olmadı canımcım günaydın:112: