Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için çok çok teşekkür ederim...bana tek sen cevap vermişsin....umarım istediğin kiloya en yakın zamanda kolayca ulaşırsın...
tavuk tarifim var benim iki tane,onları paylaşayım sizinle...
1-tarçınlı tavuk 600-700 gram derili tavuğu sudan geçirin,kurulamadan ısınmış(teflon tencere,yağ koymuyoruz)kendi yağını verio tavuk kapağı da kapnınca,yapışmıo...sonra bir buçuk yemek kaığı salçayı bir limonu ve biraz suyu karıştırıyoruz bi yerde...tavuklara koyuoruz...bir tatlı kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı karabiberi de eklioruz...üstüne 1 bardak sıcak su koyuoruz...tavuklar olunca...yemek hazır...
2-500 gr küpküp doğardığımız tavuk göğsünü kavuruoruz,üstüne iki kaşık hardal koyuoruz,kekik...(çok kolay)
bugünki yediklerim:
sabah - peynirli omlet, domates, maydonoz, peynir
ögle - bool bool kuru yemis, elma, mandalina
aksam - öglenin aynisi.. aslinda meyve yememem lazimdi ama iste...
dün aksam ama resmen ac yattim, aksam davetliydik, yeni geline.. birsey hazirlama dedim, o da gercekten hazirlamamis :))
ac gitmistim, yemesem ayip olur diye böylelikle ac döndüm, gec oldu diye birsey yememistim daha evde, cok komikti..
Günaydın kızlar
nasılsınız
sabah kahvaltım 2yumurtadan peyniri omlet ceviz helva 1 dilimden az ekmek omega3
hava çok güzel bugün dışarı çıktım 45 dakikada 5km yürürüyüş yapıp geldim
gelince ebruyu açtım ve hiç soğumadan hemen pilatese başladım
bugünkü karın. Hareketleri süperdi
hemen duşumu alıp yeşil çay içeceğim içmek isteyenler buyursun
oohhh maşallah ne güzel sohbet dönmüş ben olamıyorum ama fırsatım olmuyor hele bu akşam kaynanamlar geliyor 10 gün beraberiz bakalım nolcak ya nete çok sık gircem yada hiç giremiycem bilemedim akşamada yemek yapçam onlarda yer hem mantarlı bulgur pilavı-yoğurt çorbası-et
İkinizi de takipteyim tatlım
Ben de çok severim kendisini ama şeker deposu olduğu için yasak:26:
bugün hastalığımın üstüne bi de regl oldum yawww..
sabah menümm..
salçalı peynirli omlet
peynir zeytin
bademm..
bugün kabıklı caviz gelmiş aldımm..ohh..mis gibin...iç cevizlerin artık bana kötü geliyor tadı yaww.. kabuklusuna alıştık tabii..ama burda ne bulsam onu aldımdı
iş arkadaşım balık sevdiğimi duyunca buzluğundaki balığı bana getirdi ama 7 aydır buzluktaymış ..:26::26:
zehirlenir miyim ki kısslarr...
deneyelim görelim akşama nette yoksam bilin ki hastanedeyim derrrrmişimm..
İkinizi de takipteyim tatlım
takipteyim canım
iyi yapıyorsun siyah çay içmektense onlar daha iyi .benim de çok aram yoktur çayla.Yeşil çay da ç.aykurun bergamut aromalısı var metal kutuda onu içebiliyorum tadı güzel
Fazla cıss yoktur inşallah
Sporun için
sersumum o balıkları yeme kıss 7 aydlık balık yenir mi sakın ha Bide aşağıdaki yazıya bak bakalım:112:
Balıklar genelde oda sıcaklığında(20°C) 20 saat süre ile tazeliklerinden bir şey kaybetmeden durabilirler. Bu kış ayları için geçerli olup yaz aylarında klimasız mahallerde bu süre oldukça kısalır. Eğer bu süre 20 saati geçecekse muhakkak temizlenip buzdolabına konulmalıdır. Buzdolabının +5°Clık hacminde 3 gün, tek yıldızlı buzdolaplarının buzluklarında ki, buranın sıcaklığı 0 ila -5°C arasındadır, 14 gün saklanabilir. Daha uzun süreli saklamalar muhakkak üç yıldızlı buzdolaplarının -18°Clık "deep-freeze"lerinde veya bağımsız "deep-freeze"lerde yapılmalıdır. Deep-freeze"lerde saklama süreleri hamsi, sardalya gibi küçük balıklar için 3 ay, 3 ila 4 adedi bir kilo gelen çipura,lüfer gibi balıklar için 5 ila 6 ay. Beheri 1 kilodan büyük balıklar için ise 6 ila 8 aydır. -25°Clık "deep-freeze"lerde ise bu süre yaklaşık %50 artar.
Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutan, her günü için, yüz köle azat etmiş veya cihad edenlere yüz at vermiş veya Kâbe’ye kurban için yüz deve göndermiş gibi sevab alır. [R. Nasıhin]
sağol ficansım onn ben de alayım bari bergamut aromasını seviyorum. Liptonun yeşil çayını içemiyorum. çaykurunkini bi deneyeyim ben.
Ficansım sorma patates salatası kısır haşhaşlı gözleme1 küçük dilim börek yedim Yalnız salataları bol yedim. Hala karnım şiş muhtemelen akşam yemek yemeyeceğim
bugün hastalığımın üstüne bi de regl oldum yawww..
sabah menümm..
salçalı peynirli omlet
peynir zeytin
bademm..
bugün kabıklı caviz gelmiş aldımm..ohh..mis gibin...iç cevizlerin artık bana kötü geliyor tadı yaww.. kabuklusuna alıştık tabii..ama burda ne bulsam onu aldımdı
iş arkadaşım balık sevdiğimi duyunca buzluğundaki balığı bana getirdi ama 7 aydır buzluktaymış ..:26::26:
zehirlenir miyim ki kısslarr...
deneyelim görelim akşama nette yoksam bilin ki hastanedeyim derrrrmişimm..
klimacılar geldi..
demiştim... Cevap gelmedi...Beybim teşekkürler bilgiler için : )
Ya kızlar o kadar kişi karatay yapıyoruz da günde iki kez tuvalete cıkan var mı ya ? Benim bir uyanınca o kadar...
klimacılar geldi..
Afiyet olsun canim sen onu aksama telafi edersin
Cevizlerini afiyetle ye canim ama bence de baliklari yeme Allah korusun
Iyi olmus canim yaa 1 kasima kadar beklenir mi ,bizim burda bile 6 gundur yaniyor kaloriferler
Afiyet olsun canim sen onu aksama telafi edersin
Cevizlerini afiyetle ye canim ama bence de baliklari yeme Allah korusun
klimacılar geldi..
demiştim... Cevap gelmedi...