Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla belli olmaz ..sen sakla onları..
kısss sen ajan mısın yoksamm
ben bilmem eşim bilir başlıyoo..
konunun üstüne de cuk oturdu leylakımm
saklıyım dimi
evet ya ekmek yoksa benim eşim mi,cep telefonundan girip beni caydırmaya mı çalışıyo ki
hoşgeldin canım.. patates yasak..topiğin ilk sayfalarını okursan çok faydasını görürsün..takıldığın yerlerde de bize danışırsın
Tüüüm yemediklerine değmedi mi 26 beden pantolon almak iyiniyetlim? Çoook alkışlıyorum seni(sarı kafaları kullanamadım nedense). Tebrik ederim.
Tabii ki giyeceksin. 1 Nisanda konuşalım bunu tekrar. Unutma bak.
Ben de 70 olup 40 beden giymek istiyorum.
İkinize de geçmiş olsun. Çabucak iyileşin inş
Teşekkür ederim canım
Sağol
Kaça aldın sorması ayıp. Ve nereden? Bazen a101den falan alıyorsun ya... Öyle bir yerden aldınsa, ben de burdan alabilirim o zaman. Oyüzden soruyorum.
Ben de onun bir benzerine gitmiştim. Gittiğin müddetçe işe yarıyor. Yalnız ben artık bu işe para harcamak istemediğime karar verdiğim için gitmiyorum.
günaydınlar, güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum.
kanaeelciğim geçmiş olsun canım
ben lavaboya cıkamıom hergun ondanmı gitmio bu kilolar?
- Her gün 2-3 litre sıvı tüketin. Gün boyu bol su, ayrıca limonlu su, limonlu açık çay ve yeşil çay, karanfil, tarçın çayı gibi şekersiz bitki çayları için.
- En önemli nokta, akşam sekizden sonra hiçbir şey yemeyin. Her gün 40-60 dakika yürüyün veya sevilen bir fizik aktivite yapılmalıdır.
- Karatay Diyeti’ni uygularken yediğiniz her şey doğal ve mevsimsel olacak. Katkı maddesi içeren ve işlenmiş hiçbir yiyecek yemeyin.
- Doğal sağlıklı proteinler, sağlıklı yağları, sağlıklı karbonhidratları dengeli alın. Özellikle sabahları kuvvetli protein içeren kahvaltı şart.
- Düşük glisemik indeksli yiyecekler yiyin.
- Günde 2-3 öğün, doyuncaya kadar sağlıklı protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat yani düşük glisemik indeksli yiyecekleri yiyin.
- Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat edin.
- Kabız olmayın. Günde iki kez tuvalete çıkmalısınız.
- Besinlerimizin türü ve glisemik indeksleri önemli olduğu kadar, yemeklerimizin zamanlaması da sağlığımız ve kilo vermemiz açısından önemlidir.
- Akşam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayları içilebilir.
- Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları ve şekerli içecekler yiyip içmeyin.
- Balık, kuzu, dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa yenebilir.
- Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
- Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa yenebilir.
- Mevsimine göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
- Klasik beyaz peynir ve zeytini doyuncaya kadar yiyin.
- Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir, sağlıklı yağların da her gün alınması gerekiyor.
Selamlarrr ! en son bes cayıında komsularla bişiler yedim
4-5 adet bulgurlu kara lahana sarması
bikactane kestane
badem fındık çay
sanırım kestane yememeliydimm.bidahada bişi yemedm :)