Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar

nasılsınız

Sabah kahvaltım,pastırmalı yumurta,peynir,zeytin,z.yağlı domates,yarım dilim ekmek

Öğle yemeğim,köfte,dereotlu kabak yemeği,yoğurt,evdekilere yaptığım profiterolden 1 tatlı kaşığı çikolata sos,hamurundan yemedim ve yemiyeceğim inşallah

canlar nasılsınız?
sizi okurken gaza geldım.
mp3 umu 10dk.sarj edıyım dogru yuruyuse!!
zaten sabah hahvaltım,öglenım cısslıydı..
zaten 3 kılo almısım..
zaten ruhen çok daralmısım..
zaten iki tane 5lt.turşularımı yapmısım..
kim tutar artık beni..

merhaba kızlar bugün çok yoruldum çok ama dinlendim geçti şimdi zımpa gibiyim yeşilçayımı içiyorum
sabah 6.30 evden çıktım ve 10.00 da eve girdim
bir spor kompleksinde tam 8 km yürüdüm tam 1.5 saat sürdü orası çok kalabalıktı insanlar yürümenin faydalarını bayaa bayaa öğrenmişler çok sevindim
sonrasındada parktaki aletlerde 1.5 saat egzersiz yapmışım arkadaşla sohbet ederken geçen saatinde yorgunluğunda farkına varmamışız arkadaş sağolsun :86:
yarım saatde git gelde geçti
nasılım kızlar ama inşallah devamını getirebilirim :18::18:

üstüne mis gibi duşumu ve karatay kahvaltımı yaptım eşim sağolsun hazırladı

akşamki öğünümde
fırında köfte
salata
birazda patlıcan yemeği

cıslarla geçen bir gün daha duruyormusun yağlar yapışmadan hemen çık çabuk
turşunuda iyi günlerde tüket canım afiyet olsun

cıslarla geçen bir gün daha duruyormusun yağlar yapışmadan hemen çık çabuk
turşunuda iyi günlerde tüket canım afiyet olsun

iskenderunlu canım böyle çıkştım sana ama kusuruma bakma benim biranda kızıma söylüyorum gibi olduda umarım kızmamışındır
bu arada bende 47 yaşındayım

işten güçten daraldııııııım kızlar çıkma saati yaklaştı o yüzden biraz ara verdim yanınıza geldim

iş çıkışı spora gidecektik ama ben yine zehirlenmişim alışkanlık haline geldi artık dün gittiğim yerde çay ikram etmişlerdi içer gibi yaptım ama kurtaramamışım maalesef...sabah farkettim aslında ama şiddetli değildi geçer belki diye bekledim lakin ı ıh eve gitsem de bi limonlu kahve takviyesi alsam :97:

kaneelcim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere

patron çıksa da gitsek artıkın evimizeee

valla sporun süper olmuş canım,kocaman

geçmiş olsun canım

valla sporun süper olmuş canım,kocaman

bugün öyle oldu canım teşekkür ederim
sende sporda harkasın bunlarda sana

Leylak, sana mekikte yetişmeye çalışıyorum ama ne mümkün! E, yaş farkı var tabii... Olsun o kadar

Topraksu, sporun muhteşem olmuş. Bravo.

Kaneel, mutlu yıllar canım.

İyiniyetlim, ben bugün pilates yapamadım. Nasıldı? Hem de bugün esneme hareketleri yapacaktı. Çok istiyordum

Siyahmiyah, geçmiş olsun. Bol su içmeyi ihmal etme.

Son düzenleme:

Canımcım ben netten yapıyorum çalışıyorum ya
Daha eylül ayındaki programları yapmaya çalışıyorum

2 .öğünüm
-1 kase kıymalı tarhana çorbası
-1 kepçe kuru fasülye
-turşu
-üzerine de kahve

geçmiş olsun canım

bugün öyle oldu canım teşekkür ederim
sende sporda harkasın bunlarda sana

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için kahvemi yedim daha iyiyim

toprakcım bu arada yaptığın spor için tebrik ederim harika olmuş darısı başıma inşallah

ben de az önce akşam yemeğini yedim avucumun içi kadar biftek ve de haşlanmış mısır ohhh rahatladım valla mısır iyi oldu

ya kısçelerim ablalarım sister bacılarım, benim çok sevgili kayınvalidem bize bi koli yollamıştı sağolsun, bugün geldi içinde peynir zeytin çekirdek fln var ama bi de bi kutu dolusu çikolatalı gofret var!!! buzdolabına yerleştirdim ama ne kadar süre dayanırım bilemiyorum birisi zayıflamakla ilgili olarak "eğer uyuşturucu bağımlısıysanız kaplanı kilitlersiniz ve iyileşirsiniz, eğer yemek yemeye bağımlıysanız kaplanı yine kilitlersiniz ama günde 3 kere dolaşmaya çıkarmak zorundasınız" demiş, bence çok doğru söylemiş..benim kaplanlar kuzu kuzu yatıyo dolapta

kızlar 35 dk.yurudum geldım..
bana cok ıyı geldı..
aksamada tavuk kıymasıyla ıspanak yemegı yaptım
cocuklarım okuldan gelınce yedık.üstunede sade turk kahvem..
artık yatana kadar bişe yemek yok..

sabah: klasiğe yakın karatay kahvaltımı yaptım. kaçamak:0

2.öğünüm: 2 kepçe çorba
barbunya
tavuk
çeyrek simit kaçamak:1

aralarda da 2 kahve içtim...
fena sayılmaz değil mi? kaçamak dolu cısslı bir haftasonundan sonra idare eder sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…