- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Geldim datlum ohhh sağımda sersumum solumda oyam ne güzel oldu
bütün kıslar toplandık toplandık toplandık..
:118: :118: :118:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim datlum ohhh sağımda sersumum solumda oyam ne güzel oldu
İstanbul'a yolunuz düşse ne güzel olrdu yaw...
tatlım bizim istanbula yolumuz mutlaka düşer de senin sizin hakkariye yolunuz düşse diyemiyorum..
sersum hakkaridemisin kizzz :26:
ALLLAH yardimciniz olsun
bende sizi fransaya bekliyorum o zaman
al gulum vergulumm
gel kiz senden mi korkucamBeni davet ederken dikkatli olun. Gelirim haaa...
Alemlere akalım:)))
İstanbul'a yolunuz düşse ne güzel olrdu yaw...
gel kiz senden mi korkucam
beraber takilriz karatayi
ben burda tek ba$ima yim
kom$ular benim deli oldugumu du$unuyor, yemediklerimi duyunca
iyi geceler canım..Kızlar hepinize iyi geceler
menü bildirimi yapamıyorum malum bugün kaçak var yarından itibaren düzene gireceğim inşallah
senin ki benimkinden daha kolay canım..benimkini tek tek yapıştırmak zor oluyor.mutlaka yapıcam..eline sağlık..Sersumum tarif şööölee:
hamsi köfte
hamsileri ortadaki kılçıkları vb herşeyi temizlenecek.. Aynı mücver yapar gibi yapıyoruz..
Dereotu, maydanoz, taze soğan, karabiber, tuz, nane koyuyoruz.. yumurta kırıyoruz içine yapışması için un koyuyoruz..Karıştırıyoruz güzzelcee.. Kaşıkla alıp üzerine hafifçe bastıırıp şekil vererek kızgın yağda kızartıyoruz..
Alemsin sersum ya
sağol canım .. 2 yıl burdayız..ekimi sayma 19 ayımız kaldı hayırlısıyla.. şafak 19sersum hakkaridemisin kizzz :26:
ALLLAH yardimciniz olsun
bende sizi fransaya bekliyorum o zaman
al gulum vergulumm
Sersumum senin tarif de güzelmiş.. Yukarda kaldı tarifi yazdım ben de bi bak istersen
Arkasından helva harika olur hem de yasak değil.. Ben de alayım bari
Beni davet ederken dikkatli olun. Gelirim haaa...
eevet valla bizim yasaklari benimseyemiyolar, can bogazdan gelir modunda milletVerdiğin kiloları görüp, hala mı deli olduğunu düşünüyorlar???
Canıımmm valla çok güzel olurdu.. Benim istanbula olun daha hiç düşmedi ama
Balıkesire yolunuz düşer mi kızlar süpper olurdu...
eevet valla bizim yasaklari benimseyemiyolar, can bogazdan gelir modunda millet
belkide asil deli onlardir
iyi geceler canım..
senin ki benimkinden daha kolay canım..benimkini tek tek yapıştırmak zor oluyor.mutlaka yapıcam..eline sağlık..
sağol canım .. 2 yıl burdayız..ekimi sayma 19 ayımız kaldı hayırlısıyla.. şafak 19
ben bi avrupa turunu çok istiyorum zaten..
buraya gelme tatlım..deymezz..19 ay sonra beklerim..
Önümüzdeki baharda, Allah ömür verirse, ortak bir yerde buluşalım. Sersum'a göre ayarlarız kendimizi. Sersum nereye, biz oraya:)
Afiyetler olsun canımm sersum kısss oyam niyeti bozmuş ben de avrupa turu istiyom senin gibi
Afiyetler olsun canımm sersum kısss oyam niyeti bozmuş ben de avrupa turu istiyom senin gibi
oyledir herhaldeAlışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil...
ah canımm keşke..ne güzel olurduu..ama kıss biz ağustosa kadar gelemiyozz..ona göre..bak ciddiye alıyom..şimdiden planlar..komikiz biz yavvv