- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
afiyet olsun datlum..balığa bayılırım ben de
kahve yaptım gel içelim bebişim..
ben de isterim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun datlum..balığa bayılırım ben de
kahve yaptım gel içelim bebişim..
ben de isterim ben de
Sersuuuum...
Kay kız kenara... İyiniyetlime yer açak
leylak
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yukardaki msaj çikdi çizelgeyi eklemek isteyince
nerde hata yaptim acaba
seninde ba$ini agritiyom valla
Canım sabah saat 10:00 da sanırım biliyosun da evde olsaydım o saatte yapardım bende.. Sıkılaşmak da gerekiyor yap leylakım sen de:112: teşekkürler canısı
Kızlar yürüyüş sonrası streching yapın mutlaka diyor şallı:112: bundan sonra sabah yürüyüşünden sonra yapıciim ben de
iyi akşamlar kızlar, nihayet bugün düzene girdim yürüyüşümede başladım
7 ekim menüm
SABAH ( 11:00) : 1 adet h. yumurta, 5 adet ceviz, 1 dilim b. peynir,3 adet siyah 5 adet y. zeytin , domates ve salatalık söğüş, 1 kupa yeşil çay
ÖĞLE ( 16:30 ) : 1 porsiyon et döner , 1 bardak ayran, salata
GECE( 21:00 ): 3 adet ceviz, 1 bardak ayran
SPOR : 50 dk yürüyüş
sersumum sağolasın
Sersum, şööle bir baktım da tickerına... 79 da pek yakışmış kızzz...
aşkolsun bebişim gel sana da yapiim kıss..ben de isterim ben de
kaydım yana canım..Sersuuuum...
Kay kız kenara... İyiniyetlime yer açak
sersumum yürüyüş yapmışsın Kızında da geçmiş olsun
Hala kuzu onlar hep de öyle kalacaklar
Ohhh harika oldu kahve bahane:112: Öpüyorum sizi Oyam afiyet olsun.. Balığı ben de severim:112: Hamsi köfte yapıyorum ben de ama bol yağda kızarması gerekiyor muhteşem bi tat oluyo
Leylakım bugün bende de bi sürü kaçamak var yazmıycim
akşam yemeyecektim herkeslere yemeğini hazırladım salonda ne güzel oturuyodum(saat 7:00).. durmayınca eşim yemek sırasında beni çağırdı ve accuk daha yedim neyse h. içi yapmayayım kaçamak inş. da diyeyim de
Biraz önce kahvemi de içtim sizlere de afiyet olsun
Ohhh harika oldu kahve bahane:112: Öpüyorum sizi Oyam afiyet olsun.. Balığı ben de severim:112: Hamsi köfte yapıyorum ben de ama bol yağda kızarması gerekiyor muhteşem bi tat oluyo
çokkk te$ekkurler canimcanım bir de bunu dene bakalım..[/img] dışındakileri kopyala yapıştır..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1yBptq/weight.png[/img]
7 ekim menüm
SABAH ( 11:00) : 1 adet h. yumurta, 5 adet ceviz, 1 dilim b. peynir,3 adet siyah 5 adet y. zeytin , domates ve salatalık söğüş, 1 kupa yeşil çay
çokkk te$ekkurler canim
oldu vallllaa :)
yakışmaz mı kıss...sana da yakışır bana da bebeem..
aşkolsun bebişim gel sana da yapiim kıss..
kaydım yana canım..
sağol canım daha iyi şimdi çok şükür..
şanslısın desene..benim ki sadece hamsi tavayı sever..balıktan da hiç anlamaz.. aileden geliyor bence evlerinde yalnız hamsi pişermiş..benim babam kendi tutar..tam balıkçı yanii..Benim koca Karadenizli. Balık işi onun ellerinden öpüyor. Hamsi tavayı çok güzel yapıyor Allah için.
7 ekim menüm
çokkk te$ekkurler canim
oldu vallllaa :)
ben de çok pişmanım canım yawyemesem iyiydiregl krizine yenildim,ama bu 2 hafta çok çalışıciiiiiim çokkkk
Geldim datlum ohhh sağımda sersumum solumda oyam ne güzel oldu