- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
Kızlaaaar selaaam
daha yeni okudum yazdıklarınızı ancak oldu valla
ben 2 gündür bu kaçamak işini abarttım hem de akşam vakti :26: ya aslında canm istemiyo ama resmen gözüm aç o yüzden yiyorum...
bugün yine gayet makul başlamıştı
yumurta peynir zeytin misler gibi kahvaltımı yaptım öğlen de bi kase soğuk domates çorbası ve biftekli salata yedim
saat7'de de 3-4 yemek kaşığı et sote 6-7 kaşık da sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan (içinde 1 tatlı kaşığı tahin var) tükettim
gelin görün ki eşim tutturdu un helvası istiyorum diye bi güzel yaptım yanında dondurmayla da yedim!! ne oluyo 2 akşamdır anlamıyorum çantayla değil odunla vurmak lazım kafama
zaten 2 gündür eşim yan çiziyo spora gitmiyoruz iş yoğun diye su da içemedim cuma günü tartıya çıkmak istemiyorum
amin sersumcum inşallah canım
çok güzel olmuş menün nurli tebrik ederim
tebrik ederiiim hayırlı uğurlu olsun
şimdi kapuska pişiriyorum yarın akşam için birazdan da kalkıp ütü yapayım diyorum ama hiç yapasım yok
hadi çayımın yanına sizi okuyorum ben :126:
daha yeni okudum yazdıklarınızı ancak oldu valla
ben 2 gündür bu kaçamak işini abarttım hem de akşam vakti :26: ya aslında canm istemiyo ama resmen gözüm aç o yüzden yiyorum...
bugün yine gayet makul başlamıştı
yumurta peynir zeytin misler gibi kahvaltımı yaptım öğlen de bi kase soğuk domates çorbası ve biftekli salata yedim
saat7'de de 3-4 yemek kaşığı et sote 6-7 kaşık da sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan (içinde 1 tatlı kaşığı tahin var) tükettim
gelin görün ki eşim tutturdu un helvası istiyorum diye bi güzel yaptım yanında dondurmayla da yedim!! ne oluyo 2 akşamdır anlamıyorum çantayla değil odunla vurmak lazım kafama
zaten 2 gündür eşim yan çiziyo spora gitmiyoruz iş yoğun diye su da içemedim cuma günü tartıya çıkmak istemiyorum
Allah gönlünüze göre versin canım inşallah..
amin sersumcum inşallah canım
bende bu günden itibaren yediklerimi yazayım
02.10.2012
kahvaltı ; 09,30
2 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
1 adet domates
1 adet biber
bir avuç beyaz peynir
5 minik salatalık
bir avuç maydanoz
ceviz badem olmdığı için yemedim bu gün alcam yarın onuda yerim
nasıl olmuş yediklerim sizler bana yanlış yaptığımda söylersinşiz olurmu ben acemiyim nede olsa:)) hepinize bol bol kalori harcamalar
çok güzel olmuş menün nurli tebrik ederim
slmm
valla dün karatay yalan oldu ama haklı gerekçelerle ; sınava girmiştim ya sonucu belli olmuş mezunum arkadaş kendimi ödüllendirdim gelelim bu güne
sabah klasik karatay kahvaltısı ile güne meraba
öğlen makarna tavuk çorbası
akşama yemeğim fırında pişiyor şuan balık ve salata olacak öptüm sizleri
tebrik ederiiim hayırlı uğurlu olsun
şimdi kapuska pişiriyorum yarın akşam için birazdan da kalkıp ütü yapayım diyorum ama hiç yapasım yok
hadi çayımın yanına sizi okuyorum ben :126: