kimse bana cvp yazmamış ((
canım bu kiloyu ne kadar zamanda verdin bu kilonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 -2 dal maydonoz biraz peynir 15 adet kadar yeşil zeytin (çok severim ) 1yeşil biber ve 1 çay bardağı ceviz ev badem karıştırdım :) 1 şekersiz çay :) birde bugun ilaca başlıyorum folik asit gebe kalabılmek için inş.bende kılo yapmaz:)
sen de ne zaman uyanırsan o zaman yap yürüyüşünü canımkimse bana cvp yazmamış ((
forumuda konu dışına çıkıcam ama,faydasını çevremdekilerden bildigimden sana yararı olacaksa ne mutlu bana.
Hamile kalmak için incir kürü
İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
günaydın kızlar kahvaltı 1 domates 1 salatalık 1 -2 dal maydonoz biraz peynir 15 adet kadar yeşil zeytin (çok severim ) 1yeşil biber ve 1 çay bardağı ceviz ev badem karıştırdım :) 1 şekersiz çay :) birde bugun ilaca başlıyorum folik asit gebe kalabılmek için inş.bende kılo yapmaz:)
Canım teşekkür ederim bilgilendirmen için sen söyledikten sonra bende araştırdım gördüm bunu
faydasını görende var görmeyende ben de denemeyi düşünüyorum bakalım sağol canım tekrar
herkese merhaba
akşam 9'a doğru eve varabildim ve yemeğim bittiğinde 9,30 du sanırım
sadece yediğim 4 tane biber dolması (bulgurlu+kıymalı)
yarım kasede yoğurt diyelim yarısınıda eşim yemiştir çünkü
sabah kahvaltıda
1 b.süt
1 ç.b cevizin 3/2'si
domates-salatalık-y.biber
peynir
12 s.zeytin
2 k.k. yumurta
akşamüstü 5-5,30 civarı gibide 3 k.kayısı ve sabahtan ayırdığım
azıcık cevizi yiycem akşam eve gidene kadar acıkmıyim diye
canm folik asit kilo yapmaz mümkünse en az gebe kalmadan 3 ay önce başlanmalıdır doğru yoldasin..
sen de ne zaman uyanırsan o zaman yap yürüyüşünü canım
pasta konusuna da gelince yemezsen faydası sana, yersen de zararı yine sana
bende hamile kalmak istiyorum canım ve de haziran'dan bu yana her gün 1 tane folik asit
alıyorum kilo falanda almıyorum sende rahatlıkla ve doktorların tavsiyesine göre mutlaka
kullanmalısın
sağol canımmmmvalla evde yürüyüş bile yapmıycam bugün,o derece temizliğin keyfini çıkarıcam iyiniyetlim
sen de saçlarını güle güle kullan canımcım....
ecrincim leylakım yazmış görmemişsin.. Sen yeter ki yürüyüş yapmayı gerçekten iste o zaman engel tanımazsın
Ben sabah karanlık oluyor 6:00 da yapıyorum kalkana ve uyanana kadar zor oluyor ama o zaman yürümedim mi hiç yürüyemem.. Çalışıyorum akşam üstüde oğluşu bırakamıyorum.. Ama oğluş uyuyosa akşam bi posta daha yürüyorum 2 seferdir denk geliyor çok seviniyorum
Afiyetler olsunselam kızlar bende kahvemi içiyorum şimdi hepimize afiyet olsun
kahvaltım çay keyfiyle 11 de bitti
1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık
avuç içinden epey fazla keçi peyniri
1 zeytin
2 ceviz
bol bol şekersiz çay
bende sabah yapıyordum yürüyüşlerimi ancak mecburiyetten akşam yapmam gerekiyor oğlumun dershanesi başladı
sabah kahvaltısını hazırlıyorum o gittikten sonrada bayaa güneş çıkmış oluyor bende çıkmak istemiyorum o saatte
oğlum anne yürüyüşünü yap ben kahvaltımı hazırlarım diyor ama hem kıyamıyorum hemde ne yediğini görmek istiyorum
içim rahat etmiyor
iyiniyetlim dediğin gibi insan yürümek istesin yeter zamanı bir şekilde ayarlar
bu gün güze başlamışsın dün akşamki hatayı yapmamk için de tedbirini almışsın. öğlen yemeği yemeyecek misin?
sagol canım hadı hayırlısı olsun o zmana :)) benim için dua edin kızlar :)) bu ay inş. hamış kalırım adetim bitsin çalışmalaar başlıyacam :)
sagol canım ilk doktorum vermişti bu vermedi ama ben akşam aldım salı kontrole gitcem o zaman sorarım doktoraa :) sen ne zamandır istiyorsun çocuk canım tedavı görüyormusun