Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiniyetlim datlum..hoşgeldin..
Hoşbulduk bidenem saçımı boyadım böğürtlen siyahına inş becerebilmişizdir gidip yıkayayım bakayım
Sen de yürüdün mü geçmişi okumadım daha Yeni pabuçlarınla kıss:112: güzeller mi
benim de henüz yok ama çalışmalara devam.bu yasa geçerse müthiş olur
süpersin
ben verdiydim ekmegim yazayım hemen.4 büyük k.icir kavanoza koy,üzerine 1 b.kaynar su.15 dak beklet.sonra mikserle parcala.içine 1 y.k. kakao,istersen 1 ç.k. tarçın.karıstır ye.1 kase fazlasıyla doluyor.müthiş de oluyor.hemide hafif.içinde su var diye tatsız olur diye düşünme fazlasıyla tatlı oluyor. aksam aksam canım çekti.
hoşgeldin canımnerelerdesin kaçakşaka bi yana okudum yazdıklarını.sonbahar herkesi vuruyo galibaben de sabah kalktım,amaaaan boşver temizliği, bugün yapmasam nolur derken buldum kendimiama sonra kendime geldim.ilkbahar ve sonbaharı sevmiyorum bu yüzden.bi tembellik,uyuşukluk geliyo insana
Sabah 06:00-07:00 arası ve akşam üstü 5:20-6:25 arası yürüdük
Kahvaltım
2 haşlanmış yımırta
yarımı geçgince simitten tost
domates salatalık kırmızı-yeşil biber
çay
ceviz
üzerine kahvem
3 omega 3
Öğleyin
barbunya salata 4-5 kaju
Okuldan dönünce
kabak çekirdeği birkaç kaju birkaç antep fıstığı
az da nohut yidim..
ben de senin gibiydim nazfiliz.gecen haftalarda yüzüm olmuyordu ama böyle olunca daha cok kacamak yapıyorsun.kaçamaklı da olsa buraya girince az çok motive oluyorsun
iç tatlım tabii afiyet olsun..dinlendirir seni.
öyle tatlım sağol.. bizim kiler seviyor neyse ki..arada normalinden de alıyom ama evdeki daha güvenli tabii
tebrik tatlım inşallah gel sen de artık 79 lara..ben zaten ağır ağır gidiyom yetişirsin merek etme datlum
aynı yorgunluk ve bezginlik ev işleri konusun da ben de de var canım..tek değilsin merak etme.bizim ruhu sana da göndereyim..
evet tatlım..yürüyüşe devam..
dene bakalım tatlım.. beğenmezse sen kendin yersin..biliyorsun bizim için hocamız zaten ev sucuğu yemelisiniz diyor..
ohh hanıma bak peşin peşin söylüyo çantaları hazırlayın diyor..sen istersin de ben vermem mi tatlım..
evet tatlım..bugün eşim evdeydi onunla takıldık..
geçmiş olsun bu arada..tam grip mevsimi dikkat etmemiz lazım..
Ne ettin sen iyi niyetlim.bizi çatır çatır çatlattın.valla çok kıskandım
yürüdüm kıss yürümem mii.. çok rahatlar valla
amanın merak ettim ben de saçını kıss..yıka bakalım nasıl oldu..
güle güle kullan bebeemm..
aboooovvv 1 ay mıallah kolaylık versin iyiniyetlim
merhaba kızlar nasılsınız
sersumcuğum iyiniyetlim canlarım nasılsınız bakiiiim ben iyi değilim pek halsizim hem de çok tansiyonum düşüyo habire uyuşuk tembel bişi oldum bu aralar karataya da uzak kaldım tabiii buraya gelmeye de yüzüm yok yaniii... sizi özledim di bakiiim dedim
tebrik diyorum canım..aslında çok iyi fikir.
sağol canımm..
aowww...ne desem boş tatlım..şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versin datlummm