Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtaları olgunlastırıyor canım,bir ara çok incir kürü yapmıştım.yumurta olgunlastıran ilaçların doğal versiyonu yani.ama nafile hamile kalamadım.ama bir arkadasımın tek yumurtalığı vardı öbürü alınmıştı.inatla bu kürü yaptı ve şuan doğurdu
yumurtlamada sıkıntın varsa bu kürü yap derim,eşinde sıkıntı varsa o başka tabi.
sıhhatler olsun canım benim.kısa günün karı
bende ev sucuğu yapıcam kızlar çünkü sucuğu çok seviyrum yemeden duramam.başarırım inşallah:)
canım meraba bende gitmiştim b.fite 3 aylığına yazılmıştım çok kilo veremiyosun sadece vücudun sıkılaşıyor ben kilo verdikten sonra gitmeni öneririm fiyatıda öyle ugun falan değil hatırladığıma göre.Selam kızlar nasılsınız
Bu sabah bir arkadaşımla b fite gittim,daha öncede bahsetmiştim,bugün deneme seansına gittim,ama kayıt yaptırmakta kararsızım,
Yürüyerek gidip geldik,30 dakika gidiş,30 dakika orada aletlerle ve hoca ile çalıştık,30 dakikada dönüş,şu an bayağı yorgunum
Geldikten sonra kahvaltı yaptım
2 yumurta,peynir,zeytin,domates z.yağlı ve limonlu,ceviz
Yazarken aklıma geldi,omegamı unutmuşum,şimdi de yeşil çayla onu içeyim
canım meraba naberrr spor konusunda haklısın en ideali yürüyüşşş.benim izmirdeki arkadaşlarım da gidiyorlardı ama ben katılmadım..pek bana göre diğil canım..yürüyüş en iyisi bence..zaten aslında ömür boyu yapılabilecek tek spor yürüyüş canım..ben bu görüşe katılıyorum..diğer sporları bırakınca vücut sapıtıp kiloları fazlasıyla geri alabiliyor..yine de sen bilirsin canım
merhaba kızlar nasılsınız
sersumcuğum iyiniyetlim canlarım nasılsınız bakiiiim ben iyi değilim pek halsizim hem de çok tansiyonum düşüyo habire uyuşuk tembel bişi oldum bu aralar karataya da uzak kaldım tabiii buraya gelmeye de yüzüm yok yaniii... sizi özledim di bakiiim dedim
canım meraba naberrr spor konusunda haklısın en ideali yürüyüşşş.
Günaydın hepinize,
Kahvaltım:
klasik karatay, menemen.
Papadiyam nasılsın? Yürüyecek misin bugün? Bak sen yürüyeceksen, ben de yürüyeceğim:)
benimkiler de geliyoooo bayrama bizdelermiş.. Bir ay bizdeler 1 hafta ne ki
Büyük geçmiş olsun. Atlattın ya şu dişçi işini... Evini de saçlarını da güle güle kullan. Ben de hedefime ulaşınca saçımı kısa kestiricem. Kısa saçlı olunca, koca vücutta kafam küçük kalıyor gibi geliyor:)))
leylakım hosgedın sacın boyan temızlıgın hayırlı olsun bıdenem
ohh..leylakım çoğu bitmiş azı kalmış işlerin..miss gibin güle güle otur şekerim.
türk kahvesi zamanıı..:126::126:.
valla ben günlük veya haftalık yapıyorum taze taze yiyoruz..çok da güzel oluyor..baharat ve sarımsak önemli sadece..zevkine göre koyarsın..ben içine kimyon,kırmızı ve karabiber(toz olacak) ve sarımsak koyuyorum..bu da yeterli bence..istersen hazır sucuk baharatları da var..sonrada yoğurup küçük köfteler halinde şekil verip sabahları pişiriyorum..kolay gelsin.