Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecrin87 Çok sagol canım Allah razı olsun ne güzel ablan kavuşmuş bebişine eveyt bu bebek olayını kafada bitirmek gerekiyor ama işte insan sorunlu olunca kafaya takıyor yanı ben takmamayı öğrenemedim benım eşimdede sorun var ileri hareketli problemeı bizi anca doktor paklar diyorum ama bellıde olmaz yanı  çok sagol böyle güzel yazılar okuyunca içim rahatlkıyorr suan kıloyu taktım kafaya bu ayda bir doktor kontrolu yapacam ini. Ablan pkoluymus sende pkolumusun acaba merak ettim )[/QUOTE .!.:hayır canım pkolu deilim ben olsada çok kafaya takmazdım çünkü biliyorumki hamile kalmaya engel deil pko
zayıflamayada çok güzel bir topikde başladın bu beslenme şekli pkolularada iyi geliyor tedaviye yardım ediyor
sağlıklı zayıflamalar diliyorum
hayır canım pkolu deilim ben olsada çok kafaya takmazdım çünkü biliyorumki hamile kalmaya engel deil pko
zayıflamayada çok güzel bir topikde başladın bu beslenme şekli pkolularada iyi geliyor tedaviye yardım ediyor
sağlıklı zayıflamalar diliyorum
sagol canım benim çok sagol daha önce birçok deneyim yaptım ama yarım kaldı inş. devam ederım burda destek için teşekkürler
canım kuruyemişlerin kahvaltıda yenmesi öneriliyorkızlar öğle yemeği mantar sote salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yanınada 1 avuçç ceviz nasıl olur sizce :)
sagol canım benim çok sagol daha önce birçok deneyim yaptım ama yarım kaldı inş. devam ederım burda destek için teşekkürler
rica ederim canım sende çok saol
canım kuruyemişlerin kahvaltıda yenmesi öneriliyor
rica ederim canım sende çok saol
hıı anladım canımm ama ekemk yok ki yaa ekmek niyetine alışana kadar yerim ama yemeden deniyeyim o zaman :)
Ficans, hoşgeldin canım.
4 tane miii???Kaçamağın dibine vurmuşsun:)))
Büyük geçmiş olsun. Atlattın ya şu dişçi işini... Evini de saçlarını da güle güle kullan. Ben de hedefime ulaşınca saçımı kısa kestiricem. Kısa saçlı olunca, koca vücutta kafam küçük kalıyor gibi geliyor:)))
"Benimki rahmetli oldu. çok kalmazlar umarım" yazmışsın ya...Seninkiler de tez zamanda öte tarafa gider inş diye anladım bir an için. Gözlerim pörtledi:))))
Bu arada çizelge 79 olmuş. Gözümden kaçtı sanma. Darısı 75e... Maşallah diyeyim.
Ben de yürüdüm geldim kızlar.
4km/45 dakika. Ancak bu kadar yürüyebiliyorum ben. Zaten her yanımdan ter akıyor. Abartmıyorum, tişörtümü sıkınca su akıyor.
Kızlar işte sırrım: ajanda kullanıyorum, nerede neler yaptığımı yazıyorum. Bu sayede ne yediğimi bulmakta kolay oluyor
Hem arkadaşlarım genelde bana fil hafızalı derler, zor unuturum
İyi geceler canımcım, leptinin bol olsun
Sana da iyi geceler tatlım
sağol canımm..r:
sanada canım,bugün iyi nöbet tuttun valla
benimkiler de geliyoooo bayrama bizdelermiş.. Bir ay bizdeler 1 hafta ne ki
diyetisyenle ilgili yazdıkların için demiştim benden alıntılamışsın ben de tamam dedim mesajı aldım karataya devam:) mahiyetinde
mesajı aldım dfghjklşi,,xcvbnmlşli
"Benimki rahmetli oldu. çok kalmazlar umarım" yazmışsın ya...Seninkiler de tez zamanda öte tarafa gider inş diye anladım bir an için. Gözlerim pörtledi:))))
Bu arada çizelge 79 olmuş. Gözümden kaçtı sanma. Darısı 75e... Maşallah diyeyim.
sıkma canını tatlım..bizler burada hepimiz birbirimize destek ve moral veriyoruz..başarıcaz diye..hepimizin sorunları var..ama inan burda olmak çok yarıyor insana..paylaşımlar insanı gaza getiriyorcanım ben aslında diyetisyenle karatay arasında kalmadım.çünkü eminim bana verdiği bu listeyi herkese veriyor.boyumu bile ölçmedi ya ve üstelik diyetisyen epey tombuldu.şaka gibiydi ya.baya baya şişmandı işte:)
ben bu diyete de karataya da inanıyoru benim sorunum kendimle sanırım.şu an resmen bedenimle ve kendimle savaşıyorum hem yiyorum hem yeme birazdan pişman olucaksın diyoru bir ka saniye sonrada ağlamaya başlıyorum.resmen depresyona doğru yol alıyorum.azmim gitti ki ben etrafıda bu konuda azmimle bilinirim.yemiceksem yemezdim amacım varsa o olmalıydı.şimdi neden böyle oldu bilmiyorum 70 li kilolardan 49 kiloya düşende bendim
kilo bildirimi pazartesi mi cumaları yapılıyor?
Günaydın hepinize,
Kahvaltım:
klasik karatay, menemen.
Papadiyam nasılsın? Yürüyecek misin bugün? Bak sen yürüyeceksen, ben de yürüyeceğim:)
Ben de yürüdüm geldim kızlar.
4km/45 dakika. Ancak bu kadar yürüyebiliyorum ben. Zaten her yanımdan ter akıyor. Abartmıyorum, tişörtümü sıkınca su akıyor.
Selam kızlar nasılsınız
Bu sabah bir arkadaşımla b fite gittim,daha öncede bahsetmiştim,bugün deneme seansına gittim,ama kayıt yaptırmakta kararsızım,
Yürüyerek gidip geldik,30 dakika gidiş,30 dakika orada aletlerle ve hoca ile çalıştık,30 dakikada dönüş,şu an bayağı yorgunum
Geldikten sonra kahvaltı yaptım
2 yumurta,peynir,zeytin,domates z.yağlı ve limonlu,ceviz
Yazarken aklıma geldi,omegamı unutmuşum,şimdi de yeşil çayla onu içeyim