- 12 Mayıs 2012
- 22
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dukan mı karatay mı hala karar veremedim... bana bi yol gösterecek var mı ? vakit ayırana şimdiden teşekkürler... birde karatay diyetinde her türlü peynir ve sebze serbest mi bilen var mı?,
hangisi kafana uyarsa onu yap arkadasım.şimdi bize soruyororsun sana dukanı yap demeyiz ,biz karatayı seçtik burdayız.dukan ABD nin beslenme tarzına uygun hazırlanmış.ama biz türküz bizim beslenme şeklimiz farklı.karatay dedelerimizin beslenme şekli.biz de seçtik.ama ekmek,şeker yasak malesef.dukan mı karatay mı hala karar veremedim... bana bi yol gösterecek var mı ? vakit ayırana şimdiden teşekkürler... birde karatay diyetinde her türlü peynir ve sebze serbest mi bilen var mı?,
Selam kızlar
Nasılsınız
Pepeti,reyhan,lacey sizi okuyunca yalnız değilmişim dedim,inşallah en kısa sürede hepimiz de toparlarız,ben bu sabahtan başladım
Sabah kahvaltım
1 yumurta,közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber,domates,peynir,zeytin,domates biberli sos,çok az yufka ekmek ve 1 çay kaşığı helva
Akşamı da inşallah zararsız atlatırım
Selam kızlar
Nasılsınız
Pepeti,reyhan,lacey sizi okuyunca yalnız değilmişim dedim,inşallah en kısa sürede hepimiz de toparlarız,ben bu sabahtan başladım
Sabah kahvaltım
1 yumurta,közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber,domates,peynir,zeytin,domates biberli sos,çok az yufka ekmek ve 1 çay kaşığı helva
Akşamı da inşallah zararsız atlatırım
Hoş geldin Ficans
noluyor anlamıyorum hergün kaçamak hergün kaçamak...bugün de browni kurabiye yaptım ilk kez dayanamadım 4 tane yedim.
akşam menüm:
zeytinyağlı taze fasulye
kuzu güveç sadece etlerinden didikledim
4 tane kurabiye
olsun datlumm..yakarsın sen onlarıı..afiyet olsun bebemmm
ohh maşallah diye diye bi hal oluyom kıss sana
senin bu yaptıklarına hayranım
..burda bizim lojmanların haricinde birde benim hastanemin yanında prefabrik bahçeli lojmanlar var..bayıldım onlara..herkesler senin gibi sebzelerini ekmiş,çocuklarına salıncağını kurmuşş..harika yanii.ama biz maalesef onlardan almadık
..çünkü kışın çok soğuk oluyormuş,fareler çokmuş,olaylar olunca da ki bu lojmanlara yakında oluyormuş gaz bombaları yüzünden evde oturulamıyormuş..en önemli sebebimiz tabii kızımın okulu uzaktı servisle gidecekti.şimdi okul dibimizde..ona rağmen teleşlanıyorum..
servisle geçerken o lojmanların önünden hep sen aklıma geliyosun bebeemmm gözüm var hala ama şartlar daha önemli tabii..
emekliliğe kaa bahçeli eve hasret kalıcam ben yawww.
aydedeee evin nerde..akgöbekte ..evlensen yaaa..param yokk..cebim delik..anam oluk babam tuluukkk.. çok severdim bu tekerlemeyi çocukken..
kızlar cuma günü iç hastalıkları uzmanına gittim.bir kaç ayda 10 kilo alınca acaba şekerimde triodimde bir sorunmu var diye korktum.neyseki korktuğum başıma gelmedi.testlerim normal çıktı.diyetisyene yolladı doktor.1400 kalorilik bir diyet listesi verdi.bunları yiceksin ne eksik ye ne fazla dedi.ama sadece kiloma baktı boyuma bile bakmadı.sizede yazıcam bir ara lsiteyi sizde bir inceleyin kızlar.şu anda yazamıyorum liste yanımda değil.ama hatırladıklarım 3 porsiyon meyve var mesela haftada 2 kere yumurta var.sabahları 5 zeytin yazdı oda bir porsiyon meyve yerine.ben şimdi açıkçası ne karatay yapıyorum ne bu diyeti yapıyorum sadece ekmek makarna pilav yemiyorum.tatlıdan vazgeçemiyorum.dün resmen ağlama krizine girdim resmen.ne pantolonum var ne üstüme giyecek bir şeyim.dolap kıyafet kaynıyor ama hepsi s-m beden.bense L oldum.Allah kahretsin.kendime güvenimde kalmadı benden artık ne köy olucak ne kasaba.dahada almasam bari(
çocugun var galiba kuzum.çocuk olunca mecbur yapıyorsun.haftada 1 yapmanı öneririm.hem çocuk o günü 4 gözle bekler iyi olur.onlar da şimdiden alışsınlar saglıklı beslenmeye.sonradan bizim gibi alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor.noluyor anlamıyorum hergün kaçamak hergün kaçamak...bugün de browni kurabiye yaptım ilk kez dayanamadım 4 tane yedim.
akşam menüm:
zeytinyağlı taze fasulye
4 tane kurabiye
gezdim dolaştım geldim.çarşı çok kalabalıktı.yarım saat park yeri aradım,gerim gerim gerildim.alacaklarımı aldım.ama bir işimi halledemedim dükkan kapalıydı yarın tekrar giderim belki.ciğerimi de aldım geldim şimdi pişirip yiyecegim
iğneoyam ile sersumun gözünden kaçmadım
hoşbuldum canlarım
aslında geliyorum ama yazmıyorum bir süredir.
derslerim başladı, topiğe girmek için anca geceleri uygun oluyorum. okuyabildiğim kadar sizi okuyup sızıyorum bilgisayar karşısında
hepinizi çok çok özledim, sizle birlikte sohbet etmeyi özledim
sağol datlumm.. ben de burda nöbetçiydim evet eh elimden geldiğince yetişmeye çalışıyom..teveccühünüz..bak şımarttın benimerhaba kıslarr geçmişi okudum geldim pazar olmasına rağmen yinede hareketliymiş
tabii bunda en büyük katkı sersuma ait eşi işinde kendiside burda nöbet tutmuş valla
harikasın sersum topiğe girince gözlerim hemen senin mesajlarını arıyor
herkese yetişmeye çalışıyorsun Allah senden razı olsun
hemen öğünlerimi yazayım
kahvaltım klasik karatay
akşamki yemeğimde şimdi hazırlıyacam
fırında tavuk
fırınlanmış sebzeler
ayran
dukan mı karatay mı hala karar veremedim... bana bi yol gösterecek var mı ? vakit ayırana şimdiden teşekkürler... birde karatay diyetinde her türlü peynir ve sebze serbest mi bilen var mı?,
amanın hemide 4 taneee...eh kuzucum çamtayı hakettin bencenoluyor anlamıyorum hergün kaçamak hergün kaçamak...bugün de browni kurabiye yaptım ilk kez dayanamadım 4 tane yedim.
akşam menüm:
zeytinyağlı taze fasulye
4 tane kurabiye
ohhh ohh afiyet olsun hafif bir aksam yemegi yemişsinAkşam yemeğimi de az önce yedim
Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
Peynir
Domates
Biber
Ceviz
Omega 3
Yeşil çay
Bir de yürüyüş yapsam bugün tam olacak
geçmiş olsun canım.ben de yıllarca sacımı omuzlarımda kullandım.ama gecen seneden beri uzatıyorum.uzun saçı kendime cok yakıstırıyorum.ama düzleştirmek yordu beni.slm kızlar nasılsınız
perşembe annemlere gittim,orda dişçiye gittim korktuğum gibi olmadıtemizlendi,diş etlerim de düzelmeye başladı şükür....
sonra sersumdan kıskanarak saçlarımı kestirdimeşimden habersiz kestirdim ama görünce çok beğendi
sonra da eve geldik ve ev boyandı çok güzel olduyarın da temizliğim biter inşallah.
benden haberler bu kadar canlarım
benim menümde de ciğer ve et kavurma var. afiyet olsun
seni gidi kıssskannççç.. şaka datlummm...ohhh iyi yapmışsın..sana da hafifledin gibi geldi mislm kızlar nasılsınız
perşembe annemlere gittim,orda dişçiye gittim korktuğum gibi olmadıtemizlendi,diş etlerim de düzelmeye başladı şükür....
sonra sersumdan kıskanarak saçlarımı kestirdimeşimden habersiz kestirdim ama görünce çok beğendi
sonra da eve geldik ve ev boyandı çok güzel olduyarın da temizliğim biter inşallah.
ah kıyamam yaa pazargünü iş gerçekten çekilmez..Herkese güzel pazarlaaaar (biraz geç oldu kusura bakmayın)
bugün kahvaltı yapar yapmaz işe gittim birikmiş bi sürü şey vardı onları hallettim (sayılır) pazar günü çalışmayı hiç sevmiyorum hafta daha da uzun geliyo bana
sabah geç kalktım her zamanki kahvaltımdan yaptım sonra tıpış tıpış ofise...
sersumcum ne güzel anlatmışsın evleri...benim de hayalim hep bahçeli evde oturmak ama hayal kurarken bile "bu ev ısınır mı? çatısı akar mı? yalıtımı ne kadar tutar acaba?" diye düşünüyorum sonra keyfim kaçıyo apartman dairesi paklar bizi
slm kızlar nasılsınız
evet ben de bildirim yapayım ardından evi silip süpürecegim.haftaya kayınvalidemler geliyor.şimdiden beni bir telaş aldı.nedense çok alısamadım.iyi biri ama evde uzun süre kalınca bazen geriliyorum rahat olamıyorum.
2.öğünüm
16:30 da bitti
1 kase dolusu ciğer kavurma( nefisti yemeyeli 2 sene oldu valla,Asya gibi sabah ta mı yesem diye düşündüm asyanın kulaklarını çınlattım)
çoban salata
17:30 1 demlik çay,tek başıma keyif alamadım doğrusu
şimdi ev işi,ardından yarın okula hazırlık,sonra da avrupa avrupayı izlerim.