- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah asyam bebeiş olmasını cok ıstıyorummmcanım sıkma canını ya toparlarsın sen merak etme
ayy insallah bebiş geliyordur
aynısı bana da oluyor sersumcum
insan afallıyor yahu neyse 2 ileri 1 geri gidiyor kilolar işte
hos geldin canım
oh ohh sende bendensinnn bende daha depresif cırkın pörtlemiş yaglı, karnım şişken mutlu degılm ya acken daha mutluyummmMERHABA KIZLAR.OKUL BAŞLADI BEN BİLDİRİM YAPAMAZ OLDUM.yapamadıgım gibi son 1 haftadır saldım kendimi.tereyaglar,ballar,ekmekler,zehirli tatlılar derken kendimi durduramıyorum.şu tatlıvarya gecen pazar yedim buranın kadayıf dolması. tüm haftamı zehir etti.1 hafta boyunca tüm düzenimi bozdu.kan şekerimin dengesi de bozuldu.halbuki ramazanda ne güzel 53 olmustum.taki 2 haftadır kilo alıyorum.:2::2:
saglıksız şeyler yiyince kendimi cok mutsuz hissediyorum.depresif oluyorum.dolu mideyle çekici olmadıgımı düşünüyorum.
ama saglıklı beslenınce cok mutluyum,kendime söylüyorum "yeme mutsuz olcaksın" diye ama o an unutuyorum cogu zaman.
bu nedenle bugün kendime dur dedim.dün aksam yediğim tatlıların abur cuburların acısını sabah 1saat bantta yürüyerek çıkarmaya calıstım .11 de kahvaltı yaptım tam karatay kahvaltısı.ama ne olsun 2saat sonra karnım acıkmaz mı.sebebi belli tüm hafta yediğim Gİsi düşük yiyecekler insülinimi bozdu.tut kendini dedim kendime 1 b.ayran içtim.yine açım sonra 16.30 da koca bir kase yeşilmercimekli salata yapıp yedim ama aklım alıştıgım ekmekte.dayanamayıp kepeklı kaşarlıtost yedim.
bugün bir nebze mutluyum artık bildirim yapmayı ihmal etmeyecegim.kilo vereyım derken almak zoruma gitti.
biri dahareyhancığım yazdıklarınla aynı beni anlatmışsın:26: bende önce yiyor sonra çok pişman oluyorum . menülerimide yazmıyorum utancımdan. bu gidişe acilen dur demeliyim. kilom artıyor ve kıyafetlerim olmuyor artık
gecmıs olsun canımm evet cok ıstıyoruz 2 bebeısımızı bakalım adetım 2 gun gecıktı amam bu normal bakalım haiş miyimmmmherkese merhabaaa
geçmişi şimdi okudum tek kaçamak yapan ben değilmişim bugün onu anladım
aslında sabah her şey normaldi güzel klasik bir kahvaltı yaptık dişçiye gittim sonra da eşimle alışverişe gittik
aldıklarımı yıkayıp dolaba yerleştirdim fln derken sabahtan beri bi tuhaflık hissi olduğunun farkındayım ama kendimle inatlaşıyodum ki..
yine zehirlenmişim büyük ihtimalle dün yemeğe gittiğimiz yerden oldu burda artık rutin her hafta zehirlenmezsem işim rast gitmiyo ilaç da almak istemedim kabızlık yapıyo çok, anam babam usulü limonlu kahvemi yedim bekliyorum
yaptığım kaçamaklara gelirsek iki tane muz yedim saat 4 gibi akşam da tavuk suyuna sade çorba içtim ama bi arkadaş çikolata getirmiş havaalanından (burdakiler çok fena) aslında canım tatlı istememesine rağmen sırf özlediğimden yedim bayaaa
gerçi hiç biri kalmadı ama olsun yedim mi yedim yani...yarın inşallah daha düzgün olacak bi kere düzenimi bozdum mu geri oturtmak zor oluyo valla...
ne alemsim oyacım akşam akşam yine güldürdün beni valla benimkine de dinamit koyup patlatmak lazım ancak öyle gider herhalde ne bileyim reklamını yapıyolardı umut fakirin ekmeği almıştım bi zamanlar...bi de seninkine bakayım burda bulursam bi tane almak istiyorum
bozma moralini hiç bir şey için pepeti hem inşallah bebiştir belki onun yüzünden böyle bi duyguların değişmiştir
sersumcum seninkisi listeyi görünce stress yapıyo bakıyo liste bitmiş hooop 1 kilo biz seni haftaya kafadan 1 kilo eksik yazalım nasıl olsa sonradan gidiveriyolar
hoşgeldin ecrin
daha önce söylenmiş ama ben de diyeyim ilk sayfayı oku kitabı oku zaten her şeyi çözmüş olursun
inşallah en kısa sürede hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursun
sevinccim her türlü baklagili yiyebiliyosun örnek: nohut, fasülye, bakla, barbunya, mercimek, börülce gibi
bu arada benim de bir sorum olacak: bezelye yemeği yiyebiliyo muyuz? geçenlerde alıp ayıklayıp buzluğa koydum eşim çok seviyo diye ama sanki hatırladığım kadarıyla yememek lazımdı:44::44:
ne dersiniz yiyeyim mi?
ac karna alınca geyirdıkçe :120::120:agzımdan koku gelıyor sevmıyorum o nedenle tok içtim hep ve gayet guzel verdım kıloYani kilo yapmadı bende
aç karnına mı alınıyor kullanan başka arkadaşlar yazsa
herkese merhabaaa
geçmişi şimdi okudum tek kaçamak yapan ben değilmişim bugün onu anladım
aslında sabah her şey normaldi güzel klasik bir kahvaltı yaptık dişçiye gittim sonra da eşimle alışverişe gittik
aldıklarımı yıkayıp dolaba yerleştirdim fln derken sabahtan beri bi tuhaflık hissi olduğunun farkındayım ama kendimle inatlaşıyodum ki..
yine zehirlenmişim büyük ihtimalle dün yemeğe gittiğimiz yerden oldu burda artık rutin her hafta zehirlenmezsem işim rast gitmiyo ilaç da almak istemedim kabızlık yapıyo çok, anam babam usulü limonlu kahvemi yedim bekliyorum
yaptığım kaçamaklara gelirsek iki tane muz yedim saat 4 gibi akşam da tavuk suyuna sade çorba içtim ama bi arkadaş çikolata getirmiş havaalanından (burdakiler çok fena) aslında canım tatlı istememesine rağmen sırf özlediğimden yedim bayaaa
gerçi hiç biri kalmadı ama olsun yedim mi yedim yani...yarın inşallah daha düzgün olacak bi kere düzenimi bozdum mu geri oturtmak zor oluyo valla...
ne alemsim oyacım akşam akşam yine güldürdün beni valla benimkine de dinamit koyup patlatmak lazım ancak öyle gider herhalde ne bileyim reklamını yapıyolardı umut fakirin ekmeği almıştım bi zamanlar...bi de seninkine bakayım burda bulursam bi tane almak istiyorum
bozma moralini hiç bir şey için pepeti hem inşallah bebiştir belki onun yüzünden böyle bi duyguların değişmiştir
sersumcum seninkisi listeyi görünce stress yapıyo bakıyo liste bitmiş hooop 1 kilo biz seni haftaya kafadan 1 kilo eksik yazalım nasıl olsa sonradan gidiveriyolar
hoşgeldin ecrin
daha önce söylenmiş ama ben de diyeyim ilk sayfayı oku kitabı oku zaten her şeyi çözmüş olursun
inşallah en kısa sürede hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursun
sevinccim her türlü baklagili yiyebiliyosun örnek: nohut, fasülye, bakla, barbunya, mercimek, börülce gibi
bu arada benim de bir sorum olacak: bezelye yemeği yiyebiliyo muyuz? geçenlerde alıp ayıklayıp buzluğa koydum eşim çok seviyo diye ama sanki hatırladığım kadarıyla yememek lazımdı:44::44:
ne dersiniz yiyeyim mi?
Gunaydınnnn Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...[/
hadi bakalım canım...inşallah bebiştir..inşallah asyam bebeiş olmasını cok ıstıyorummm
oh ohh sende bendensinnn bende daha depresif cırkın pörtlemiş yaglı, karnım şişken mutlu degılm ya acken daha mutluyummm
biri daha
gecmıs olsun canımm evet cok ıstıyoruz 2 bebeısımızı bakalım adetım 2 gun gecıktı amam bu normal bakalım haiş miyimmmm
ac karna alınca geyirdıkçe :120::120:agzımdan koku gelıyor sevmıyorum o nedenle tok içtim hep ve gayet guzel verdım kılo
evet tatlım herkeste bi durgunluk var.:44::44: sonbahardan mıdır nedir...:44: geçicek inşallah.Kislar iyi geceler herkeslere,
Bu aralar istedigim kadar cok giremiyorum topige ama aklim hep sizlerde. Vakit olursa hizli sekilde girip okuyorum, guzel muhabbetlerinizi tekip ediyorum. Cok iyi geliyo bana yazdiklarinizi okumak ve de bazi konularda yalniz olmadigimi bilmek.
Bu aralar kilo verme hizi ve miktari herkes icin yavaslamis gibi gorunuyo, di mi? Bende de ayni durum soz konusu. 1 ay once 79'u gordum diye cok ama cok mutlu olmustum ama bu kiloda resmen takili kaldim. 78,8 ile 79,5 arasinda gidip geliyorum. Arzu ettigim kadar yuruyus de yapamiyorum. Acikcasi biraz moralim bozuldu. Oyle aman aman bozdugumu da soyleyemiycem. Ogunlerde belki miktar olarak fazla yiyorum ama hocamiz zaten izin verilenlerden doyuncaya kadar diyo, oyle di mi? Herhalde bunyem bu kiloda biraz inat edicek ama insallah bu da gecicek diye umuyorum. Belki de gene ay'in buyume donemi ile ilgili bi seydir. Daha once de birileri bahsetmisti ay buyurken kilo zor verilir diye. Neyse ki bu gece dolunay. Demek ki bundan sonraki 2 hafta boyunca daha rahat kilo verebilicez artik, oyle umalim, ne dersiniz?
Bugunku ogunlerim:
Sabah: klasik Karatay
Ogle: Karatay usulu bulgurli ic kofte, salata, yogurt (Karatayci yaptigimiz arkadaslarimizin evindeydik)
Aksam: Izgara tavuk ve salata
Bollll bollllll leptinler, huzurlu uykular hepinize
günaydın arkadaşlar, keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum
bugün kendimi yeniden toparlayıp başladım, klasik yumurtalı kahvaltımı yaptım. öğle ve akşam yemeğimide planladım
iyi pazarlar diliyorum.
.bugün yine eşim yok..izin dönüşü olunca üstüste yazmışlar nöbetlerini..
bugün yine bol bol sizleyim..geleni ağırlarım artık. gerçi bugün pazar olduğundan genelde sessiz olur topiğimiz ama olanlarla idare ederiz artık..
sabah çamaşırlarımı yerleştirdim..bazadan montlarımızı ve uzun kollularımızı çıkardım..çamaşırların geri kalanını da makineye atıp çalıştırdım ..kızım kalkınca kahvaltımızı da yaptık mı tamamdır..valla bugün de iş miş yapacak halim yok..
bukaa yeter
şanslıymışsın tatlım ..ne güzel istediğini ve sana dokunmayacakları yemişsin daha noolsunn
maşallah tatlım .. okurken ben yoruldum bebeeemmm.. otur dinlen birass
geldim datlum..yazcam şimdik menümü..
evet tatlım benimkiler cuma sendromu yaşıyor galiba..
oyaya ben de çok güldüm sabah yaa alem kıss noolcek..
geçmiş olsun bu arada tatlım..eski usuller en iyisi iyi yapmışsın..
Sabah börek yedim ben yürümem lazım eşim de sağolsun 750 gr almış bol bol yidim yani yakmam lazım
Dün iki saat yürüdüm ama m.gnumu da götürdüm hani
Günaydın datlum.. Sana da iyi pazarlar
Dinlen sen de bugün:112:
Ben dünkü yorgunluğun üstüne yürüyüşe gidemedim akşama uyursa gideriz eşimle inş.
Sabahın köründe gene kalktık ama uyandı baba diye ağlıyor rüyasında çikolata görmüş sabah sabah eşim de gidip ona çikolata aldı 7:00 da
Bahçemi suladım.. Aynı zamanda mahsullerimi topladım Taze fasulye salatalık biber..
Şimcik taze fasulyelerimi ayıklayıp yıkadım.. Barbunyalar da ayıklandı.. yemek olmaya hazır kendileri.. Çilek reçelimi kaynattımm. Tepsiye koyuciimm güneşlenecek.. Kızılcığımı da koydum o da reçel oluyu
Mutfağımı toparlayacağım bamyalarımı ayıklayacağım.. Bahçemden topladığım biriktirdiğim biberlerimi eşime doğratıp buzluğa atacağım ohhhh kaçayım ben
Sağol sersumummmm Kıss 7 den 8 e kaa yürüdüm ama sulama kanalı kıyısında (deniz hayal)
Büyüleyici bir de manzara vardı DOLUNAY süpperdii yaw çocukluğumdaki çizgi filmler aklıma geldi peynirden yapılmış ay dede