herkese merhabaaa
geçmişi şimdi okudum tek kaçamak yapan ben değilmişim bugün onu anladım
aslında sabah her şey normaldi güzel klasik bir kahvaltı yaptık dişçiye gittim sonra da eşimle alışverişe gittik
aldıklarımı yıkayıp dolaba yerleştirdim fln derken sabahtan beri bi tuhaflık hissi olduğunun farkındayım ama kendimle inatlaşıyodum ki..
yine zehirlenmişim
büyük ihtimalle dün yemeğe gittiğimiz yerden oldu burda artık rutin her hafta zehirlenmezsem işim rast gitmiyo
ilaç da almak istemedim kabızlık yapıyo çok, anam babam usulü limonlu kahvemi yedim bekliyorum
yaptığım kaçamaklara gelirsek iki tane muz yedim saat 4 gibi akşam da tavuk suyuna sade çorba içtim ama bi arkadaş çikolata getirmiş havaalanından (burdakiler çok fena) aslında canım tatlı istememesine rağmen sırf özlediğimden yedim bayaaa
gerçi hiç biri kalmadı ama olsun yedim mi yedim yani...yarın inşallah daha düzgün olacak
bi kere düzenimi bozdum mu geri oturtmak zor oluyo valla...
ne alemsim oyacım akşam akşam yine güldürdün beni
valla benimkine de dinamit koyup patlatmak lazım ancak öyle gider herhalde
ne bileyim reklamını yapıyolardı umut fakirin ekmeği almıştım bi zamanlar...bi de seninkine bakayım burda bulursam bi tane almak istiyorum
bozma moralini hiç bir şey için pepeti
hem inşallah bebiştir belki onun yüzünden böyle bi duyguların değişmiştir
sersumcum seninkisi listeyi görünce stress yapıyo bakıyo liste bitmiş hooop 1 kilo
biz seni haftaya kafadan 1 kilo eksik yazalım nasıl olsa sonradan gidiveriyolar
hoşgeldin ecrin
daha önce söylenmiş ama ben de diyeyim ilk sayfayı oku kitabı oku zaten her şeyi çözmüş olursun
inşallah en kısa sürede hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursun
sevinccim her türlü baklagili yiyebiliyosun örnek: nohut, fasülye, bakla, barbunya, mercimek, börülce gibi
bu arada benim de bir sorum olacak: bezelye yemeği yiyebiliyo muyuz? geçenlerde alıp ayıklayıp buzluğa koydum eşim çok seviyo diye ama sanki hatırladığım kadarıyla yememek lazımdı:44::44:
ne dersiniz yiyeyim mi?