- 1 Haziran 2011
- 710
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar karatay diyetti omega3 öneminden hep söz ediyor kapsül olarak omega3 aldınız mı biz hep kilo aldırır diye duymuştuk:26:nasıl kilo verebildiniz mi ve ne marka omega3 aldınız özelden markayı yazarsanız sevinirim
adana köfteyide mi actfyle yaptın cnm.tarifini verirmisin :)
eline sağlık canım.bende severim adanayı ama evde denemedim hiç.kızınıda mutlu etmişsin ne güzel.kaç yaşında kızın.Allah uzun ömür versin.
kızlar ben menü yazmıyorum ama elimden geldiği kadar hepinizin manüsünü tek tek okuyup kendime örnekler alıyorum.yakında bende sizinle menüler paylaşıcam.önce adapte olmaya çalışıyorum.ama 3 gündür sıfır ekmek yedim.ve hep 3 öğün beslendim.sadece ufak tefek kaçamaklarım oldu o kadar.onlarda masum değil tabiki ama yeni başladım adapte oılmaya çalışıyorum o kadar olsun dimi.
Hayır tam tersi kilo verdiriyor. Ben solgar omega3 700 alıyorum bitince 900 lük olandan alıcam artık
Herkese selam. Geç oldu ama akşamı da yazıp öyle yatayım:
19:00 1 tabak domates çorbası
1 tabak sulu köfte
Bu akşam başıma geleni yazayım size...
Eşimin epey samimi olduğu ama benim tanışmadığım bir aile vardı. Onlara geçmiş olsuna gittik bu akşam. Giderken de benim çok sevdiğim bir pasta aldık. Arabada niyeti bozdum. Gidince pastadan 1 dilim yiyeyim diye karar verdim. Ama gittiğimiz evdeki kadın da Karataycıymış ve eşim bizim de Karatay yaptığımızı söylemiş daha önceden. Evsahibi usuleten pastayı getireyim mi diye sordu. Eşim yok, diyetteyiz dedi... Ben yutkundum... Sonra da kuru kuru çayımı içtim
Yahu herkesin gittiği yerde ısrar, kıyamet gider... Ben kaçamağa niyetleniyorum, ısrara falan gerek yok, direkt yiyeceğim zaten... Evsahibi Karataycı çıkıyor! Güler misin, ağlar mısın?
Şaka bir tarafa, kadına dua ettim. Keşke herkes onun gibi olsa. Hayat daha kolay olurdu.
canım bende seninle aynı durumdayım valla.ne işe güce nede çocuğuma enerjim var.upuzun bir tatil istiyorum.bulunduğum şeride yabancıyım zaten.hala adapte olamadım.ama sabahları ebru şallı ile pilates yapabilirsin bence.ben şimdi saatin 10 olmasını bekliyorum en azından günü sporsuz kapatmamış oluyorum.
bende geçen gün actfryde palamut yapmaya kalktım pişman oldum.dağaldı balıkçıklarım.sonra aldım az yağlı tavaya attım.balıkta yağsız çok yavan geeliyor bana.hamsilerin tadı nasıldı.kızartma tadını verdimi?
gece süt içebiliyormuyuz kızlar ya.öyleyse acı içinde uyumama gerek yok.miğdemin üstüne yatıyorum açlıktan:)
benimde en çok korktuğum şey işte.bizde oturmalar genelde akşamları oluyor.o saattede izzet ikram ohoo hak getire.dünyanın şeyini yapıyorlar.yesen olmuyor yemeseen ayıplanıyor.mecburen yiyorsun yedikçede yiyesin geliyor:)buna henüz bir çözüm bulamadım ben.
ikizlik anneden annenin sülalesinden geliyor diye biliyorum eşinizin akrabalarında olması önemsiz.
canım bende seninle aynı durumdayım valla.ne işe güce nede çocuğuma enerjim var.upuzun bir tatil istiyorum.bulunduğum şeride yabancıyım zaten.hala adapte olamadım.ama sabahları ebru şallı ile pilates yapabilirsin bence.ben şimdi saatin 10 olmasını bekliyorum en azından günü sporsuz kapatmamış oluyorum.
Kaneel merhaba , quinoayı nerden temin ettin?