- 22 Ocak 2009
- 398
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh iyi yapmışsın sersumcum,güle güle kullan yeni saçlarını
bende kestirmek istiyorum ama eşim istemiyobende habersiz kestirmeyi düşünüyorum
sağol canım.. evet güsel oldu kıss..hafifledim vallaGüle güle kullan sersumum. Eminim çok güzel olmuştur.
Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz eşim de Karataycı. Dün kontrol için tahlillerini yaptırdı. Sonuçları paylaşmak istedim:
Henüz normal değerlerine gelmese de kolesterolü epeyce düşmüş.
Yüksek olan karaciğer değerleri normale gelmiş.
3 aylık şeker ortalaması birazcık daha düşmüş. İnsülin kullanmayacak, hapa devam edecek.
Doktor kolesterol ilacı yazmış. Kullanmamaya karar verdik. Sonuçta değerleri iyiye gidiyor. Karatay'a biraz daha zaman verirsek zaten düzeleceğini düşünüyoruz kolesterolünün de... Zaten 4 yıl kadar önce kolesterol ilaçları kullanmıştı. Karaciğer değerleri öyle bir bozulmuştu ki daha yeni düzelebildi...
Yani diyeceğim şu ki, Karatay'da zayıflamak, sağlıklı yaşamın yanında bonus gibi:)
Ohh lahmacunlar da yenmiş afiyetler olsun
açlarını da güle güle kullan
biliyorum canım ondan dedim ya çok iyi bakmadılar güvenmiyorum onlara diye verdikleri
ilacı bile almadım tahlillerde bişey yok ama teşhise vertigo yazıyo böyle bir şey olur mu
ya yok canım devam ederse dediğin gibi kbb uzmanına gidicem önerilerin için tşkler canım
hepsini aklıma yazıyorum
evet canım geçer ama özlem işte ne yapayım sabırsızlanıyorum bende en son nisan ayında gördüm
ailemi çok özledim onları her gün konuşuyorum ama yetmiyor işte sanada sabırlar dilerim canım 1 senen
var daha
merhaba kızlar
bu saat oldu totomun üzerine yeni oturdumbüyük temizlik başladı evde,haftasonu da boya falan....bugün de koltukları sildim yemek,spor derken resmen bittimkahvaltımı yazıyım
canım yumurta yemek istemedi,birkaç tane pazı dolması ve 2 tane de biber dolması yedim,yanında peynir ve 1 muz.
40 dk yürüyüp 100 mekiğimi de çektim sabahın köründe
kolay gelsin canım mis gibi ferah ferah huzurlu mutlu oturursunuz inşallah
merhaba kızlar
bu saat oldu totomun üzerine yeni oturdumbüyük temizlik başladı evde,haftasonu da boya falan....bugün de koltukları sildim yemek,spor derken resmen bittimkahvaltımı yazıyım
canım yumurta yemek istemedi,birkaç tane pazı dolması ve 2 tane de biber dolması yedim,yanında peynir ve 1 muz.
DÜNKÜ MENÜM
sabah
1 şeftali
1 domates,4 zeytin,örgü peyniri,2 ceviz,omega3 tek kapsül
öğle
küçük bir parça güllaç(baş ağrısı başlayınca)1 kupa çay,yarım domates,
(ve benim başağrısı ilerledi dünden bu yana devam eden ishalin ve bulantımın üstüne eklendi.baktım kötü oluyorum eşimi aradım hemen ben fenayım gel hastaneye gidelim diye ki kolay kolay dr. a gitmeyen ilaç kullanmayan biriyimdir..tabii eşim gelene kadar son yediklerimde çıktı korkunç bulantılarla..acaip soğuk soğuk ter bastı beni ve her şey heryer dönüyor resmen.eşim geldi apar topar atladık arabaya acile düşünün acilde ayakta durabilmenin son kırıntılarıda gitti hemen tansiyon ölçüldü ve serum takıldı ben kendimden geçmiş haldeyim sadece hissediyorum tekerlekli sandalyeyle yatağa götürüldüm düşünün yani..gözümü açamıyorum herşey dönüyor midemi bulandırıyor..dün öğleden sonrayı hastanede geçirdim..serum kendime getirdi biraz beni..çıkışta tuhaftım ama daha iyiydim.)
akşam
kıymalı domates,tarhana çorbası,ekmek,yeşil soğan,azıcık bal..
(akşamları yemeden geçebiliyodum ama bundan sonra eşim bekçi olucak kesin.ben çorbayı yaparken o domatesleri doğradı tabii bana söylenerekakşam yemiyodum ya o beni tüm gün aç geziyoırum sanıyorartık mecburen otururum 2 kaşıkla gözüne yiyomuş gibi görünürüm mecburen çünkü akşam çok geç saat oluyor 8i geçiyor yemek saati)
sağol canım.. benim eşimde hiç istemiyordu ama ben de sürrrppppriizzz dedim..valla beğendi..arada değişiklik gerekiyor..nasılsa kökü bizde canım
sorma tatlım 1 yıl var daha olsun sağlık olsun naapalım..senin adına da sevindim....sen de az sabretmemişsin..[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
selam arkadaşlar
dün akşam yeşşil fasülyemi yiyip yanına yoğurt olayına aktım 1 avuç ceviz yedim dışarı çıktık çok kararlıydım bişeycikler yememeye amaaa gel görkii eşim balıkçıya girince kararlılık gitti mayonezli sosa bana bana kalamar yedim 4-5 lokmada hamsi ordan çıkncada çeyrek kokorece bağlayıp kendime yuhu çektim
merhaba kızlar
Kızlar gecmisi okudum yazmak istediğim çok şey oldu ama telefonumdan giriyorum alinti yapmak zor olacak..aklmda kalanlardan
MENEVSEHULYA canım bir an önce kesin teşhisin konur ins acil şifalar dilerim.senin annenle ilgili yorumların beni çok duygulandiriyor..bir an önce kavuşursun ins..bende babami kaybettim malesef ..aile gibisi yok..dilerim bebisin tez vakitte sana saglikla gelir ve gurbet özlemin bir nebze hafifler tatlım
süper ya bende vazgeçebilirim inşallah.şimdilik iyi gidiyor.ama canım çok tatlı istiyor onu nasıl yapıcam bilmiyorum.ekmeği çok seven biri olarak son 3 ayda toplam 5 dilim ekmek ya yemişimdir ya yememişimdir. yani merak etme yaparsın alışıyor vücut
canım çok teşekkür ederim inşallah
gurbet çok zor bende bazen tutamıyorum böyle kendimi işte
güzel dileklerin için çok teşekkürler canım çok sağol