Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
dün hiç giremedim,sabahtan akşama izmirdeydik.gezdik dolaştık.o kadar yürüdük ki gece bacaklarımın sızlamasından uyuyamadımee tabi cısslardan da yedim:18::18:
kızlar bu diyet kolay mı zor mu? kilo verenler ne kadar zamanda kaybettinizz?
hoşgeldin şekerim.almamışsın ya bu da bir başarıdır bence
Olsun canım , yürüyüşle çookdan eritmişsindir cıssları
canım listeye girince hedefine ulaşana kadar listede kalıyorsun. Menülerini de yazmayı ihmal etme ama Buraya yazınca kontrol etmen kolay oluyor, bir de kaçamakların az oluyorslm kızlar bu sabah kahvaltım 2 de bitti klasik karatay kahvaltısı yaptım 1 domat 1 salatalık 10 s.zeytin peynir ceviz 1 haşlanmış yumurta öğle yemeği niyetine küçük bir salkım beyaz üzüm yedim . Dün akşam pikniğe gittik etin yanında salata sonrasında çilek 3 avuç ta çekirdek yedim ekmek kesinlikle yemedim . Bu arada ben 2 hafta menü bildirimi yapıp geçtigimiz cuma listeye girmiştim bu hafta da listeye girmek için hergün menü bildirimi yapmalı mıyım ve listeyi her hafta başkası yapıyor sanırım ben ne zaman yapıyorum ?
Merhaba kızlar
canım listeye girince hedefine ulaşana kadar listede kalıyorsun. Menülerini de yazmayı ihmal etme ama Buraya yazınca kontrol etmen kolay oluyor, bir de kaçamakların az oluyor
Listenin sonuncusu, gelecek hafta listeyi yapan kişi oluyor yani dikkat et
Eğer liste sonuncusunun bir işi çıkarsa, ondan bir önceki yapıyor.
Kolay gelsin , umarım hedefine kolayca ulaşırsın
selam kızlar:3:
dün hiç giremedim,sabahtan akşama izmirdeydik.gezdik dolaştık.o kadar yürüdük ki gece bacaklarımın sızlamasından uyuyamadımee tabi cısslardan da yedim:18::18:
selam kızlar
canım cıslardan arada yemen artık seni etkilemez ki zaten spor da yapıyorsun
inşallah canım..gunaydın canım bakmıstım bende ona bendeeşime dıyım de alalım insalh
hoş buldum canım actifryın hayırlı olsun güle güle kullan