- 19 Mayıs 2011
- 59
- 0
uzun zamandır yazamıyordum hafif bir rahatsızlık gecirdim tabiii rejimde gitti
bu pazartesi yani dün tekrar basladım ama anladım ki kendimi engelemeden bazı hatalar yapıormusum örneğin hergün 4 tane (en az) 3 ü bir arada kahvelerden içiyordum birde yemek yeme saatlerim uymadı yogun çalışıyorum ve spor cok az yapıordum meğer bunlar ne kadar etkiliymiş insan 2 günde bile anlıyor :26:
2 gündür 40 dk spor yapıyorum harfiyen rejime uyuyorum ve size sunu da belirteyim söylemesi ayıptır ama ben normalde tuvalete 2 günde bir cıkarım 4 gündür doğaddan kayılı form cayı içiyorum ve sabah akşam kurulmuş gb bir düzenim oldu maşallah :26:eger kabızlık sorununuz varsa bir deneyin derim
aslında hersey insanın elinde gecen haftalarda yorgunum z<aten spor yapamam diyorum ama isteyince oluyor
insallah kurbana kadar istediğimiz kilolara ineriz
sabahki menüm 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
yarım ç.bardağı ceviz
yarım domates
peynir
öğlen mercimek corbası
döner eti (sadece eti)
yanında bolca salaata
akşam yeşil mercimek yemeği ve cacık
2 tane kayısılı form çayı su anda da bir bardak tarcınlı süt
iyi geceler herkese
bu pazartesi yani dün tekrar basladım ama anladım ki kendimi engelemeden bazı hatalar yapıormusum örneğin hergün 4 tane (en az) 3 ü bir arada kahvelerden içiyordum birde yemek yeme saatlerim uymadı yogun çalışıyorum ve spor cok az yapıordum meğer bunlar ne kadar etkiliymiş insan 2 günde bile anlıyor :26:
2 gündür 40 dk spor yapıyorum harfiyen rejime uyuyorum ve size sunu da belirteyim söylemesi ayıptır ama ben normalde tuvalete 2 günde bir cıkarım 4 gündür doğaddan kayılı form cayı içiyorum ve sabah akşam kurulmuş gb bir düzenim oldu maşallah :26:eger kabızlık sorununuz varsa bir deneyin derim
aslında hersey insanın elinde gecen haftalarda yorgunum z<aten spor yapamam diyorum ama isteyince oluyor
insallah kurbana kadar istediğimiz kilolara ineriz
sabahki menüm 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
yarım ç.bardağı ceviz
yarım domates
peynir
öğlen mercimek corbası
döner eti (sadece eti)
yanında bolca salaata
akşam yeşil mercimek yemeği ve cacık
2 tane kayısılı form çayı su anda da bir bardak tarcınlı süt
iyi geceler herkese