- 10 Mayıs 2012
- 1.478
- 960
Teşekkürler canım inşaAllah :)Tebrik ederim
Darısı 57,5 kg a
gözünaydın canım..[/QUOTE]
Teşekkürler
Leylak teşekkürlertebrikler canım
yürüyüşümü yapayım bari:86::86::86:
Yap bari vallahi imreniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım inşaAllah :)Tebrik ederim
Darısı 57,5 kg a
Leylak teşekkürlertebrikler canım
yürüyüşümü yapayım bari:86::86::86:
Okullar açıldı ders saatleri uzadı 18:30 da çıkıyoruz ben de acıkıyorum 11:30 da k.valtı ettim çok ama çok acıktım okulda eve geldiğimde 19'du 2. öğünü yedim.
Okulda ara öğün yapsammı saat 15:30 gibi bilemedim badem ve ayran mı yesem bi fikir verin kızlar
canım bence iyi düşünmüşsün..arada kuruyemiş,ayran veya süt seni toparlar..19.30 gibi de son öğününü yaparsın tatlım..
arkadaşlar bi bilgi vereyim size, topiğe sonradan katılanların bir yanlışı var düzeltirseniz yararınıza olur.. muz yediğinizde diğer kahvaltılık malzemeleri yemiceksiniz. bir öğünde muz varsa 2 adet yerli muz yanında 1 çay bardağı kavrulmamış çerez( bu bir öğündür..) yiceksiniiz.. domates peynir zeytinli kahvaltıdA YUMURTA yiceksiniz..
80 ler de neymiş kızlar
trt1 de guzel bır dızı canım
teşekkür ederim canım . Peki sen gerçekten 40 kilo verdin mi inanılmaz ne kadar zamanda verdin vucudun nasıl görünüyor çatlak ve sarkmalar oldu mu
Okullar açıldı ders saatleri uzadı 18:30 da çıkıyoruz ben de acıkıyorum 11:30 da k.valtı ettim çok ama çok acıktım okulda eve geldiğimde 19'du 2. öğünü yedim.
Okulda ara öğün yapsammı saat 15:30 gibi bilemedim badem ve ayran mı yesem bi fikir verin kızlar