Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dünkü menüm
kahvaltı
2 küçük bol limonlu lahmacun,2 ceviz,limonlu şekersiz açık çay,omega3 1 kapsül
öğle
4 küçük lahmacun bol limonlu lahmacun,yarım kase yoğurt
gün boyu 4 kupa limonlu şekersiz çay
spor:60 dk yürüyüş
2,5 litre su
kitap:Kırk vezir hikayeleri
Evet nihayet yine 58.5 oldum
canımm günaydın ne kadar zamanda verdin kilonu harikasınızz.iradenizi tebrik ederimm.takdire şayannnnn gerçekten inşallah ben de veririmm.sizi gördükçee şevkleniyorummm.
Asya günaydın canım,
Nasılsın? Derslerin başladı mı?
ya nasıl canım lahmacun istedi nasıl, böyle limonlu maydonozlu resmen ağzımın suyu aktı
olmazsa evde minik fındık lahmacun yapayım kendime gerçi yemesem daha iyi ama rüyalarıma girer bu saatten sonra
gerçekten lahmacun çok hoş geldi kulağa. Ancak bu Karatay diyetinde de hani belli bir kiloya ulaşana kadar bazı şeyleri yememek daha mı iyi? çok kilo vermiş arkadaşlara sormak isterim. Yani mesela benim canım çiğ köfte de çok çeker, simit, lahmacunn. hmmm leziz. bu diyette serbest olmakla birlikte acaba şöyle 3-5 kilo verdikten sonra mı listeye sokulmalı? yani ilk başlardan itibaren yenirse kilo vermeyi yavaşlatır mı?
17 EYLÜL MENÜM
SABAH : 1 adet kayısı kıvamlı yumurta, 5 adet ceviz, 1 dilim b. peynir, domates salatalık , 6-7 y. zeytin, yeşil çay
ÖĞLE : 5 adet kuru incir, 1 bardak y. çay(okulda vakit olmadı )
AKŞAM : 6 kaşık y. fasulye, 6 kaşık makarna , 1 bardak yoğurt, salata( makarna kötü oldu ama dayanamadım
SPOR : okulda hiç oturmadımm
bu sene 1. sınıfları aldım , şu anda ayaklarımın altı resmen sızlıyor hem çok şekerler hemde çok yorucular. kimisi eteğimden kimisi kolumdan çekiştiriyor.. çok işim var çokkkk
selam dunya guzellerim..umarim herkes iyidir..ben pek iyi degilim maalesef,tahlil sonuclarimin bi kismi cikti bugun,sonuclar pek iyi degil,hastalik kesinlesti maalesef..kadinlar kulubunde bu hastalikla ilgili bi topigi takip ettiydim biara,orda herkese moral veren hamile bi kiz wardi,bikac gun once bebegi de kendi de ölmüs,yikildim resmen..ama etrafimin destegiyle moralimi yuksek tutmaya calisiyorum..moral en onemli ve en tesirli ilacmid..bi kac haftaya erciyes universitesi hastanesine yatcam kortizon tedavisine basliycaklar..benim icin cok dua edin kizlar noolur,desteginize ve dualariniza okadar cok ihtiyacim warki size anlatamam..hepinizi sewiyorum,yarin tekrar girerim insallah..simdilik hoscakalin canlarim..
ıyınıyetlım nasılsın canım yenı egıtım ogretım yılın hayırlı olsun tabıkı dıger butun ogretmen arkadaslarımızında
yürüyüşümü yapayım bari:86::86::86: