- 23 Mart 2012
- 1.697
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba birkac sorum olacak cigkofte karatayda yasakmi? Birde aksam kactan sonra yemek yemiyorsunuz benimki 8i buluyor bu sekilde zayiflayamammi acaba?birde erken yayarsam yediklerimi yakmadanmi yatmis oluyorum? Simdiden tesekkurler :)
Kizlar merhaba birkac sorum olacak cigkofte karatayda yasakmi? Birde aksam kactan sonra yemek yemiyorsunuz benimki 8i buluyor bu sekilde zayiflayamammi acaba?birde erken yayarsam yediklerimi yakmadanmi yatmis oluyorum? Simdiden tesekkurler :)
işte listemiz kısslarrr...biraz azız ama napalım..kilo veren veremeyen herkesi kutlarımm :13::13:
amiboid: % 1.025
topraksuu :%0.980
sebnemguducu :%0.970
papadiya: % 0.873
sersum % 0.864
menevsehulya %0.462
ne-yazcam-ya: % 0.326
almira42..%0.321
lacey: +++ %0.409+++
ody %: 0.494+++
sivasın gülü :%0.919+++
:119::119::119::119::119::119:
aaaa neden amaaa
ben yokum listedeeeeee
canım listeye girmek için iki hafta düzenli menü bildirimi yapılması lasımm ondan yoksun :)
aaaa neden amaaa
ben yokum listedeeeeee
yeni eğitim yılı hepimize hayırlı olsun canım..aynen benim kızım da gitmeyi hiç istemedi..İstanbulun aksine güneşli ve güzel bir güne uyandık biz..ama kızım yeni bir ortama girmenin verdiği stresi yaşadı ve yaşattı bize..inşallah memnun olarak gelir eve..Herkeslere günaydınlaaarrrrr,
Okulların açıldığı bu günde aramızdaki öğretmenlere ve çocuğu bugün okula başlayanlara huzurlu bir eğitim yılı diliyorum. Umarım su gibi geçer herkes için.
Istanbul'da maalesef keyifsiz bir sabahta başladı yeni eğitim yılı. Hava serin, yağmurlu, koyu gri 13 yaşındaki oğlum okula gitmemek için nasıl yalvardı anlatamam, hatta nerdeyse ağladı koca adam. Ama ben "zalim" anne olduğum için gene de yolladım. "Bunu hiç unutmıycam anne" dedi bana duygu sömürüsü yaparak.
Sabah işe gelirken radyoda haberleri dinledim ve kaybettiğimiz vatan evlatları için içim kan ağlıyor. Nereye kadar gidecek bu korkunç durum? Zaten keyifsiz başlayan sabahım iyice felaket oldu böylece
Hep aklımdasın Sersum'cum, ne kadar büyük fedakarlıklar içinde vatan hizmeti yapıyorsunuz, Allah hepinizden razı olsun.
Ben de bugünden itibaren daha düzenli menü bildirimi yapmaya çalışıcam. Şimdi işe dönmem lazım, akşamüstü fırst bulunca yazarım inşallah.
günaydın kızlar gözlerime inanamıyorum şu anda tartıda 58.7 çıktım yani 800 gr gitmiş görünüşümde de bir değişiklik var bu sabah farkettim 1 haftadır hergün spor yapıyorum onun etkisi mi acaba anlamadım , üstelik te regliyim . Çok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim
tebriklerr..