- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
Hoşbulduk canımın içi. Allah yardımcısı olsun tüm memurların, askerlerin, güvenlik güçlerinin... Hep duamdasınız.
Prop un ameliyatının iyi geçmiş olmasına sevindim ama biyopsi işi can sıkıcı tabii... İnşallah iyi haberlerini alırız...
Bak, bu dediğin doğru! Gerçekten yaptıkça yapası geliyor insanın. Geçen bir arkadaşımın ablasının kışlık şeftali koyduğunu duydum kavanozlara. Dumur oldum! Ben duymamıştım daha önce ama şekerli su içine koyduğu için ben yapmaya niyetlenmedim.
İyiniyetlim, senin kızınla benimki yaşıt sanırım. Ne güzel oldu büyümeleri değil mi? Bayağı arkadaş oluyor artık benimkisi... Okuduğuma göre seninki de öyle. Öp onu benim için.
Asyaateşi görmedim bu arada. Yok mu çıtır kızım? Gerçi tesadüfi açtığım sayfalarda çok güzel bir haber okudum onunla ilgili. Belki de artık buraya vakit ayıramıyordur
Aman canım şekerli şeylerden uzak durmamız en hayırlısı Ben bu sene reçel filan hiç yapmadım bu yüzden:112:
Geçen yıl yaptığım çilek reçelleri eşimle birlikte Karatay yaptığımızdan bitmedi bu sene nadiren yenir onlar çocuklara filan da yeter dedim sen de en iyisini yapmışsın
Canım kızım 6. sınıfa başlayacak inş. Benim ki ergenliğe bodoslama daldı Kafa tutuyor aniden sinirleniyor süslenip püsleniyor sürekli
Büyümeleri harika ama o kadar hızlı büyüdü ki son 2 yılda inanılmaz Evet canım benim ki de artık bana arkadaş oluyor bu yönüyle de harika büyümesi Sen de kızını öp canımcım Bugün yazdığını okudum Çok şaşırtıcı benimki de bizi dumur ediyor valla
Bizden ööle farklı yetişiyorlar ki yaptıkları ve söyledikleriyle bizi şaşırtıyorlar