Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım..aminCanım çok dikkat edin kendinize,Allahım yardımcınız olsun
hoşgeldin tatlım..özlemiştik seni..Ben geldim canlarım. Neredeyse 4-5 haftadır buralarda olmadığım için geçmişin hepsini okuyamadım ama son 10 sayfayı okudum.
Özlemişim hepinizi. Yalnız Prop'u göremedim. İyi mi Muhtarım? Haber alıyor musunuz?
İyiniyetlim hala kışlık hazırlığı yapıyorsun bakıyorum. Yeter artık. Bak seni gördükçe ben de hevese gelip bişeyler yapmaya çalışıyorum. 15 yıldır böyle bir hazırlık görmemiş olan kocam, hayretle bana bakıyor! Çok hamarat gördüm seni dedi dün, domates soslarını görünce:)
Sersum, yazdıklarını okudum. Çok üzüldüm. Senin için... Ülkem için...
Aşağıda göreceğiniz gibi kendime yeni bir çizelge yaptım. Bu çizelge ve hedefle devam etmek niyetindeyim, 2. yarıya:) 2 hafta kilo bildirimi yapayım, sonra listeye de talip olurum.
Hepinizi öpüyorum
Bugünkü bildirimimi de yazayım. Siftah benden, bereket Allah'tan:))
10:30
2 yumurta ile sucuklu yumurta
2 dilim kaşar peynir
6 zeytin
Domates,maydonoz,salatalık
1 avuç ceviz
Çay
Türk kahvesi
Niyetim, 5-6 gibi 2. öğünü yapıp tükanı kapamak ama şu anda karnım gurulduyor. Bari gidip 1 bardak süt içeyim...
Herkese merhabalar arkadaslar
Bisi sormak istiyorum. Dukan diyeti yapan bir arkadasim yulaf kepeginden bahsetti. Hem tok tutuyor hem de bagirsaklari calistiriyormus. Benim bugun karatay diyetinde 6. Gunum. Ilk 3 gun yasadigim bas agrilari bitti ve gercekten midem beynim vucudum cok rahat :) tek sorunum suan kabizlik. Aslinda cok su iciyorum surekli yesillik yogurt yiyorum sut iciyorum ama acaba oglen ogunume yogurtla beraber yulaf kepegi eklesem mi? Deneyenler var mi? Yada karatay diyetinde yulaf kepegi yasak mi?
2. öğünüm
2 tabağa yakın zeytinyağlı kabak yemeği
tam tamına 8 adet mantı(bizimkilere yaptım..anca o kaa yedim:18::18: valla küçüktüler..):18:
şalgam suyu..
akşama yürüyüş...
Ben geldim canlarım. Neredeyse 4-5 haftadır buralarda olmadığım için geçmişin hepsini okuyamadım ama son 10 sayfayı okudum.
Özlemişim hepinizi. Yalnız Prop'u göremedim. İyi mi Muhtarım? Haber alıyor musunuz?
İyiniyetlim hala kışlık hazırlığı yapıyorsun bakıyorum. Yeter artık. Bak seni gördükçe ben de hevese gelip bişeyler yapmaya çalışıyorum. 15 yıldır böyle bir hazırlık görmemiş olan kocam, hayretle bana bakıyor! Çok hamarat gördüm seni dedi dün, domates soslarını görünce:)
Sersum, yazdıklarını okudum. Çok üzüldüm. Senin için... Ülkem için...
Aşağıda göreceğiniz gibi kendime yeni bir çizelge yaptım. Bu çizelge ve hedefle devam etmek niyetindeyim, 2. yarıya:) 2 hafta kilo bildirimi yapayım, sonra listeye de talip olurum.
Hepinizi öpüyorum
Bugünkü bildirimimi de yazayım. Siftah benden, bereket Allah'tan:))
10:30
2 yumurta ile sucuklu yumurta
2 dilim kaşar peynir
6 zeytin
Domates,maydonoz,salatalık
1 avuç ceviz
Çay
Türk kahvesi
Niyetim, 5-6 gibi 2. öğünü yapıp tükanı kapamak ama şu anda karnım gurulduyor. Bari gidip 1 bardak süt içeyim...
sağol canım..amin
hoşgeldin tatlım..özlemiştik seni..
prop iyiydi en son.. ameliyat oldu ..sanırım kontrole gitti Ankaraya..bir de kayseride biopsi yaptıracaktı..inşallah sadece allerji çıkar diye hepimiz dua ediyoruz..lekelenmeleri vardı..:26::26:
biz de idare ediyoruz işte canım..iç güveysinden hallice
Allah bizle beraber buradaki tüm memurlarımızı korusun canım..
sadece üzülüyoruz elimizden birşey gelmiyor..helikopterler vızır vızır..hergün bir patlama,operasyon..hop oturup hop kalkıyoruz inşallah şehit yoktur diye
Canım hoşgeldin aramıza çok sevindim geldiğine 2. yarıda umarım istediğin hedefe zorlanmadan ulaşırsın
Canım :111: oldum ben de kışlık hazırlıklarından biri beni durdursuunnn :111:
Kışa hazırlanmak güzel oluyor di mi Yine yazdıklarınla yüzümde tebessüm oluştu kızımda noluyo diyip duruyor
Kışın ağız tadıyla yersiniz inşallah canım sevdiklerinle birlikte:112:
canım bencede yiyebilirsin ara sıra ,doğal ve az işlenmiş gıdalar var içinde şimdiden afiyet olsun