- 8 Eylül 2012
- 132
- 0
merhaba kızlar ,satın almak için bugün tam istediğimiz gibi bir ev bulduk. hesap kitap yaptıktan sonra nasipse evi alacağız
Hayırlı olsun . Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ,satın almak için bugün tam istediğimiz gibi bir ev bulduk. hesap kitap yaptıktan sonra nasipse evi alacağız
pepeti 4 poğaça mı afiyet olsun canım, abartmışsın sen de benim gibi
insanın kendi poğaçasını yemesi ayrı bir keyiftir missler gibi
ama yine de çanta geliyor hemen benden
bugün akşama sana yürüyüş gözüktü
inş güzel günlerde oturmak nasip olur hayırlı olsun canım
yok canım ben zaten sıkmıyorum kendimi, şartlar zaten karataylık seçenekler sunuyor bende tercihimi onlardan yana kullanıyorum. bunu diyet değil, yaşam biçimi gibi görürsen kendini sıkmana gerek kalmıyor. tabii arada cısslarda olacak yaşam hep güzel değildir dimi
annem bir keresinde ekmek yerine bulgur ıslatıp koymuştu:26:
ama zaten o kadarcık ekmeğe de izin vardır tıpkı bazen 1 kaşık una izin olduğu gibi
çok teşekkürler canım bilgilendirdiğin için bende hemen ufacık şeyde tomografi,mr ve diğerlerinden isteyen
doktorlara sinir oluyorum. Bu senenin başında kasıkta ağrı şikayetiyle doktor doktor gezdim. 3 defa tomografi çektiler
defalarca ultrasona girdim ve en sonunda bi tanesi tekrar tomografi istedi yaptırmadık yeter dedik yani artık yeter bu ne
ve en sonunda sağolsun son gittiğimiz doktorum ne kadar film çekilirse çekilsin dıştan görünücek bir şey değil senin
rahatsızlığın dedi ve laparoskopik yöntemle ameliyat yaptı yırtık varmış yama yapıldı ve şu an Allaha şükür ağrılarım geçti.
Biraz da bizim bilinçli olmamız gerekiyor böyle konularda maalesef
hayırlısı olsun canımmerhaba kızlar ,satın almak için bugün tam istediğimiz gibi bir ev bulduk. hesap kitap yaptıktan sonra nasipse evi alacağız
hiç kafana takma sen telafi edersin ne de olsamalesfe yuruyemedım eşimın ısı vardı kızımlada cıkmadımmm
pepeticiğim bizde aynı durumdayız. önce alacağımız semte karar verdik daha sonra ev araştırmasına başladık. ev çok güzel manzarasıda öyle ama bizi düşündüren 1. kat olması. alt katta görevlinin evi var. site ama güvenlik ile anlaşılmamış henüz bu biraz düşündürüyor bizi. alarm sistemlerine bakıyoruz kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorumtebrıkler canımm cok sevındım bızde bakıyoruz 1 kac ayddır ama bulamıyoruz
maşallah canım çok iyi gidiyorsun canım,öğrencilerin farkı görünce eminim tezahütarlar havada uçacakslm kızlar geçmişi baya okudum 2 gündür pek giremedim yatılı misafirlerim vardı diyetim saptı ama cıs yemedim sadece yediklerimden çok yiyip midemi büyüttüm su az içtim 2 hafta sonra 85 olmalıyım en son 5 yıl önce 85 dim öğrencilerim görünce şaşıracak bu gün yediklerimi yazayım
sabah
1 yağda yumurta ceviz 6 zeytin 1 peynir domates
öğlen
1 yumurta yogurt
akşam
5 köfte salata 1 kase tarhana
yatmadan öncede 1.5 litre su içmeye çalışıyorum
sporda yaptım
hepinize iyi geceler kızlar
haklısın sersumcuğum,bende mümkün olduğunca çektirmemeye çalışıyorum. 3 yıl önce k. doğum dr gitmiştim. ilk verdiği tetkik mamografi oldu. özel hastane olduğu için kar amaçlı çalışıyorlar. üstelik risk altında bile değilim . bu konuda seninde yazdığın gibi bilinçli olmalıyız
öncelikle bizlerin bilinçli olması lazım canım hastalar olarak haklısın..
ben daha önce de mamografi için kızları uyarmıştım..bu son araştırmanın sonucuymuşş..işte maalesef gerçekler..ben bir radyoloji teknikeri olarak bunları söylemeyi bir görev biliyorum..gereksiz filmler neticesin de hem biz rad. teknikerleri hem de hastalar fazlasıyla ışın alıyor maalesef..bu bir Türkiye gerçeği..sanki doktorlar ne kadar çok tetkik isterlerse o kadar iyi doktormuş gibi geliyor insanlara..tabii bilinçli doktorlarımızı tenzih ederek söylüyorum bunları..
henüz 2 gün oldu bu diyete başlayalı... 3 gündür de 4 km yürüyorum.1.5 kg vermişim,şoklardayım:)