- 22 Ocak 2009
- 398
- 0
senin gorumce de komik kadınmış yalnız..ulen ben şu halimle daha dikkat etmeye calısıyorum insanlara bak ya..ondan sonra bide sana karısırlar ya uyuz oluyorum boyle tiplere..kıskanc insanlar işte,hep yanlarına yoldas ararlar böyleleri..sen ona uyma bebaam.
sorma canım varil gibi zaten hala tıkınıyo birde bana biz ne bulduysak yiyoruz kasıntı kasıntı laflar hiç sevmiyorum zaten sinir oluyorum
uymuyorum bidenem zaten yoksa annesi kızı varil bende eklensem baskül ailesi olucaz resmen
sorma menevsehulya aynen bende de öyle yıllardır dikkat eden biriyim ne yapayım yuvarlak hatlıyım işte kimisi şanslı yese de zayıf aynı lafları hatta ısrarları nerdeyse küsmelere varan tavırlarla ben de karşılaşıyorum karışmasalar olmaz sanki...
karışıyorlar canım maalesef çok sinir bozucu bir durum ya benim durumum şimdi daha kötü hamilelik planlıyorum şimdi
birde hamile kalırsam bana herşeyi ye diye daha çok baskı yapıcaklar ya o zaman nasıl engelliycem bilmiyorum
pazar günü kış hazırlıklarıma başlıyorum kıslar ve şunları yapcam inşallah:
--10 kilo dolmalık biber kurtcam
--2-3 kilo süs biberi kurutup pulbiber yapcam--maraşın pulbiberi meshurmus ya..burda herkes kendi yapıyo..
--4-5 kilo incir kurutcam..
--5 kilo bugday alıcam bi arkadasın babasından..
--taze fasulye poşetlicem
--ve iyiniyetlimin tarifiyle bamya atıcam buzluga..
--domates ve biber salçamı annem yapıyo..
--biraz karısık tursu
--biras incir receli
-- yapabilirsem bulgur da kaynatmayı düşünüyorum
--ceviz alcam--buranın cevizleri meshurmus,yazdan satıyolar cevizi,herkes 1 cuval filan alıyo,bende oyle yapcam..
--yaş fıstık bulabilirsem kurtcam bide..
---bide semizotu kurutmayı dusunuyırum kıslar..kışın nohutla pişiriyolar burda,cok guzel oluyo..
aman yareppim ne cok işim warmış yaw...
kolay gelsin bidenem. Allah Ağız tadıyla sağlıkla,mutlulukla yemenizi nasip etsin..
Bende domates alıcam bu gün rende yapıcam dolaba koyucam.
Diğer ihtiyaçlarımın çoğunu sağolsun anacığım yapıyor köyden
yengemden de getiriyorum babannemde kendince yapar bişeyler ohh
çoğunu emeksiz beleşe getiriyorum yani