Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba omega 3 ü nerden aldınız acaba
tucecik çok geçmiş olsunn evet alınan ilaçlar metabolizma hızını düşürüyor heleki ağrı kesiciler kendine dikkat et güneşlen kış geliyor
kızlar bugün çok sevindim oğlumun yedek sırası geldi ve buradaki okula kayıt yaptırdık inşallah hayırlısı olur ....
kızlar bugün çok sevindim oğlumun yedek sırası geldi ve buradaki okula kayıt yaptırdık inşallah hayırlısı olur ....
eczanede satılıyor benimki seven seas pulsearkadaşlar merhaba omega 3 ü nerden aldınız acaba
bu konuda biraz cahilim de zayıflamaya yardımcı oluyor değil mi bu omega 3
:26:
kosubandım bozulduben sımdı napıcam yaaa
diyete devam etmeye çalışıyorum,buralara arada bir gözatabiliyorum,sınavım var,geçsin inşallah daha çok gelirim,şimdi de yatmadan leslie yapıvereyim diye girdim,yürüyüş çok rahatlatıyor,benim salça işleri de duruyor,yapıcam inşallah,görüşmek üzere şekerim
canım hazır tüketmemekle en iyisini yapıyorsun. biz de annem yapar domates konservesi, tarhanamız da geçen seneden kaldı bu sene de yeter bize
Sizin kadar karataycı olamadık biz malesef canım, nazar değmesin valla size maşallah
eşine de çok geçmiş olsun ne güzel yardımcı olmuş sana iyiniyetlim
bu sene güzel güzel, temiz temiz yiyeceksiniz maşallah
senin çocuklar da pek şanslı böyle düşünceli anne babası var
evet arkadaşlar okuldan geldim geleli dolma yaptım buzluğa biber dolmalık. sivri biber kavrulmuş. börülce az pişmiş. közde patlıcan biber koydum. kızı yıkayıp uyuttum . dahada çamaşır katlayacağım allahım ev işi ne kadar nankör
kızlar nasılsınız.ben çok fazla giremiyorum arada okuyorum geçmişi.geçen hafta biraz saldım ama dünden itibaren tekrar kendime geldim .2 öğün yapıyorum ve suyu çok içiyorum.daha dikkat ediyorum çünkü 19 eylülde nasip olursa tatile gidecez. ozamana kadar 2 kilo daha veririm inşallah....